Şimdi Ara

evet millet... israile giriyormuşuz. hadi hayırlı olsun.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
4.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Türkiye'deki palalı yobazlar:

1 - 6 yaşındaki kız çocuğuna sulanır...

2 - erkek öğrenci yurtlarında kalan erkek çocukları gözlerine "güzel" görünür...

3 - 12 yaşındaki zihinsel engelli kıza saldırıda bulunan "yabancı"(hangi ülkeleri kastettiğim belli, hemen rus, ukraynalı diye atlamayın palalı yobaz köpekler) uyruklu erkeği linç etmez, sağ bırakır...

4 - ülkedeki ihaleleri alır, devlete en çok zararı verecek şekilde fiyatlandırarak YİD olarak hiç kullanılmayan hizmetlerden parsayı toplar...

5 - iktidar tarafından borçları silinerek "ihya-der" yapılır...

6 - doğal felaketlerde halkın hizmetine sunulması gereken çadır, yardım malzemesi vb. ihtiyaç maddelerini parayla satar...

7 - kendi halkı açlık ve ekonomik sıkıntı içinde iken, bir paket makarna, bulgur veya bir çuval kömüre komşusunu satar...

8 - ülkede döviz makul(8-9) seviyelerden gastronomik fahiş seviyelere(32-33) çıktığında, kendisi de batsa bile "ne var bunda, ihracatçının yüzü gülüyor" der...

daha pek çok örneklerle örneklendirmek mümkündür...  

• srkn kullanıcısına yanıt

Ben senin gibilerin takiyyeciliğinden bahsettim. Verecek cevabın yok değil mi bu iki yüzlülüğe? :) Yazdıklarının ise benimle bir ilgisi yok, bu iddialarının varsa git muhataplarını bul onlara söyle. Sen önce niye böylesiniz ondan bahset. Pofiline ABD, İsrail bayrağı koyanlar "Erdoğan İsrail dostu" diyor. Hepiniz aynı şeyi yazıyorsunuz. Bu durumda mantıken İsrail seviciler olarak Erdoğan'ı desteklemeniz gerekiyor ama tam tersine ona düşmansınız.

"Araplar Osmanlı'yı sırtından vurdu" dersiniz ama kendiniz onlardan da daha azılı Osmanlı düşmanısınız. Şimdi o bahsettiğiniz Araplarla İsrail'in arkasında saf tutuyorsunuz. İnsan bile bile bu kadar falso verir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Commander Keen C kullanıcısına yanıt

iktiadarı destekliyorsanız palalı yobazlardansınız...

palalı yobazlar da, bir önceki mesajda saydığım özellikteler...

basit matematiksel mantık...

takiyyeci değil, takunyacılara söyleceksiniz bu yazdıklarınızı...

nasıl o yazdıklarımın sizinle ilgisi yok diyorsanız, o zaman sizin yazdıklarınızın da benimle bir ilgisi yok...

hadi bakalım, kim ispatlayabilecek karşısındakinin nasıl birisi olduğunu????????

çamuru atmak kolay değil mi, bilmem kimin düşmanları diye...

ben de, dinen örneğini verdiğim insanlar böyle ahlaksızlıklar yapıyor diyorum... var mı ötesi...

• Oğlum madem bu kadar israil düşmanı ve müslüman koruyucusunuz gitsenize israile.Aksaray'da fatih'te gönüllü toplayanlarla dolu, gazze'ye girişinizi bu gönüllüler üstleniyor.Eğitilip savaşa katılaiblirsiniz.Niye burda insanları darlıyorsunuz.Burda kafamızı ütüleyip x'de lanet yağdırmak ile israilin sonunu getiremezsiniz.

• Az akilli olun diyelim ki israil yayilmacilik arzimevud yapacak ilerde dibindeki suudlardan baslamazmi evlat olsa sevilmeyecek kavim. Eee araplarin hala bize nankörlüğu var ben bu filistintaparlari anlayamiyorum. Beyazşövalyelikle olmuyo bu isler malesef siyaset arenasi kurtlar sofrasi iki ucu boklu degnek herkes birbirine iteliyor günahkecisi ilan etmek icin yüzsüzler yani arap mehmetçik gazzeye diye slogan atiyor. Tam dayakliklar zaten.

Arabin Yahudiyle kendi icindeki hüsumet. Ne tirstiniz. Daha iran düşmemiş birde nabacak 10 milyon nüfuslariyla israil bize haçli seferi mi yapacak. Nasil bi casus belli üretebilirler ki. Tarihte yardim ettigimiz bi aramiza aldigimiz bi ulus o kadar da nefret etmiyorlar... esas araplari hiç almadik aramiza. Vali attik ordan yönettik.

Yahudileri topragindan atmayan sürmeyen bi batili devlet soyleyebilirmisiniz ama Azerbaycan ve türkiyede en güvenliydiler bunlari unutacak degiller yani. Zaten kendi iclerinde görüs ayriliklari birsürü mezheb ayriliklari var. Yaşantilari zaten araplarla uyumlu değil Avrupai türklere çok yakin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1shot1kill -- 31 Temmuz 2024; 15:5:35 >

• Yobaz insanlar böyledir pisikolojik olarak böyledir.Filistin devlet başkanını davet etmiş adam gelmemiş örnek veriyorum yobaz bunu anasına avradına sôvmüş gibi algılar aynen.Yani bu sebepten ötürü sôylemişdir kendisini kimse dikkate almıyor boşsun diyor ya ondan. :))Maksat Dünya liderciliği oynuyacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 31 Temmuz 2024; 15:47:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1shot1kill kullanıcısına yanıt

İsraili kurma hedefleri için kendilerine kucak açan, koruyan Osmanlı'ya karşı İngilizlerle, Batılılarla bir olup savaştılar. İçeride de sayısız ihanet ettiler. Daha ne yapacaklar? Siyonistleri ne zannediyorsunuz, bi savaş çıksa biz onların sivillerine zarar vermeyiz ama onlar gözü dönmüşcesine kundakdaki bebeğe kadar hedef alır. Avrupa engizisyonlarından onların haysiyetini insanlığını kurtaran, özgürlük veren devlete, millete karşı Avrupalıyla bir olup savaştılar.

Tarihte de Müslümanlar hep yahudileri himaye etti. Endülüs Emevi devleti de Avrupa'da asırlarca onları korudu. Ama siyonizm ırkçılığı uğruna gün geldi Müslümanlara ihanet ettiler.

Pkk'nın en büyük finansörü ve üst aklı İsrailken yok bize dostlar cart curt diye masal okumayın.

• srkn kullanıcısına yanıt

ülkedeki diğer cahallarda bunlardan kendilerini demcilerin kurtaracağını sanır it köpeğe değer verir insana vermez. 

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.