Akşam üzeri abimle evden çıktım. PC'yi açık bıraktım. Evde Battlefield 3'ün güncelleştirmesini yapıyordu kendi kendine. İki buçuk saat sonra eve geldik. Güncelleştirme devam ediyordu. İnternet çalışıyordu yani. Sonra Origin uygulamasını kapattım. Baktım internet gitti.
Modeme baktım. DSL, WLAN, SYS, POWER, WPS ve 1,2,3,4 numaralı LAN ışıkları var. 1, WLAN, POWER ışıkları normal bir şekilde yanıyordu. Ama SYS ışığı yanıp yanıp sönüyordu. Düzenli aralıklarla trafik ışığı gibi yanıp yanıp sönüyordu. İnternet bağlantısı ise ünlem işareti gösteriyordu. Modemi tekrar başlattım düzelmedi. Modemi fabrika ayarlarına yükledim. İnternet kullanıcı adımı ve şifremi yazdım. Yine düzelmedi.
SYS ışığının yanıp yanıp sönmesinin sebebi sizce ne olabilir? Şu an Turkcell VINN ile internete bağlanıyorum.
Modemim bozuldu mu acaba? Yoksa TTNET'ten mi kaynaklanıyor. Bu üçüncü modemim. Böyle bozulmaya devam ederse her ay yeni bir modem almak zorunda kalacağım.
En kısa sürede yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar sorun için özür dilerim. Modemimde sorun yokmuş. Yanıp sönmesi normal çalıştığını gösteriyormuş. Sorun TTNET'teymiş.