Şimdi Ara

Beyler Arabam çizilmiş ne yapabilirim ( SSLİ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
210
Cevap
6
Favori
8.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle hayırlı ramazanlar , beyler olayı şöyle ufaktan bir anlatayım ..

Gece saat 22.30 civarı falan mahallenin çocukları arabanın etrafına toplanmışlar . Balkondan gördüm hemen aşşağı indim .

bi baktım ki tozlu arabanın üstüne ( motorun olduğu kaput tarafı ) resimler çizmişler ve bu gelgit akıllı bebeler a4 kağıdıyla silmişler . Ben kağıtla ovalerken gördüm .

öğlen yıkamacıya götürdük bi baktım ki araba çizilmiş .. öyle böyle değil .. Sonra 10 dk önce annesiyle falan konuştum .. Bunlar çocuktur zart zurt gibi konuşmalar yaptılar .

Candan önemli falan dedi .. Candan tabii ki önemli değil fakat çocuğu arabamı çizecek ve canı sağolsun diyeceğiz öyle mi ?

Öyle değil işte 53 bin liralık arabam çizilecek ve canı sağ olacak ha ?

oto kuaför 3 bin liraya boyanır dedi fakat boyatmak istemiyoruz .. ne yapılabilir ? pasta cila çıkarır mı ? yardım edin kafayı yiceğim ..
     Beyler Arabam çizilmiş ne yapabilirim ( SSLİ ) Beyler Arabam çizilmiş ne yapabilirim ( SSLİ ) Beyler Arabam çizilmiş ne yapabilirim ( SSLİ )

• Kaputa pasta cila ile hallolur hocam dert etmeyin
  • gidip annesiyle adam gibi konuşman lazım. gerekirse paranın yarısını ailesinden alabilrsin. çocuğu yapıp, sokağa salmakla bitmiyor bu iş. eğitimsiz çocuğun gelsin arabayı çizsiz, canı sağolsun desin pişkin şekilde. yok öyle dünya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

Kaputa pasta cila ile hallolur hocam dert etmeyin

bildiğiniz iyi bir pasta cila markası var mı kardeş
  • Anasıyla değil de babasıyla konuşun.

Olmazsa resmi makamda hakkınızı sonuna kadar arayın. Veya soğuk suyu için. Siz de alın bir top ve camlarını kırın. Sonra çocuklara atarken oldu, candan önemli mi deyip geçin. Ya o ailelerin arabası yok ya da takoz bir şeydir diye tahmin ediyorum. Bizim Fluence de ilk haftasında çizilmişti, dayımın Jetta'nın plakaları indirmiştiler vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 30 Haziran 2014; 15:33:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

gidip annesiyle adam gibi konuşman lazım. gerekirse paranın yarısını ailesinden alabilrsin. çocuğu yapıp, sokağa salmakla bitmiyor bu iş. eğitimsiz çocuğun gelsin arabayı çizsiz, canı sağolsun desin pişkin şekilde. yok öyle dünya.

kardeş işte kızdığım nokta o daha arabayı nisanda aldık ya

kadın bizim binada oturuyor birde şey diyor . Yazın araba mı değiştirilir diyor yaa ..

o izin verirse araba alabilecez .. Te Allahım yarabbim oruçlu oruçlu
  • Eskiden televizyonda reklamı olurdu kalem gibi birşey çiziklerin boşluklarını doldurup tamamen kapatıyordu ama şimdi hatırlayamadım adını bulursam editlerim.

Edit: hocam buldum "Fix it Pro" muş adı bi bak istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chonch -- 30 Haziran 2014; 15:39:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Anasıyla değil de babasıyla konuşun.

Olmazsa resmi makamda hakkınızı sonuna kadar arayın. Veya soğuk suyu için. Siz de alın bir top ve camlarını kırın. Sonra çocuklara atarken oldu, candan önemli mi deyip geçin. Ya o ailelerin arabası yok ya da takoz bir şeydir diye tahmin ediyorum. Bizim Fluence de ilk haftasında çizilmişti, dayımın Jetta'nın plakaları indirmiştiler vs.

