beyler kızdım hb yi tirina ile bastım ve çat yandı d: + 7 omadı ve kasamdaki 21 gb ye + 7 clever aldım 1 kasa hepsini bastım yemin ederim 1 tanesi geçmedi sonunda çhitin koluk + 1 rebiti bastım + 4 e kadar geçti + 8 de yandı şu an elimde lopus + 1 ve set 12 str takı var diesde az da olsa item verene bunları vereceğim şu 15 dk içinde pm atın burdan
bence direk oyunu bırak daha hayırlı olur
Böyle sinirlenmemek lazım direk alt+f4 çekeceksin sinirin geçince açıcaksın oyunu.
iyi yapmissin bas bas :d
Bende 15 gün önce +6 hb yaktım trinayla, üstelik önden woe yakmıştım. Millet +8 basıyor ama legal olduğunu düşünmüyorum uniqe ler için +8 lerin.
Priest isen int ol bence birazdeğişiklik iyi olacaktır unutursun
olide bişey kalmadı D: yaktım olimpiyayı kül oldu D: yaktıklarım :D 1 kasa + 7 clever sonuç 0 tek el giga + 6 ya kadr geçti trina ile bastım 7 de yandı valla sınırsız çhitin + 7 bastım D: hepsi gümledi bitane rebit bastım o da + 4 olddu varıor kolluk + 6 hb D: ilk yaktım valla kalbim amma çarptıydı D: 2 tane md + 7 bastım 2 side trina ile o da güm lupus ve 12 takılarıda birilerine hediye etiim D: tanımadım birilerine
valla aklımda kalnlar bu kadr D: şimdi diesdeki assas a döndüm D: ama onu yakmam D:ehuehu
quote:
Orjinalden alıntı: thekeenguy
olide bişey kalmadı D: yaktım olimpiyayı kül oldu D: yaktıklarım :D 1 kasa + 7 clever sonuç 0 tek el giga + 6 ya kadr geçti trina ile bastım 7 de yandı valla sınırsız çhitin + 7 bastım D: hepsi gümledi bitane rebit bastım o da + 4 olddu varıor kolluk + 6 hb D: ilk yaktım valla kalbim amma çarptıydı D: 2 tane md + 7 bastım 2 side trina ile o da güm lupus ve 12 takılarıda birilerine hediye etiim D: tanımadım birilerine
valla aklımda kalnlar bu kadr D: şimdi diesdeki assas a döndüm D: ama onu yakmam D:ehuehu
içinde bi burukluk var mı
:D dooru
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme