Şimdi Ara

Evet Bir İlk Olmasını İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Full İnt warrior-Bard char nasıl olur?

LüTFen daLga gecmeyin :)

• Nasıl Dalga Geçmeyelim Arkadaşım Bir İşe Yaramaz Ki Warriorla 1 2 Vurursun Bardla Neyse Ne. . .Hadi Warrioru Defans İçin Açtın Diyelim Cleric Ne Güne Duruyor. . .
  • süper olur sp kasmaya başla hemen yap 100Lv!
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedix235

Nasıl Dalga Geçmeyelim Arkadaşım Bir İşe Yaramaz Ki Warriorla 1 2 Vurursun Bardla Neyse Ne. . .Hadi Warrioru Defans İçin Açtın Diyelim Cleric Ne Güne Duruyor. . .

Clericte Attack Skill soyleyebılırmısn adam akıllı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogundmr

quote:

Nasıl Dalga Geçmeyelim Arkadaşım Bir İşe Yaramaz Ki Warriorla 1 2 Vurursun Bardla Neyse Ne. . .Hadi Warrioru Defans İçin Açtın Diyelim Cleric Ne Güne Duruyor. . .

Arkadaş bardın yerine cleric aç dememiş wariorun yerine cleric aç demiş. Ayrıca çok boş bir char warior buildi hiç bir işine yaramaz.
  • quote:

quote:

full int olunca warriordaki skiller adam akıllı mı olucak sanıyorsun?
  • Full int Blader desen hadi tmm derim, fakat mag attack ile hiç bir alakası olmayan bi builde neden int verip phy stats larını iyice düşüüyosun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş warriorun mp yiyen skili yok çok dandik olur
    cin buz yada ateş skillerindeki o mp canavarı onlan skilleri yokki warriorda sadece bard yap daha iyi
  • quote:

Arkadaslar Bir İlk Olmasını İstiyorum.

Dostum FuLL int yaptın diyelim warrior skillerin nasıl vurucak biliyormusun? Peki lvl Up'ladıkca vermiş oldugun str statlarının str bir chara atack verdiğini biliyomusun? İş sadece str verip Hp arttırmak değil aynı zamanda atack da arttırmak. Yani senin yöntemin en başından yaş. Warrior/Bard olur lakin Str olur hybrid bile olmaz. "Pure str"
  • Amacını acıklarmısın bard esas skillerin mi olucak ?
  • wariror defans skilleri silah değiştirince silinir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaTSuYa

quote:

Arkadaslar Bir İlk Olmasını İstiyorum.

Dostum FuLL int yaptın diyelim warrior skillerin nasıl vurucak biliyormusun? Peki lvl Up'ladıkca vermiş oldugun str statlarının str bir chara atack verdiğini biliyomusun? İş sadece str verip Hp arttırmak değil aynı zamanda atack da arttırmak. Yani senin yöntemin en başından yaş. Warrior/Bard olur lakin Str olur hybrid bile olmaz. "Pure str"

Sağol ^^

• Görmüştüm yeni açılmış bi serverdaydı Armor giymek için warrior açmıştı sanırım bardlada kasıyodu ama Gereksiz Cleric+Bard daha güzel.Tabi kim ne isterse onu kasar isterse full str wizard kassın :=)
  • açıkcası benimda aklıma wiz warrior gelmiştii full int armor giysin güçlü olsun ve partide de fance versin diye ama sonra çok gülmüştüm valla yenilik olcak diye böyle garip yapılandırmalara girmeye gerek yok binlerce insan oynuyor çoğu build bir şekilde denenmiş ve tutmamışşş.....
  • tek kazancın H. armor giyimek olur onada hiç değmez..bard yanına cleric harika oluyor..
  • boşu boşuna açma bence warrior int bard yaparsan çok pisman olursun ana skillerin bard mı olucak ???
  • Tek geçer Pvp King olursun
  • Silah değiştirince bufflar siliniceği için hiçbir işe yaramaz.Ee sana defans getirmeyecek, güç getirmeyecek olan builde neden mastery ve sp harcayasın.
  • quote:

biz zaten warrior un yanına cleric actıgımızda buflarından yararlanmak için acıyoruz attack skillerini kulanmak için degil. kusura bakma sro bilginin yetersiz oldugu belli bence baskaları tarafından onaylanmıs buildleri kullan cunku kendi urettigin bi build olan full int warrior bard ile sadece warrior un armor kıyafetinden yararlanırsın. int oldugun için atagı bard ile yapmak zorunda kalıcaksın ki bardla tek basına kasarken zorlanırsın bard da attack yaparken yan builde ihtiyac duyar ornegin warlock veya cleric gibi. kendi kafana gore iş yapma sonra sen üzülürsün. bak bizim sro karakter yapılandırma grubumuz var ben orda ilginc buildleri soyluyorum millet de olmaz falan diyor ama senin dedigin buildi ben bile soylemem o derece çift build acılan eu charlarda buildler birbiriyle uyumlu olmalı. warrior str isteyen bir build bard int. bu durumda sadeece birinin atagını kullanıcaksın ki warrior gibi cok onemli bir build sadece kıyafet giymekte işine yarıcak. yani dalga gecmemek mümkün degil kusura bakma mantıksız konuşmuşsun hangi acıdan bakarsam bakim en ufak bi mantıgı yok

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stridR -- 31 Ağustos 2009; 20:32:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.