Silinme falan yok. Old takılar chaos patchden önce de vardı.
bişey sormak istiyorumm...bunlar nicin toplamamız gereken seyler neler....
bu nasıl bir konu başlığı
Old takilar silinmez ancak monster stonelarla beraber old takilarin da drobu yakinda kaldirilir cunku onlarin da bugi var.
Old takılar silinmez, çünkü 3 tanesi birleştirilip normal takı haline geliyor. Siyah olmayan old itemlerden birkaç tane birleştirdim. Ama yanma riski de var, bir arkadaşım yaktı birleştirirken. Siyah olanları daha deneyemedim, 2 imir ring var, üçüncüsü de düşünce birleştirmeyi deneyeceğim. Siyah olanlar birleşmiyor diyorlar ama ben denemeden inanmam, çünkü ağzı olan konuşuyor, aynı silinme söylentisinde olduğu gibi. Bir deli kuyuya taş atmış silinecek diye, 50 tane akıllı çıkartamıyor, hayret birşey.
Droplar hakkında da birşey ekleyeyim. Bazen 6 taşla, 6 kere göreve giriyorsun, 4 tane unique düşüyor. Bazen 10 taşla arka arkaya 10 kere giriyorsun, sadece 1 item düşüyor. Şansa kalmış birşey, ancak premium'un burada etkili olduğunu düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: HeIIoweeN
Old takılar silinmez, çünkü 3 tanesi birleştirilip normal takı haline geliyor. Siyah olmayan old itemlerden birkaç tane birleştirdim. Ama yanma riski de var, bir arkadaşım yaktı birleştirirken. Siyah olanları daha deneyemedim, 2 imir ring var, üçüncüsü de düşünce birleştirmeyi deneyeceğim. Siyah olanlar birleşmiyor diyorlar ama ben denemeden inanmam, çünkü ağzı olan konuşuyor, aynı silinme söylentisinde olduğu gibi. Bir deli kuyuya taş atmış silinecek diye, 50 tane akıllı çıkartamıyor, hayret birşey.
Droplar hakkında da birşey ekleyeyim. Bazen 6 taşla, 6 kere göreve giriyorsun, 4 tane unique düşüyor. Bazen 10 taşla arka arkaya 10 kere giriyorsun, sadece 1 item düşüyor. Şansa kalmış birşey, ancak premium'un burada etkili olduğunu düşünüyorum.
pre var 7 taşla arka arkaya girdim hiçbişey çıkmadı.
quote:
Orijinalden alıntı: oLgan pre var 7 taşla arka arkaya girdim hiçbişey çıkmadı.
geçen gün 13 taşla arka arkaya girdim. ilk 7 boş çıktı. 8.girişte old ske geldi. sonraki taşlarda da bir tane ezik unique geldi. dediğim gibi belli olmuyor ne geleceği. geçenlerde 3 taşla girdim, 1 flame ring bir de imir geldi. bende de premium var.
ulan su lanet tası bi ben düsüremedim heralde, kimisi kaz kaz, cıkan tasları kırdır kesin düser dedi nerdeyse 4gun,gunde 15-16 saat kazdım cıkan tasları kırdırdım, yok cıkmıyor. gideyim sırf tas icin exp kasasyım dedim saatlerce exp kastım yok yine cıkmadı. gıcık oldum. garezi mi var anlamadım ki.
ben daha pek uğraşmadımda banada çıkmıyo yavşakBelki çıkar diye eslantta dtc kestim 2tane fragmen of....diye kırmızı bişey çıktı fragmentte değil ama ne işe yarıyo anlamadım
ben daha monster stone düşüremedimki içerde şansımı deniyim
ARKADAŞLAR EN AZ 40 DEEFA MONSTER STONE GÖREVİNİ YAPTIM BİR DEFA OLD TAKI ÇIKMADI NEDEN ACABA HEP NETSCRAP DİYE BİR İTEM CIKIYOR
Gecen tek ms den OLD EP attı ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz Havadan gelen 1gb nin de mutlulugu baska oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme