Bildirim
Evet neresi gelir SSli?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Geçen sene çok gerilemeler olmuş bu sene olmazmı yani Sakarya eem tutar gibime geliyor 8 k gerilemiş bakalım hayırlısı hocam teşekkürler yorumun için .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uludağ pc düşünüyorum güzel üni bende tipini hedefliyodum ama olmadı hayırlı olsun şimdiden
67 yada 69 k olan gelir -
Hocam tercihlerde sıralama bu şekilde yani 70 k daha önde olduğu için o tutmazmı sıralamaya göre belli olmuyormu yani tercih sırasına göre ?
İnşallah hocam sıralamalar birbirine çok yakın zaten merak içindeyim neresi gelicek diye :) hayırlısı olsun herkesin hakkında sıkmayın canınızı .
Upo
Yukarı
Yardım :)
El
70 k olanı 67 nin önüne yazdıysan o gelir ben bakmadım sırana ama 67k olan yer 73 e düşerdi -
Evet hocam sıra gördüğün gibi işte 63 k dan sonra direk 70 k yi yazdım 64 k yada 63 k lik olanlardan biri gelmezse ben 70k olanın geleceğini düşünuyorum direk bakalım hayırlısı 7. Tercih olan 70 k.
Up
Up
Sakarya ee hayırlı olsun.
Benimde ss li tercih listem var bakıp yorum yapar mısın kardeş -
Sakarya ee gelir hocam büyük ihtimal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X