Tercihimi SX1 'den yana yaptim. su anda memnunum. 6600'da calisan programlarin neredeyse tamami SX1'de de calisiyor. 6600'a gore hem 150 milyon daha az odedim ve telefonumda Radyo da var orjinal MP3 player da. Sadece bana şarjı biraz cabuk bitiyor gibi geldi. o kadar. 6600 şarj durumu nasıl tam olarak bilmiyorum. ama fiyat/performan s acısından tercihiniz SX1 olmalı bence...
çok iyi yapmış sın kardeş hayırlı olsun..
akıllı çıktın valla 6600 alanlara göre..
güle güle kullan
kaca aldın kardes bide nerden aldın hemde telefonunu gule gule kullan yani aklın yolu bir. 6600 degil
quote:
Orjinalden alıntı: ç@KAL
güle güle kullan
pek yakinda gulemez bence sx1 sorunlar baslar
Selam herkese, gunlerdir hicbise yazmadan uzaktan uzaktan forumu takip ediyordum ve sonunda bir adet sx1 aldim. Kendisi simdi sarj olmakta soylenene gore 16 saat sarj olucakmis, gerci dayanabilcekmiyim o kadar bilemiyorum. Bilgisayarlarla aram cok iyi olmasina karsin bu telefon teknolojisinden cok uzak kalmistim kullandigim en iyi telefon ericsson t18, siz dusunun yani ne kadar uzak kalmisim ama artik benim bir sx1 im var.Gerci forumda 1000lerce topic var birsuru sey de yaziyor bu konu ile ilgili ama siz bilgili, olaya hakim arkadaslardan ricam, bu telefonu aldiktan sonra teknolojiyi yakalamak, telefonun hakkini vermek adina , sirasiyla, step step, madde madde yapmam gerekenler, kurmam gerekenler nelerdir acaba?
yaw 16 saat flan yok li-on pil bunlar tak şarjına telefonda mp3 dinle oyun oyna hem şarj olsun hem telefonu kullan keyfine bak. 2-3saatte tam olarak şarj olacaktır batarya.
arkdaşlar nerden hangi fiyata aldınız söylerseniz iyi olur bizim gibi yeni telefon alacaklar için
hayırlı olsun.!soruların olursa biz burdayız.
sx1 ile 6600 arasındaki sx1 aleyhine 2 fark gördüm 1.si şarj olayı 2.si gece çekimlerinde sx1 karanlık 6600 aydınlık çekiyor yani daha beyaz
sanırım bazı soru işaretleri hallolmuştur.
hayirli olsun.
Cebinde paralansın.
hayırlı olsun kardeş iyi yapmışşın
quote:
Orjinalden alıntı: o_avs
sx1 ile 6600 arasındaki sx1 aleyhine 2 fark gördüm 1.si şarj olayı 2.si gece çekimlerinde sx1 karanlık 6600 aydınlık çekiyor yani daha beyaz
sanırım bazı soru işaretleri hallolmuştur.
eti cam corder yukle sx1inde cam gibi ceksin geceleri bence sx1in 6600 karsısında sadece tema bakıından eksiklii var ama telimden cok memnunum
arkadaşlar bu yeni alınan sx1'lerin fw'leri kaç yüklü olarak geliyor.. bizim arkadaşa aldık 15 yüklü, ama türkçe. hepsi aynımıdır..?
hayırlı olsun kardeş,ya beyler donma falan diyounuz alalı 1 hafta oldu gece gündüz açık yapmadığım atraksiyon yok maşallah daha 1 kere bile donmadı iyki sx1 almışım
Aynı aynı tayfur. Hepsinde mavi-siyah, Fw 15 Türkiye Yunanistan yükLü
quote:
Orjinalden alıntı: ferrari_tayfur
arkadaşlar bu yeni alınan sx1'lerin fw'leri kaç yüklü olarak geliyor.. bizim arkadaşa aldık 15 yüklü, ama türkçe. hepsi aynımıdır..?
HAYIRLI OLSUN KARDEŞ
Unutmuşum ya evet kardeşim hayırLı oLsun. Nekadara aLdın?
quote:
Orjinalden alıntı: kan34
HAYIRLI OLSUN KARDEŞ
Kardeş hayırlı olsun
ya millet bişey sorcam benim sx1 i alalı 3 hafta oldu bunu hergün şarj etmek zorunda kalıyorum sizinklerde öylemi hemen bitiyor bu ya normalimi böyle yoksam bu arızalımı acaba bi yardım edin yaff sizinkilerin şarjı ne kadar gidiyorr