Şimdi Ara

Everest Rhino 432

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.1000 Liralık budget bir sistem için kasa araştırıyordum,Büyük.geniş,görnüşü güzel,en az 500w psulu,kablo saklama bölümü olan ve en az içinde iki tane fanı olan bir kasa arıyordum.Vatan bilgisayarda bu Everest rhino 432 kasayı gördüm ama canlı inceleme fırsatım olmadı.Sizden ricam Bu kasayı kullanan arkadaşların kasanın fotoğraflarını atması yada aradığım özelliklerde eşdeğer kasa önermesidir.Kasaya verebileceğim en fazla fiyat 175 tldir.Kasanın yüksekliği 45 cm ve üstü olmalıdır

• aynen kardeşim bende merak ediyorum bu kasayı kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Örümcek Adnan -- 1 Kasım 2014; 16:49:55 >
  • Up
  • 175tl olmasında ısrarcı değil isen şu kasaya da bakabilirsin. Görünüşü de iyi: http://www.vatanbilgisayar.com/asgard-382-pure-black-edition-500w-midt-atx-siyah-kasa.html
  • Abartı kaliteli oldugunu pek söyleyemem ama o fiyata dahada iyisini kolay bulamazsın :)
  • Asgard 382 benimde aklımda olan bir kasaydı fakat boyutları oldukça düşük yani küçük.
  • İstediğin fiyatta seçeneklerin sınırlı dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ben kullanıyorum bu kasayı zaten 2010dan beri everestin 600wattlık güç kaynağını kullandığım için bunu da korkmadan aldım. güç kaynağı boşta sessiz ama oyun oynarken benim eski 600wattlık everest'ten daha sesli çalışıyor. belki fanında bir değişim olmuştur. kasanın içi güzel. biraz uğraştırıyor ama kabloları arkadan geçirebilirsiniz. tabi diğer kasalarda buna göre kablo saklama bölümleri daha iyi olabilir.. arkadaki fan 120lik. sesi az ve gayet güzel hava üflüyor. yalnız fan 2 tane değil bir tane ama bence yetiyor. 250lira verirseniz tabi ki daha iyileri var ama bu fiyata bence iyi kasa.
  • İçinden iki adet fan çıkıyormuş hocam vatan bilgisayarı arayıp sordum.Bide şu kasanın detaylı fotoğraflarını çekip atabilirmisiniz hocam zahmet olmassa ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.