Selam.Everest h5402 ses sistemi sahibiyim.5+1 kolonlardan 3 tane sı var elimde.2 tane eksık.Sorunsuz kullanabnileceğim uygun fiatlı hangi hoparlör almalıyım. Sistemin özellikleri şöyle........
EVEREST H5402 5.1 HOME THEATRE SPEAKER Özellikleri Ana Özellikler Hoparlör Sayısı 5.1 Hoparlör Subwoofer Var Bağlantı Tipi Kablo Toplam RMS 105 W Ön Hoparlör Teknik Özellikleri RMS 15 W Frekans Aralığı 40 Hz - 20 KHz Arka Hoparlör Teknik Özellikleri RMS 15 W Frekans Aralığı 40 Hz - 20 KHz Merkez Hoparlör Teknik Özellikleri RMS 15 W Frekans Aralığı 40 Hz - 20 KHz Garanti Garanti Süresi 2 Yıl
Everest uydularını açtım 2 adet sürücü var ikiside 8 ohm 15w ve direkt birbirine bağlanmış Creative 4 ohm luk uydular kullanıyor Logitech 8 ohm kullanıyor ses kalitesi dolayısıyla tavsiye etmem Edifier hakkında bilgim yok Microlab tercih edebilir bazı setleri everest ile aynı uydu tasarımına sahip eski ikinci eli 60 80 tl olan modellerinde everestin ikili uydu tasarımı yerine tek uydulu tasarım yapmışlar alınabilir fakat kaç senedir takip ediyorum hiç ayrı uydu satana rastlamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme