Şimdi Ara

Evet Kendimi kötü hissediyorum...(Sahte Parfüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir konakta alışveriş yapmak için mutlu mesut yola çıktım her zamanki gibi seyyar dolandırıcı bir dayı durdurdu ve havalimanında çalışıyorum bunları duty free den cepledim havaalanına girsem elimden alcaklar filan dedi yok bilader desemde ısrar edince bak bi filan diye baktım barkodu var şehir havalimanını işleten firmanın orijinal bandrolü var parfüme de ihtiyacım var 2 kutu 100 liraya beni bağladı daha önce kaliteli parfüm almamamdan mütevellit mutlu ve mesut olmaya devam ettim tabiki bizde kör kütük cahil adamlar değiliz bir araştırma yaptım bandrolleri orijinal basmayı başarmışlar internette kontrol edilebilcek yerler var.Bir de youtube da sahte parfümü anlamanın yegane yolları var ki cidden ayrıntılı incelediğimde anladım ki dayı beni güzel bir şekilde yola getirmiş.Karşılaşırsanız durmayın sakın durursanızda benim için bir kafa atmayı çok görmeyin.(parfümler güzel kokuyor ama vücuda zararı çokmuş bir süre 100 liranın acısını unutana kadar t shirtlerime sıkıcam sadece)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet Kendimi kötü hissediyorum...(Sahte Parfüm)

• Zamaninda ankaradada beni cevirmisti eleman 100 euro dan iki tanesi 10 liraya kadar düşmüştü ikisine 5 lira vereyim dedim en son kabul etmedi ve vedalastik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam versace orjinal kullanıyorum kalıcılık sıfır indirimleri takip edin ben 100 tl ye almıştım hepsi burada dan.

• Bunun çeşitli versiyonları var, adam arbanın bağajını açmış, parfümleri eşyalarla koymuş satıyor. Gelenlere tatile çıktım cüzdanım vs. çalındı kartlar para gitti, parfümleri satıp benzin parası yapacam diyiyor. Parfümlerinde bir kısmı kullanılmış gibi full şişede degil. İnandırmak için herşeyi yapmışlar. Tabi şişesi 800 900 TL olan parfüme yarısı dolu olsa bile 100-200 verince karda zannedip atlayınca adam amacına ulaşıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.