Şimdi Ara

Everquest Next *Ana Konu*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://www.everquestnext.com/

Oyun açıklandı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Certhas -- 11 Ağustos 2013; 13:38:07 >

• 2 Ağustos :)
  • Everquest hiç oynamadım tam olarak bilemem belki ama bu yeni oyunu için MMO dünyasında nedenini anlamadığım aşırı bir beklenti var. Bu konuda bilgisi ve fikri olan beni de aydınlatırsa sevinirim.
  • Akşama açıklanır.
  • Oyun için videolar geldi, youtube da yok daha o yüzden aşağıdaki linki takip etmek lazım.

http://www.gamespot.com/everquest-next/videos/?tag=Topslot;Slot1

Oynanış biraz Neverwinter vari olmuş umarım ondan daha dolu, derin bir combatı olur.
    Etrafın yıkılması hoş olmuş. Bina kurma, satın alma gibi bir olay da varsa çok güzel olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 2 Ağustos 2013; 22:23:26 >
  • Livestreamı izledim. Dediklerini başarabilirlerse harika birşey olacak.

-Mesela dinamik AI varmış. Moblar tek bir yerde spawn olmuyorlar. Tüm mobları dünya üzerine salmışlar yapay zekaları sessizce yaşayabileceği yerleri seçecek. Yada bir yol üzerinde güvenlik yoksa orayı kesmek için yerleşecekler. Yada ormanların içine. Bunlarda dinamik questleri ortaya çıkartacak diyorlar. Ormana girip mobları püskürttün kamplarını yıktın filan. Daha sonra klan lideri daha güçlü birlikler gönderip orayı geri almaya çalışabilecekmiş.

-Dünya düz değil. Çıkılacak yerler gibi inilecek bir sürü yer olacak. Kazıp derine inilebilecek.

-Voxel olayı ilginç. Tüm dünya bu küçük Minecraft gibi bloklardan yapılmış. Daha pürüzsüz tabi. Her yer yıkılacak diyorlar.

-Public eventler çok ilgimi çekti. İnsanlar toplanıp şehir kurabilecekler. Bu sırada orklar saldırabilir. Onunla ilgilenebilirsin. Yada duvarları güçlendirmeye yardım edebilirsin. Yada maden açmaya çalışabilirsin. Bir sürü dinamik quest ortaya çıkacak ve oyuncular beraber şehir kuracaklar. Orklar belki dost edinip saldırmaya gelecekler. Oyuncuların şehri savunması gerekecek. İsteyenler sadece.

-Dünyalar serverlara göre ayrı tabi. Mesela bir serverda event oldu insanlar şehir kurdu. Başka bir serverda o şehir olmayacak. Belki başka yere kurdular belki kurmadılar. Ayrıca questlerde yapılan seçimler o serverın dünyasını etkileyecek tamamen.

Bakalım tüm bunlar olacak mı? Kulağa çok hoş geliyor uzunca anlattılar umarım yapabilirler. Klasik MMO modeli beni çok sıkıyor zaten bana EVE gibi Star Citizen yada SWG gibi fikirler lazım.

Birde Everquest Next Landmark'ı duyurdular. Yıl sonunda çıkacak. Bu kısaca Everquest Next'in tam Minecraft hali gibi olacak. İnsanlar verilen araçlar ile binalar yapabilecek. En çok beğenilenler asıl oyuna gidebilirmiş.

Ek olarak

Everquest Next *Ana Konu* Everquest Next *Ana Konu* Everquest Next *Ana Konu* Everquest Next *Ana Konu* Everquest Next *Ana Konu* Everquest Next *Ana Konu* Everquest Next *Ana Konu* Everquest Next *Ana Konu* Everquest Next *Ana Konu* Everquest Next *Ana Konu*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 3 Ağustos 2013; 0:43:13 >

• Dediklerini yapabilirlerse akar oyun, insanlar yeni şeyler arıyor çünkü ama alternatif olmadığı için WoW a devam.
    Grafik tarzı hoşuma gitti benim, Torchligh'ın karakterlerini andırıyor karakter dizaynları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Star Wars Eclipse {PC ANA KONU}
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Livestreame göre konuşursak çok iddalı geliyor oyun.Tabi bu anlatılanları oyuna iyi yedirebilmek lazım.Oyuncuya ne kadar çok serbestlik sağlanırsa o kadar çok bug , exploit vs. bulurlar.O yüzden çok dikkatli olmaları lazım.