Akşam babasıylanda konuşacağım .. İnşallah Pasta cila geçirir yoksa .. Boyaya 3 bin lira diyorlar .. ayrıca kaskoyuda bozdurmak istemiyoruz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twist Of Fate

quote:

gidip annesiyle adam gibi konuşman lazım. gerekirse paranın yarısını ailesinden alabilrsin. çocuğu yapıp, sokağa salmakla bitmiyor bu iş. eğitimsiz çocuğun gelsin arabayı çizsiz, canı sağolsun desin pişkin şekilde. yok öyle dünya.

kadın bizim binada oturuyor birde şey diyor . Yazın araba mı değiştirilir diyor yaa ..

kardeş niye burada dil döküyorsun babasıyla konuş ben bu boyayı tamir ettirecem parasınıda sizden alacam de
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

quote:

quote:

kardeş niye burada dil döküyorsun babasıyla konuş ben bu boyayı tamir ettirecem parasınıda sizden alacam de

Konuşacağım akşam gelsin de bir .

iftarı mı açayım basıcam zillerine

• Twist Of Fate kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki ürün bagajında bulunsun. Aracına uygula eğer showroomdaki 0 km araçlardan iyi olmazsa gel yanıma Ayrıca boyatmaya filan gerek yok. Çok ince bir yüzeysel çizik o. En basit pasta çila bile yok eder onu.

http://www.turtlewaxturkiye.com/index.php/dis-bakim/183-turtle-wax-siyah-kutu.html
  • Annesiyle babasıyla git sert bir şekilde konuş. Olmadı git polise şikayet et. Ama tanık da bulman lazım. Sadece sözüne bakarak inanacaklarını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Sandoz -- 30 Haziran 2014; 15:41:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan And Jetta

Aşağıdaki ürün bagajında bulunsun. Aracına uygula eğer showroomdaki 0 km araçlardan iyi olmazsa gel yanıma Ayrıca boyatmaya filan gerek yok. Çok ince bir yüzeysel çizik o. En basit pasta çila bile yok eder onu.

http://www.turtlewaxturkiye.com/index.php/dis-bakim/183-turtle-wax-siyah-kutu.html

eyvallah hocam alayım bundan bir tane kaç para bu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan And Jetta

eyvallah hocam alayım bundan bir tane kaç para bu ?

Fazla bir şey değil. 40-50 civarı birşeydir. Bauhauseden bulabilirsin. Bende bu markanın tüm ürünler var. Çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okur-Yazar

Annesiyle babasıyla git sert bir şekilde konuş. Olmadı git polise şikayet et. Ama tanık da bulman lazım. Sadece sözüne bakarak inanacaklarını sanmıyorum.

amcamın oğlu polis olmadı bir konuşacam onunlada
  • 3000 lira nedir hocam. Biz 1900 liraya 5 parca tas izlerini duzelttirip derin cizikleri temizlettik. Butun arabayida pasta cila yaptirdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

3000 lira nedir hocam. Biz 1900 liraya 5 parca tas izlerini duzelttirip derin cizikleri temizlettik. Butun arabayida pasta cila yaptirdik.

adam o fiyatı bmw bayisinde kine göre söyledi. Tabii ki daha ucuza bulunur .

şu gökhan kardeşimin dedi ürünü bi alayım kullanayım .. inşallah işe yarar .. yoksa bakıcaz artık
  • telefonun ses kaydedicisini aç çocuğun yaptığını kabul ettir adamlara sonra polise ver
    işe yararmı bilmem ama işlem yaparlardiye tahmin ediyorum en azından
  • Çocuklar apaçi gibi kapının önüne araba koymaya korkar olduk ..

korktuğum başımada geldi zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twist Of Fate -- 30 Haziran 2014; 15:51:13 >
  • çizikler yüzeysel görünüyor.kaliteli bir pasta alırsın.meguiars m101 kullanırsın.hem pasta hemde hare giderici etkisi var.uygulama için de linkteki pedi kullanırsın.

uygulama şekli

-önce yüzeyi yıkanacak.
    -kuruttuktan sonra gölgede pedin üzerine 2-3 tane nohut büyüklüğünde pasta dökün.bunu ileri geri şekilde çok hafiften baskı uygulayarak çizikli bölgeye yayın.pasta kaybolana kadar sürmeye devam edin.eğer çizikler çıkabilecek şekildeyse çıkacaktır.çıkmıyorsa tek kurtuluşu boyamaktır.o da tek parça en fazla 200-250 lira tutar.ama yine de boyatmayın...

ürünler:
    1-http://erdemboya.ticiz.com/p361953-meguiarsm101compoundcizik-cikarici-pastabolunmus250.html
    2-http://erdemboya.ticiz.com/p90768-meguiarselle-wax-cila.html

daha detaylı bilgi detailingturkey.nette
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.