Şimdi Ara

Evet beyler, geldiğim gibi gidiyorum, kendinize iyi bakın :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Evet beyler, geldiğim gibi gidiyorum, kendinize iyi bakın :)

Güle güle beyler bayanlar kendinize iyi bakın

4 senedir kayıtlı olmama rağmen 3 sene 9 ay forumda bulundum. Bu 3 sene 9 aylık zaman zarfında donanım, yazılım, internet, genel kültür, oyun, futbol ve basketbol takımları hakkında birçok bilgi öğrendim. Aynı zamanda insan davranışları, kişilerin hayattan beklentileri, kadın-erkek ilişkileri gibi konularda sizler sayesinde kendimi geliştirdim.

Evet arkadaşlar, kendinize iyi bakın, 6 ay önce hesabımı kilitletmiştim fakat açtırmakla büyük bir hata yaptığımın farkına vardım. "Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız" bölümünde bir konu okurkende forumdestek@donanimhaber.com'a mesaj atıldığı takdirde mesajlarımızla birlikte tamamen silinebileceğimizi öğrenince bu hatayı kökünden düzeltmeye karar verdim.

Bu kararı vermem de forum yönetiminin katkısı çok büyük. Kendilerine bu konuda minnettarım.

Şu ana kadar kimin kalbini kırdıysam, kime küfrettiysem, imada bulunduysam, küçük düşürdüysem vb. hareketler yaptıysam(yöneticiler hariç) hepsinden özür diliyorum. Kendinize iyi bakın, saat 15:00'da mesajı atıp kökünden düzelteceğim bu işi.

Okuyan sizlerden Allah razı olsun der, son dakikalarımı keyif içerisinde geçirmek üzere yol alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +1905 -- 17 Şubat 2012; 14:49:45 >

• İlk defa gördüm seni. Neyse bye bye
  • Haftaya gorusuruz.
  • Sen kimsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

İlk defa gördüm seni. Neyse bye bye
    Ben seni daha önceden de hatırlıyorum. Hatta seninle bir tartışmamız bile vardı. Kalbini kırdıysam affola...
  • Hayatta başarılar dilerim sana.
  • 4 yıl önce mesajlarımın kökten silinmesini ve hesabımın kapatılmasını istemiştim, böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylemişlerdi.
    yönetime trip atıp gitmenin hiçbir manası yok, çünkü kendilerine hiçbir zaman pay çıkarmadılar, yine çıkarmayacaklar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hasan abi, rds'nin mesajı var bu konuyla ilgili.

Valla trip atacak yaşları geçtim, benim gerçekten bırakmam lazım bu forumu, yoksa küfredicem başıma bela açılacak
  • 15:56
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.