Selam arkadaşlar ben bu mousu bugun aldım marka ve modeli: Everest Rampage SMX-R4 macrolu bir mouse macrosunu yaptım istedigim gibi ama cok öenmli bir sorunla karşılaştım oda şu diyelimki macroyu atadıgım duşa basıyorum oyunda calışıyor ama hangi tuşa bassam macro duruyor yani macrıyu acıyorum oyunda mousun sol clik bassam macro kapanıyor sag clik bassam macro kapanıyor yani nerey basarsam basayım macro duruyor benim bildigim macroyu hangi tuşa atamışsan o tuşa basarsın macro calışır aynı tüşa birdaha basarsın macro durur ama bunda öyle digil tekerleyi hareket ettirsem macro yine duruyor ne yapmam gerekli bilgisi olan arkadaslar yardımcı olsun lutfen tesekkurelr
Merhabalar ;
Anlattığınıza göre mouse'de teknik bir hata var gibi duruyor senin yapabileceğin bir şey yok . Servise yönlendirmelisin . Everest mouseler belli bir süre sonra hep arıza çıkarıyor . 10-20 TL Daha ekleyip daha kaliteli şeyler alınabilir
İyi forumlar...
makro ataması 3 aşamalı oluyor bunda. Makroyu hazırlıyorsunuz sonra makroyu tuşa atarken sizden hangi şekilde çalışmasını istediğini soruyor. 1- Makro atanmış tuşa bastığınızda makroyu başlatır ve bitirene kadar devam eder ve sonlandırır 2- Makro atamış olduğunuz tuşa bir kez basarsınız makro başlar ta ki başka bir tuşa basana kadar devam eder 3- Makro atanmış tuşa basılı tuttuğunuz sürece makro devam eder ta ki elinizi kaldırana kadar.