Şimdi Ara

EVET BURAYA GÖZ ATIN ÇOK ÖNEMLİİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR DİKKATLİ OLMALIYIZ .trade hack başladı TANIDIKLARIM PATIR PATIR SOYULUYO ASLA TRADE ATMAYINN!!!

• UTANDIM ŞİMDİ YA 0 CEVAP . NEYSE SİZİN ÖĞRENMENİZ ÖNEMLİ
  • evet hatta ben şimdi oyuna giricem charımın soyulmasından korkuyorum trade hack olbrl ben tradeden item aldım
  • haklısın kardeşte

kimseye trade atmayın demişssin

senin trade atmanlar hiç bir şey olmaz

onların atmasından korkucaksın

• quote:

Orjinalden alıntı: killdevil

evet hatta ben şimdi oyuna giricem charımın soyulmasından korkuyorum trade hack olbrl ben tradeden item aldım

yusuf yusuf diyosun yani
  • off bole seyler yok nasil inaniyonuz anlamiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: flyingstep

haklısın kardeşte

Bende bir şekilde trade hack olayının olduğunu duydum artık alışverişlerinizi güvenmediğiniz kişiler haricinde trade ile yapmayın ve sürekli trade block dolaşın sanırım en iyi önlem bu olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bol bol atın
  • YANLIŞ YAZMIŞIM KİMSENİN trade ni ne comfrim demeyelim arkadaşlar gözümüz gibi baktığımz çar lar pırrrr uçar sonra
  • Knight Hackerlarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 25 Ekim 2006; 18:33:42 >
  • Trade hackten korkma o senden korksun !!
  • ya bu trade den nasıl hack yapılıyor biri anlatsın bana lütfen.ona göre hareket edelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Dewil

ya bu trade den nasıl hack yapılıyor biri anlatsın bana lütfen.ona göre hareket edelim.

Sende mi yapacan lem
  • sabah biride topic açmıştı e yazık ki gene başladı bu melet bu aradahttp://forum.donanimhaber.com/m_10037344/mpage_1/key_//tm.htm#10037344 buraya yardım ederseniz sevinirim
  • bilgi için teşekkürler
  • tenk yu! güzel bilgi bu günlerde herkes trade hack ilei lgili konuşuyor. şehir efsanesine ödndü...

Battlestar Galacticayı izleyen var mı ?

konuya alaka deil ama oyuna giremedim canım sıkıldı....
  • günaydıııınn bu patch gelir gelmez ben sölemiştim herkese ama olsun hatırlattığın ii olmuşş
  • trade hack cıktı ama bunun o attı veya ben attım onunla hic bir alakası yok kendimden biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

quote:

Orjinalden alıntı: flyingstep

haklısın kardeşte

Bende bir şekilde trade hack olayının olduğunu duydum artık alışverişlerinizi güvenmediğiniz kişiler haricinde trade ile yapmayın ve sürekli trade block dolaşın sanırım en iyi önlem bu olur

tabi o guvendiğiniz dağlara kar yağmazsa....

• bol bol atın yukarıdaki arkadas gibi walla ben herseyimi tade ile takas yapıom ama nedense bana bisey olmuo size nie olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.