quote:Orijinalden alıntı: MrTrmn şans oyunlarından başka çaren yok gibi risk alman gerek biraz. iddaa yapıyorum ama tuttturamadım at yarışından anlıosan anlat bari de altılı yapalım
quote:Orijinalden alıntı: kendine gel quote:Orijinalden alıntı: MrTrmn şans oyunlarından başka çaren yok gibi risk alman gerek biraz. iddaa yapıyorum ama tuttturamadım at yarışından anlıosan anlat bari de altılı yapalım ikisinide hayatımda hiç oynamadım bilmiyorum
quote:Orijinalden alıntı: -Pisagor- İşe gir çalış. eğer 3 gün içinde 276 tl vercek bi iş bulursan çalışıyım ayrıca şu anda staj yapıyorum çalışma imkanım yok
quote:Orijinalden alıntı: kendine gel quote:Orijinalden alıntı: -Pisagor- İşe gir çalış. eğer 3 gün içinde 276 tl vercek bi iş bulursan çalışıyım ayrıca şu anda staj yapıyorum çalışma imkanım yok İşverenle anlaş, paranı peşin versin. Sonra çalışıp kapatırsın.
quote:Orijinalden alıntı: kendine gel quote:Orijinalden alıntı: -Pisagor- İşe gir çalış. eğer 3 gün içinde 276 tl vercek bi iş bulursan çalışıyım ayrıca şu anda staj yapıyorum çalışma imkanım yok Staj yaptığın yerden avans vermiyorlar mı... alan arkadaşlarım vardı.
quote:Orijinalden alıntı: kendine gel quote:Orijinalden alıntı: Vay be 960 lazım. Ne yapıcam ben. iddaa oyna en mantıklı bu geldi. Onu oynicak parada yok ki.