Şimdi Ara

Everest Rampage Hydra R6 Ful RGB Yazılım Ve Işık Modları Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yeni üretim full rgb adı altında satılan ses açma kısma topunda led olmayan modelini satınaldım fiyatı 280 tl ancak sorun var çünkü içerisinde ışık modları çok az eski üretimde ses açma kısma tuşunda led olan rgb modelde çok daha fazla ışık modu olmasına rağmen son üretimde neden az mod var kafa karıştırıcı ayrıca eski sürüm olarak tabir edilen rgb daha yeni yazılım kullanırken yeni sürüm olarak satılan ful rgb eski sürüm yazılım kullanıyor ve yeni sürüm yazılım malesef full rgb modelini görmüyor rgb klavyelere netten araştırdığım kadarıyla profil gibi bir döküman kurum ışıkların görsel şovlarını modlayabiliyorlar bunun rampage r6 full rgb modelinde olmaması çok üzücü verdiğim paraya acıdım motospeed ck104 hem fiyat hem rgb görsel modları daha zengin ken everest in bu konuda ürettiği en bomba klavyesinin onların geride kalması üzücü bu konuda yetkililer yazılımı geliştirmeli diye düşünüyorum internette hazır birsürü rgb efekt modları mevcut bu klavyeyede yüklenebilir olmasını isterdim ancak yükleyemedim import alabilyor profil ama .fwc dosya uzantılı dosyaları bu dökümanda ışık modlarını da henüz bulamadım gerçekten çok kısıtlı yeni sürüm keske ikinci el eski sürüm alsaydım diyorum bu başlık altında ışık modları yüklenebiliyorsa çözüm metodları nelerdir paylaşırsanız sevinir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Öncelikle merbaha, iki sürümün farklı olması klavyenin içinde bulunan işlemcisinin farklı olmasıdır. Ürünler Çin'de fabrikalarda üretildiği için o fabrikaların stoklarına göre yapılıyor. Ya ellerinde kalmamıştır ya da maliyet anlamında değişken bir şeyler olmuştur. Yazılımda işlemciyi desteklemesi gerekir yani eski sürümün yazılımını Full RGB'de kullanamazsınız. Bu konularda birbirlerini desteklemiyorlar. Ekstra mod eklenebiliyor mu bilgim yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.