Erdoğan'dan İsrail'e: Karabağ'a nasıl girdiysek onlara da yaparız.. AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Rize İl Teşkilatı toplantısında konuştu. Erdoğan, İsrail'e seslenerek Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız. Yapmamak için hiçbir şey yok" dedi. birgun.net Erdoğan'dan İsrail'e: Karabağ'a nasıl girdiysek onlara da yaparız https://www.birgun.net/haber/erdogan-dan-israil-e-karabag-a-nasil-girdiysek-onlara-da-yapariz-548056 |
evet millet... israile giriyormuşuz. hadi hayırlı olsun..
-
-
borsa ve mevduattakiler gergin
bir şey yapabileceğinden değil de işte konuşuyor
anca rizeye cami yapar :D
-
2.dünya savaşı’na girmemiştik ama 3.sünü biz başlatacağız galiba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Klasik akp algoritmasına göre İsraille ortak olup Filistine giriyormuşuz olarak anladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 28 Temmuz 2024; 21:12:32 > -
Tamamen radikal islamcıların eline geçmiş RTE. Hiçbir mantıklı argüman sunamıyor. Ne dediğini de bilmiyor ne yaptığını da.
Gün aşırı troller ve radikaller batı şöyle batı böyle diyor ama kendisi F16 ve modernizasyon kiti için İsveç 'e NATO onayı vermişti.
Şimdi tek seferde bunu da boşa düşürdü. Kısa sürede tornistan yapmazsa F16 ve kitleri unutun derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 28 Temmuz 2024; 21:24:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yav he he!
Bahçeli’deki bunama belirtileri RTE’de başladı. Türkiye 2024 yılında bu antik çağdan kalma yönetim anlayışını haketmiyor. Türkiye en kısa sürede seçime gidip siyasal islam’ın dünyadaki son şubesi kalan AKP denen oluşumu çöp kutusuna atmalıdır. Türkiye radikal islamcıların, tarikatların, teröristlerin elinde oyuncak olamaz, rehine hiç olamaz.
Hala buna inanıp bir de konu açan üyelerin olması vahim bir durum. sgk hamlesi tutmadı, bari gündemi israil ile değiştirelim, bu konu 1 hafta gündemi meşgu eder stratejisi tutacak mı gelcek hafta belli olur o...
-
savaş lübnan iran arap topraklarına yayılırsa hiçte öyle gülüncek birşey değil gayet olası bizde topun ağızında olucaz çünkü.
-
bir hafta öyle idare etse, bir hafta dur ben şu hayvan yasasını geri mi çeksem dese, o ara süper lig başlar millet oyalanacak birbirine saracak konuları bulur
-
Israile girmek yerine ulkende Adaleti ve gelir dagiliminda esitligi sagla. Israili Araplar dusunsun, kardes kavgasina karismak bize dusmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hee çok inandığımızdan açtık bu konuyu. o kadar çok inanıyoruz ki gülmekten zor bela yazıyorum şu an..
-
rizedekileri toplayıp götürsün işte daha ne
-
Her gün komedi her gün mizah.
Karin kasi yaptik reyiz sayesinde..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 28 Temmuz 2024; 22:7:24 >
Girdi yine.
Aynen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şam'da Cuma namazı kılacaktık, Şamdakiler geldi bizim camilerde cuma kılmaya başladı... :Şimdi daha da aşağı mı gidecekmiş, tutmayın enişteyi..
-
filistinlileri ülkemize dolduracak diye yorumladım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bahçeli’deki bunama belirtileri RTE’de başladı. Türkiye 2024 yılında bu antik çağdan kalma yönetim anlayışını haketmiyor. Türkiye en kısa sürede seçime gidip siyasal islam’ın dünyadaki son şubesi kalan AKP denen oluşumu çöp kutusuna atmalıdır. Türkiye radikal islamcıların, tarikatların, teröristlerin elinde oyuncak olamaz, rehine hiç olamaz.
|
rizedekileri toplayıp götürsün işte daha ne |
Tamamen radikal islamcıların eline geçmiş RTE. Hiçbir mantıklı argüman sunamıyor. Ne dediğini de bilmiyor ne yaptığını da.
Gün aşırı troller ve radikaller batı şöyle batı böyle diyor ama kendisi F16 ve modernizasyon kiti için İsveç 'e NATO onayı vermişti. Şimdi tek seferde bunu da boşa düşürdü. Kısa sürede tornistan yapmazsa F16 ve kitleri unutun derim. |
Şam'da Cuma namazı kılacaktık, Şamdakiler geldi bizim camilerde cuma kılmaya başladı... :Şimdi daha da aşağı mı gidecekmiş, tutmayın enişteyi.. |
Kerimcem gaza gelmiş, tutmayın |
Amerikadan korktugunuz kadar allahtan korkunda ondan sonra giersiniz
Amerika höt dese aninda karar degisitiriyorsunuz;) Erdogan her zmaanki gibi aldi eline mikrafonu konusuyor iste |
amerika sayesinde iktidar olmuş biri israile mi girecek?
|
Klasik akp algoritmasına göre İsraille ortak olup Filistine giriyormuşuz olarak anladım. |
Girme ihtimali sıfır bile değil o derece diyorum. Boş laflar gündem değişsin yeter lafları. |
Benzer içerikler
- singapur pasaportu neden güçlü
- kuyumcular fiş keser mi
- muhalif gazeteler hangileri
- yossi kohen kadir mısıroğlu
- atık su bedeli nedir
- yapay zeka tahlil sonuçları
- disney plus üyelik iptali
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- kara kutu nedir
- 1 milyon tl eft ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X