Yalnız çok fazla mmorpg geliyor önümüzdeki günlerde ve 2014 yılında.En yakın olarak FF14:ARR , daha sonraları Wildstar , Eso , B&S , Archge , E:N , Bless , Black Desert vs. derken baya bir oyun çıkıyor.Daha ilerisinde Warhammer filan.Umarım bu oyunların çoğu istekleri karşılarda tabiri caizse *patlamazlar*.Artık biraz canlanması lazım şu mmorpg piyasasının.
  • oyun yok piyasada gelsin birşeyler hiç böyle olmamıştı bakalım
  • Super geliyor oyun combat sisteminide begendim umari skillerde kombinasyonlari bol keseden yaparlar surekli ayni seyler ve herkesin ayni seyi kullanmanmasi sikiyor , herke kendine gore oyun stili belirlese esi benzeri olmayan bir build yapabilsek mesela ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla grafikleri wow un grafiklerinin level atlamış hali çok beğendim oyüzden.

ama everquest nedir en ufak bilgim yok. bu oyun openworld mu? yoksa dungeon tabanlımı. eğer dg tabanlıysa hemen konuyu dönmemek üzere terkediyorum
    ödeme sistemi nasıl? bikere al oyna mı? aylık ücretimi var yoksa f2p mi. f2p isede p2w mi.

wowun mantığını sevdiğimden umarım oyun tamamen open world geçiyodur ve zindanların amacı sadece daha iyi gear kasmak içindir. yoksa neverwinterdaki gibi 1 görev openworldde 1 görev solo zindanda geçiyosa hevesim kursağımda kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

valla grafikleri wow un grafiklerinin level atlamış hali çok beğendim oyüzden.

ama everquest nedir en ufak bilgim yok. bu oyun openworld mu? yoksa dungeon tabanlımı. eğer dg tabanlıysa hemen konuyu dönmemek üzere terkediyorum
    ödeme sistemi nasıl? bikere al oyna mı? aylık ücretimi var yoksa f2p mi. f2p isede p2w mi.

wowun mantığını sevdiğimden umarım oyun tamamen open world geçiyodur ve zindanların amacı sadece daha iyi gear kasmak içindir. yoksa neverwinterdaki gibi 1 görev openworldde 1 görev solo zindanda geçiyosa hevesim kursağımda kalır.

Sandbox , f2p.

• erdem3463 kullanıcısına yanıt
    sandbox tan kastın openworld galiba. peki pay2win mi? parayla satılanlar kozmetik ve boostlarmı yoksa oyunu etkileyen şeylermi. bir sorum daha olacak. binek varmı oyunda.

buarada ben hemen çıkıyo sandım. bu çıkana kadar zaten bi dünya iddialı mmorpg geliyo. neyse grafikleri benim tarzım belki güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 3 Ağustos 2013; 14:59:13 >
  • quote:

sandbox tan kastın openworld galiba. peki pay2win mi? parayla satılanlar kozmetik ve boostlarmı yoksa oyunu etkileyen şeylermi. bir sorum daha olacak. binek varmı oyunda.

buarada ben hemen çıkıyo sandım. bu çıkana kadar zaten bi dünya iddialı mmorpg geliyo. neyse grafikleri benim tarzım belki güzel olur.

Hocam pek belli değil daha içeriği.Yani çok fazla bilgi vermediler aslında genel olarak sadece oyunun asıl olayları şu şu deyip , 2-3 bişey gösterip bitiriler.Yani oyunun level durumu nedir işte end game nasıldır , oynanış , görevler , dungeonlar falan daha bilgi yok şu anda.Ve evet pek yakın bir zamanda çıkacağını sanmıyorum.Geliştirme süreci , alphalar , betalar derken 6-7 ayı bulur kafadan.
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • quote:

valla grafikleri wow un grafiklerinin level atlamış hali çok beğendim oyüzden.

EverQuest zaten WoW'a ilham olmuş oyun. Open world.

Bu arada oyunun F2P olacağı açıklanmadı. Landmark eklentisinin F2P olacağı açıklandı sadece.

• Oyunun free to play olacağı kesin. Sitesinde de sıkça sorulan sorular (FAQ) kısmında şu şekilde belirtiliyor:

"How much does EverQuest Next and EverQuest Next Landmark cost to play?"

"EverQuest Next will join our family of free-to-play games. Learn more about SOE's free-to-play games here. We will announce plans for optional in-game purchases via the EverQuest Next Marketplace and Station Cash in the future."

https://www.everquestnext.com/landmark-faq#landmarktop

"EverQuest Next ve EverQuest Next Landmark oynamak ne kadara mal olacak?"

"EverQuest Next free-to-play oyunlar ailemize katılacak. SOE'ın free-to-play oyunları hakkında daha fazla şeyi buradan öğrenin.(Link verilmişhttps://www.soe.com/) EverQuest Next Marketplace üzerinden ve Station Cash ile opsiyonel oyun içi satışlar hakkındaki planları gelecek bir zamanda duyuracağız."

Belli olmayan şey EverQuest Next Marketplace'te neler satılacağı.

Bu da EverQuest 1'den bir parça.
    http://www.youtube.com/watch?v=ZO4_8A9Uiwg

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Bu arada oyunun F2P olacağı açıklanmadı. Landmark eklentisinin F2P olacağı açıklandı sadece.

Kesin F2P olacak.

Edit: Hemen üstümde yazılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 4 Ağustos 2013; 4:14:47 >
  • Tatilde oldugum icin haberleri kisitli olarak takp edebiliyorum. Eger dediklerini yapabilirse sony bir efsanenin dogusuna taniklik ediyoruz demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ov ov ov bunlar neymiş hocam hele bakak görek
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.