Şimdi Ara

Everest Rampage KB-R8 Mekanik Oyuncu Klavyesi İnceleme (Kutulu) (Video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçesi kısıtlı olan arkadaşlar için gaming ürünleri arayışına girmişken karşıma bu klavye denk geldi. Başlarda "abi everest yani çok bir şey beklememek lazım" demiş olsam da sonradan kullanınca beni şaşırttı. Uzun vade kullanımında ne tür sorunlar çıkartır bilmiyorum ama ben hunharca test ederken herhangi bir sorun çıkartmadı, ha tabi ki artıları/eksileri var ama bu fiyata alıp alınabilecek en iyi gaming klavye diyebilirim. Mekanik konusuna çok takılmayın, kendileri bile kutunun üstüne "mekanik hisli" yazmışlar ama bence mekanik ya, normal gaming klavyelerden bi çıtır daha iyi hem de inceden bi mekanik hissiyatı vermiyor değil.

Everest Rampage KB-R8 Mekanik Oyuncu Klavyesi İnceleme (Kutulu) (Video)

Avantajları; bana göre en büyük avantajı ucuz olması, hem mekanik hissi verip hem de bu kadar ucuza klavye yok. Üstelik beyaz switch (daha önce karşılaşmadığım bir türden). Alt ve iç kısmında çelik malzeme kullanılmış, bu da sağlam olduğunu gösterir. Işıkları kapatıp ledi sonuna kadar açtığımızda dahi tuşlar okunaklı, harfler büyük, ve rahat basılıyor (benim ellere rağmen).

Dezavantajları; 10 milyon tuş ömrü olması, led aydınlatmanın 3 renk ile sınırlı olması, avuç içi desteği olmaması, gereğinden fazla ağır olması.

Video;

İyi Seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekanikgunler -- 24 Nisan 2015; 15:55:16 >

• Gayet güzel bir inceleme olmuş .

Mekanik klavye almak istiyordum bütçemden dolayı alamıyordum artık bunu alacağım .
  • Klavyenin neresinden malzeme çalsak diye düşünmeyip birde şu backspace tuşunu büyük yapsalardı alacağım bir üründü...
  • suan stokta nerede var hic fiyat goremedim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VatandA.Ş.

suan stokta nerede var hic fiyat goremedim?

game ekstra stoklarında var, diğer firmalara bakmadım hocam.
  • Klavyeyi uzun süredir kullananlar olur umuduyla konuyu diriltiyorum. Switchleri merak edip açan var mı? Gateron veya Kailh gibi Cherry klonları mı bunlar? Uzun süreli kullanımdan sonra tuşlarda aşınma vs. kaynaklı hissiyat değişi mi var mı?
  • Pendik vatan bilgisayar şubesinde denedim ürünü. Yalancı mekanik. Fiyatıda uygun. Sizin ürün bozuldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi güzel ama nereye kadar dayanır orası belli olmaz
  • Araştırmalarım sonucu ürüne dair bi fikir edindim. Bu ürüm tabi ki Çin malı, üzerine marka basıp satan onlarca firma var, Ebay ve Amazonda bulabilirsiniz (üstelik tuş dizilimi saçma sapan olmayan, TR Q klavyeye uygun versiyonları da mevcut). Tuş ömrünün kısa olma sebebi switchlerin içinde membrane olması.
  • bu klavyenin bilek destek pedi varmış birde, onu nereden alabilirim ??
  • EnverPasha kullanıcısına yanıt
    Destek Pad'i R88 modelinde var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.