Şimdi Ara

EVET CHARIMI YARATIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-TEK BAŞINA PARTY E KAFA TUTACAK BİR MAGE İSYORUM -

mage olacak

--- 60 lvl deki durumu ne olmalı ---

İNT ?

MP ?

SKİLL ?

İTEMLER ?

EVET CHARIMI YARATIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

• Sabır..
  • +7 ron staff dd 25 kafalık gerisini tamamalsınlar
  • Full int olursun(tabi yeterli mp vererek)
    Skiller:
    60 flame 45 lightning
    itemlerinde en azından +7 complete set olması lazım ve uniqe takılar
    ama PLAYERlık çok önemlidir
    bnm görüşüm böyle
    VE HER CİNSTEN RARE İTEMİN OLCAK:dd kalkan-dd kafalık-spear bot-spear kalkan-arrow kolluk felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAiN -- 23 Nisan 2007; 14:56:43 >
  • +8 crimson set hp 25 dd plate +0 e.p. dual +0 rom dual c.e ya da m.e. +1 beltide kafana göre işey yap staffta +8 elixire
  • str 51 (cs için )
    intçi olman lasım...
    +72 olman lasım +60 ta sen 59lvl bi asasa bile meydan okuyamassın...
    ayrıca üstündekilerin +8 comleteden aşağı olmaması lasımm ve +7 fp dd'nin olması lasım.. bana göre... cs olması lasım.. ve takılar küpeler unique olmalı..
    bulabildiğin en çok hp veren takıları all... staff olarak +9 salamander veya +8 elixxir olabilir.. işte bu şekilde arkanda bi healler warken 8 kişilik bi partye meydan okursun bide mage kullanmasını bilioo olman laısımm..

edit: yassım yalnıshı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemonster -- 23 Nisan 2007; 14:59:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 60 lvl bi mage anca lvl 50 - bi party e kafa tutabilir.Bi party e kafa tutucak mage en az 75+ olması lasım
  • CHARIMI YARARTIN

mage olacak

--- 60 lvl deki durumu ne olmalı ---

İNT ?

MP ?

SKİLL ?

İTEMLER ?

ARKADAŞLAR İTEMLERİ BOŞVERİN İNT , MP , SKİLL NE OLMALI SİZCE ??? KAFA TUTMAK İÇİN _?_
  • quote:

Orjinalden alıntı: IIEnJoYII

60 lvl bi mage anca lvl 50 - bi party e kafa tutabilir.Bi party e kafa tutucak mage en az 75+ olması lasım

çok doğru mage +75 olması lazım partiye kafa tutması için
  • quote:

Orjinalden alıntı: lwolat

CHARIMI YARARTIN

mage olacak

ARKADAŞLAR İTEMLERİ BOŞVERİN İNT , MP , SKİLL NE OLMALI SİZCE ??? KAFA TUTMAK İÇİN _?_

İtemler i bosvremezsin kesinlikle.

Kafa tutmak istiyorsan int olup light mage olman gerekir ve ilk once priestlere dalman gerek
  • evt bencede 75+ yap sonra itemleri biz belirleriz :D
  • öyle bi şarkı yok
  • int 160 yap gerisini mp ver takılarını +10 mp yap üzerini +7 complette yap eline +7 elixir al skilini flame ve buz yap

bence ideal mage budur...

kendi magemin tanımı bu arada :D
  • 60 char bir işe yaramaz ama,pet olman gerekli. fire olup blizzard açman lazım.+8 ron staff , +8 complete set, fp rare itemler (dd,spear,axe vs vs) chitin shild,ss str ona göre vermen gerekli. dual rom şart.fire olduğun için takılarda mp arama hp ve defans werenleri kullan.sağlam bir player isen nt yaparsın bir başına böle bir charla.
  • Çıplak çık kimse karşında duramaz zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaiNKillER_LORd

Full int olursun(tabi yeterli mp vererek)
    Skiller:
    60 flame 45 lightning
    itemlerinde en azından +7 complete set olması lazım ve uniqe takılar
    ama PLAYERlık çok önemlidir
    bnm görüşüm böyle
    VE HER CİNSTEN RARE İTEMİN OLCAK:dd kalkan-dd kafalık-spear bot-spear kalkan-arrow kolluk felan

böle güsel olurr benceee
  • quote:

Orjinalden alıntı: berdush

Çıplak çık kimse karşında duramaz zaten.

süper
  • Alakası bıle yok +75 le falan.Tüm iş oynayan playere kalmış.TS kullanıp flame olup seri alan atarsan +60 harpy partysıne bıle kafa tutarsın.Kutu alamasan bıle exp baya alırsın.Çünkü benim diesde 63 lvl magemle abosute (62 master skılı) basınca 70 lvl int mageden kutu almıştım.(Kendim paperdim ama arada MP farkı var)Dediğim gibi Tüm iş oyuncuya bağlı...Defalarca kutu aldım Bi kerede deil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyvarna -- 23 Nisan 2007; 15:45:22 >
  • 1. si yaratmak allaha mahsusdur
    2. si kendi charını kendin diz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.