Şimdi Ara

İnceleme: Gigabyte Ghost Mousepad - Razer control ile karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
5.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- Yüksek yoğunluktaki polyester bez oyunlarda üstün performansını en iyi şekilde sergilenmenizi sağlar.
    - Tutmayı önleyici doğal kauçuk yüksek hızda hareket sağlar.
    - Geniş ve düzgün yüzey tam rahat ve konforlu kavrama sunar.
    - Mükemmel oyun boyutu : 400x 300x 5mm

Yüzey : Polyester
    Renk : Kahverengi
    Taban : Doğal Kauçuk
    Algılayıcı Desteği : Optik, Lazer
    Boyutlar : 400x 300x 5mm
    Ağırlık : 670 Gr

Ürün linki

Mantis 444x355x4.3mm boyutuyla belirgin derecede daha büyük. Ama Ghost'un boyutu yeterli; fazladan 5cm kimsenin kullanacağını sanmıyorum.

İç malzemeler benzerlik gösteriyor. Mantis ve ghost'un kalitesi fark edilmez derecede aynı. Kalınlık olarak ghost biraz daha kalın. Pek birşey farkettirmiyor.

Ghost'un üst yüzeyini Mantis speed'le karşılaştırmak daha mantıklı aslında. Çünkü Control daha az kaygan yapıda. Ghost ise speed gibi daha kaygan yapıda. kalite açısından pek fark yok. Tercihe göre değişir.

Zeminleri aynı. Gözle görülecek fark yok. İkisi de kesinlikle kaymıyor.

Ghost'u arkadaşım için almıştım, ben control kullanıyorum. Control alırken çok kaygan yüzey olmamasını istiyordum ama ghost bu fikrimi değiştirdi. Razer deathadder ile çok iyi bir ikili oluşturuyor. Verdiği tepkiler çok iyi. Özellikle FPS tarzı hız gerektiren oyunlarda ghost biraz daha hızlı olmanızı sağlıyor.
    İkisini de fiyat olarak karşılaştıracak olursak Mantis 45-50 arasında; Ghost 30-35 arasında bir fiyatta. F/P olarak Ghost tercih edilebilir. Gigabyte'a karşı oyuncu ürünlerinde önyargı olmaması gerektiğini düşünüyorum.

• Ghost, sürtünmede nasıl ? Skatezlere etki ediyor mu?
  • Sürtünmede daha iyi. Skatezler erimez yani. controlde pad daha çok hissediliyor. Ghost bir hayli akıcı
  • Öncelikle ellerine sağlık, güzel bi inceleme olmuş. Önyargılı yaklaşanlardan biri de bendim! :$ Merak ettiğim bi üründü. F/P padi gibi gözüküyor.. Güle güle kullan.. :) Bu arada şunu hissediyorum : Control pad kullanmandan dolayı çok akıcı bir pade sahip değildin, bu da aradaki farkı daha iyi gözlemlemene yol açıyo.. Dediğin gibi speed padle karşılaştırsaydık keşke. Tekrar tebrikler, çok güzel olmuş logolar falan
  • control pad kullanan biri olarak şunu söyleyeyim tam bir skatez düşmanı özellikle benim gibi g5 kullanan ve mouse'u fazla kaldırmadan kullanıyorsanız uzak durun g5 in alt skatezleri büyük olduğu için fazla sürtünme olduğu için çok çok çabuk eritiyor 1 sene içinde orjinal skatez + glide skatez erittim ve bu süre zarfında controlu kullandım bundan oncede g5v1 kullandıgımda bu zaman çok uzun sürede bile bu kadar yıpranmamıştı başka bi padle şimdi gene bi skatez+pad almam gerek :(
  • bende ghost aldım geliyor yarın elimde olcak birde qcq aldık evde counter fırtınası estiriyoruz :D devamlı mouse pad maouse değiştirmekten test sitesi gibi olduk

ghostu uzun araşırmalar sonucunda aldım beklentilerimi karşılayacaktır eminim buna

bir iki güne bende buraya bi kaç resim eklerim fazla bilgi göz cıkarmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 4 Mayıs 2010; 0:03:00 >
  • Arkadaşlar bu ghost mousepad'i Razer mamba ile kullananlar varmı? yoksa destructor mu alsak hangisi iyi olur?Bu arada incelemey, yapan arkadaşa teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ghost baya güzel. Razer mamba ile sorun yaşamazsın
  • mamba'ya destructor değilde vespula veya eXactmat alırsan daha iyi olur. Destructor copperhead gibi lazer farelere öneriliyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Nigga!

mamba'ya destructor değilde vespula veya eXactmat alırsan daha iyi olur. Destructor copperhead gibi lazer farelere öneriliyor diye biliyorum.

rzer kendi sitesinde mabaya destructor veya eXactmat öneriyor
  • çok güzel olmuş incelemeniz elinize sağlık
  • arkadaşlar bende logitech performance mx var. dpi ı sadece 1500 dpi olduğu için benim için biraz yetersiz kalıyor. acaba hangi mouse pad uygundur benim mouse a.
  • iyi bir mouse pad işinizi görür, benim zamanında incelediğim 2-3 liralık bi mpadim var şuan logitechle birlikte kullandığım.. zamanında 50 tllik mpadimi sattırmıştı bana..iyi araştırmak lazım piyasayı.. mesela bu arkadaşta satıyor fiyatıda makul..işinizi görür fazla fazla
    quote:

Orijinalden alıntı: erhan850

arkadaşlar bende logitech performance mx var. dpi ı sadece 1500 dpi olduğu için benim için biraz yetersiz kalıyor. acaba hangi mouse pad uygundur benim mouse a.
  • Evet arkadaşlar mousepad' i adetini kargo dahil olmak üzere 20 TL' den satıyorum. Bu pad olayları öyle aşırı nano-mega-hyper teknoloji gerektiren bir şey değil. Razer, steelseries size isim satıyor. Steelseries bir sürü oyuncuya para verip kamera karşısında konuşturuyor. O kinzu denilen mouse'u kullanıyolar mı sanki. O rezil mouse'u. Bir de video yapmışlar; harika, akıcı diye. Hele o kütük gibi ikari'yi Tabi onların da kaliteli ürünleri var, kötü ürünlerini söyledim sadece, iyi göstermeye çalıştığı için.

Sözün özü mouse alırken tabiki özenin bir x7 ile razer deathadder arasında dağ kadar fark var. Ama bir steelseries heavy ya da razer goliathus ile bu pad arasında fark yok diyebilirim.
  • ürünü aldım elime geçti üst sınıf bir ürün gerçektende fiyatını fazla fazla hakediyor, ebatlarıda gayet büyük tavsiye ediyorum
  • Bende bu üründen almayı planlıyorum, fiyatıda gerçekten çok iyi.
  • Aşağıdaki konumdan satın almak isteyenler bana ulaşabilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_41537179/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41537179
  • Arkadaşlar elimde bir adet sıfır ürün mevcut isteyenler PM atabilir

PM'den GittiGidiyor linkini de verebilirim ;)

Bu arada güzel konu güzel inceleme tebrikler

Edit: DH satış linki eklendi Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 9 Ağustos 2010; 0:50:01 >
  • İnceleme için teşekkürler.Ghost u en cazip kılan tarafı bence fiyatı,denemek için bile alınabilir.İyi forumlar.
  • Arkdaşlar Ben Ghost iLe Sharkoon Outlloy XL arasında kaldım FPS oyun için alıyorum sizce Hangisini önerirsiniz Fiyatları ise Hemen Hemen Aynı Tereddütte Kaldım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.