bende 1 hafta once siyah SX1 aldim allah icin alet super ya 420 ytl pesine aldim
AKLIN YOLU SX1
6600 şarjı telefonla oynamayıp stand-by da kalırsanız 1 hafta gidiyormuş, SX1 in nekadar acaba?
şarj olayı bendede aynı hergün şarj ediyorum hocam
quote:
Orjinalden alıntı: gurdalok
Kardeş hayırlı olsun
ya millet bişey sorcam benim sx1 i alalı 3 hafta oldu bunu hergün şarj etmek zorunda kalıyorum sizinklerde öylemi hemen bitiyor bu ya normalimi böyle yoksam bu arızalımı acaba bi yardım edin yaff sizinkilerin şarjı ne kadar gidiyorr
hayırlı olsun bi de trafo alsaydın şarj olayı için
kardes hayırlı olsun en iyisini almişsin ve en akıllıca olayı halletmişsin .Güle güle kullan.Aramıza hoşgeldin
( sx1 ciler olarak yani)
gecmiş olsun.....
quote:
Orjinalden alıntı: benkadir05
gecmiş olsun.....
bence dogru bir tercih yapmıssın dostum
arkadaşlar inanırmısınız bilmem ama benim sx1 in şarjı 60 saat gidiyo çok rahat size tavsiyem lityum pil bile olsa şarjı tamamen bitmeden şarja takmayın bu arada 2.5 senedir kullandığım nokia 5210 3.5 gün çok rahat gidiyo ama şarj bitmeden taktığım bir yada ikidir.. bilginize...
telefonu hic kurcalamiyosun galiba.......
emin ol kurcalıyorum..
60 saat cok iyi bir rakam o zaman...
arkadaş benim 5210 tek telefonum ve telefon ancak 2 gün gidiyo.. ve şarj 3 tık a kadar düştümü birisi mesaj bile atsa sesi açıkken(sadece bip yapıyo mesajda) 2 gün zor gidiyo helal walla daha yeni 3000mah lık pil aldım ama benim sorunm büyük iht. telden..
hayirli olsun kardes... insallah sorunlarla karsilasmazsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme