Şimdi Ara

evet fikirleriniz bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir esnaf rehber sitesi yaptırdım tabi daha bitmedi bazı eksikleri var. siteyi daha kulanışlı hale getirmek ve küçük te olsa kazanç elde etmek için fikirlerinizi bekliyorum. lütfen inceleyip fikirlerinizi yazarmısınız.

www.istanbulesnaflari.com

• öncelikle tema değişmeli :)
  • istanbul görüntüsü mü? :)
  • bence çok hoş olmuş herşey mükenmel fakat sıkkullanılanlara ekle ve griş sayfası yap linklerini kaldır çnkü benm gbi ie yerine firefox kullananlar o linklerden yararlanamzlar.. çnkü firefoxta çalışmıyor onlar.. bence her browser için sorun yaratmayan özellkler katmalısın.. unutma artık firefox kullanıcılarının sayısıda önemsenmiyecek kadar kçk dğl.. :)
  • teşekkürler timramon bazı eksikler var mesela site içi arama üyelik kısmı gibi, zamanla yaparız inş.
  • Arkadaşım,

Siteyi inceledim iyi yoldasın ama renkler konusunda biraz değişikliğe gitmeni tavsiye ederim.Mat renkler kullanmışsın ayrıca o sarı rengin olmamış .

Kolay gelsin.
  • Güzel bir site domainde güzel. Ancak su banneri daha güzel bişey yapsan daha iyi olur hani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gayet güzel tebrikler
  • evet arkadaşlar görüşleriniz için teşekkürler o sarı renk konusuna el atacam profesyonel değişiklikleri daha yapamıyorum. üzerinde çalışıyorum. siteyi başkasına yaptırmıştım yollar ayrıldı şimdi iş başa düştü anlayacağınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulesnafları -- 27 Ocak 2009; 0:56:23 >
  • arkadaşlar asp den analyan arkadaşlardan yardım istiyorum
  • renkler çok sönül görünüyor hani biraz daha uyumlu canlı olabilirdi çok duru duruo
  • içeriği çok geliştirmek lazım... birde bazı linkler altta çıkıyor mesela vergi takvimi gibi. firmalar gibi yanda çıksa iyi olur. ayrıca şehir rehberini belediyenin sitesine link atman iyi olmamış gibi.
  • Renkler haricinde 10 numara
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrbezgin

içeriği çok geliştirmek lazım... birde bazı linkler altta çıkıyor mesela vergi takvimi gibi. firmalar gibi yanda çıksa iyi olur. ayrıca şehir rehberini belediyenin sitesine link atman iyi olmamış gibi.

linkler hem alta hemde üste var fakat ie 6 altında olanlarda biraz sıkıntı yaşıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulesnafları -- 4 Şubat 2009; 18:48:00 >
  • Tekrara merhaba arkadaşlar 4 yıllık uykudan sonra sitenin son hali aşagıdaki gibidir. görüşleriniz doğrultusunda büyük değişiklikler yapılmış olup hala yapımı devam ediyor lütfen fikirlerinizi belirtmekten çekinmeyin
    http://www.istanbulesnaflari.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulesnafları -- 18 Aralık 2012; 13:04:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.