Şimdi Ara

Beyler Arabam çizilmiş ne yapabilirim ( SSLİ ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
210
Cevap
6
Favori
8.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu çocuklar var ya
    tam dayaklık fırt fırt çıkar sokağa sal başkalarının hayatını çize çize eve gelsin büyümüzş olarak, ulan kadın o araç başkasının özel malı ben senin evine girip mutfağını yerle bir etsem o fakir ucuz yemek takımlarını sokağa fırlatsam canın sağolsun mu diyeceksin.

Garaj şart aga
  • Twist Of Fate kullanıcısına yanıt
    arabayı sokağa koyuyorsan böyle şeylere alıştır kendini, en azından karşında muhatap var şuan, kimin yaptığı belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

arabayı sokağa koyuyorsan böyle şeylere alıştır kendini, en azından karşında muhatap var şuan, kimin yaptığı belli.

dediğin gibi hocam rastgele balkona çıktım .. Allahın işi işte ..

o an arabaylan uğraşırken gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

bırak dursun kardeş nazarlık olsun.

ufak tefek olsa nazarlık olsun diyip geçicem ama öyle böyle değil .. Ss de görmedin mi kardeş

böyle nazarlık mı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twist Of Fate

Öncelikle hayırlı ramazanlar , beyler olayı şöyle ufaktan bir anlatayım ..

Gece saat 22.30 civarı falan mahallenin çocukları arabanın etrafına toplanmışlar . Balkondan gördüm hemen aşşağı indim .

bi baktım ki tozlu arabanın üstüne ( motorun olduğu kaput tarafı ) resimler çizmişler ve bu gelgit akıllı bebeler a4 kağıdıyla silmişler . Ben kağıtla ovalerken gördüm .

öğlen yıkamacıya götürdük bi baktım ki araba çizilmiş .. öyle böyle değil .. Sonra 10 dk önce annesiyle falan konuştum .. Bunlar çocuktur zart zurt gibi konuşmalar yaptılar .

Candan önemli falan dedi .. Candan tabii ki önemli değil fakat çocuğu arabamı çizecek ve canı sağolsun diyeceğiz öyle mi ?

Öyle değil işte 53 bin liralık arabam çizilecek ve canı sağ olacak ha ?

oto kuaför 3 bin liraya boyanır dedi fakat boyatmak istemiyoruz .. ne yapılabilir ? pasta cila çıkarır mı ? yardım edin kafayı yiceğim ..
     Beyler Arabam çizilmiş ne yapabilirim ( SSLİ ) Beyler Arabam çizilmiş ne yapabilirim ( SSLİ ) Beyler Arabam çizilmiş ne yapabilirim ( SSLİ )

Kamera kayıtları ve parmak izi ile birlikte tck151 gerekçesiyle dava açın.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Gece saat 22.30 civarı falan mahallenin çocukları arabanın etrafına toplanmışlar . Balkondan gördüm hemen aşşağı indim .

bi baktım ki tozlu arabanın üstüne ( motorun olduğu kaput tarafı ) resimler çizmişler ve bu gelgit akıllı bebeler a4 kağıdıyla silmişler . Ben kağıtla ovalerken gördüm .

öğlen yıkamacıya götürdük bi baktım ki araba çizilmiş .. öyle böyle değil .. Sonra 10 dk önce annesiyle falan konuştum .. Bunlar çocuktur zart zurt gibi konuşmalar yaptılar .

Candan önemli falan dedi .. Candan tabii ki önemli değil fakat çocuğu arabamı çizecek ve canı sağolsun diyeceğiz öyle mi ?

oto kuaför 3 bin liraya boyanır dedi fakat boyatmak istemiyoruz .. ne yapılabilir ? pasta cila çıkarır mı ? yardım edin kafayı yiceğim ..
     Beyler Arabam çizilmiş ne yapabilirim ( SSLİ ) Beyler Arabam çizilmiş ne yapabilirim ( SSLİ ) Beyler Arabam çizilmiş ne yapabilirim ( SSLİ )

kamera kayıtlarıyla polis bir şey yapmaz hocam .. o kadar dışarda hırsız var onlarla uğraşmıyorlar bunlarla hiç uğraşmazlar ..

ayrıca parmak izi alamayız arabayı yıkattırdım hocam

• Yanlızca vernik tabakası çizilmiş görünüyor boyatman anlamsız olur.Meguiar's ScratchX diye bir ürün var denemedim ama çok methediliyor bi bak istersen.Kaliteli bir pasta çözer bu işi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

kamera kayıtlarıyla polis bir şey yapmaz hocam .. o kadar dışarda hırsız var onlarla uğraşmıyorlar bunlarla hiç uğraşmazlar ..

ayrıca parmak izi alamayız arabayı yıkattırdım hocam

Hocam ne oldu çocuğun babasıyla konuştun mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

Kaputa pasta cila ile hallolur hocam dert etmeyin

bildiğiniz iyi bir pasta cila markası var mı kardeş

würth
  • Hocam gidin ustadan boyama fiyatını alın 3.000 TL fln veya biraz daha az. Yapan çocuğun annesine-babasına gidin deyin masraf bu. 1.000 TL alsanız bile kâr'dır. Ama siz pasta cila attırın. Çeksinler cezasını. Öyle yap yap sokağa sal, onu bunu yapsınlar sonra 'candan önemli mi' diye bişe olmaz yani.
  • İyi ki müstakil evde oturuyoruz da bahçemize park ediyoruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla parayı vermezse hastanelik et 3 bin liralık şaka değil ramazan ayındayız farkındayımda yarın öleceğimi bilsem de helal parayla kazandığım malı enayi değilim yedirmem mevlanada değiliz ne olursan ol gel modunda olalım.
  • Meguiars Ultimate Compound Çizik Giderici Pasta kullanıyorum şuana kadar bütün çizikleri çıkarttı.
  • Gokhantiryaki1 kullanıcısına yanıt
    adamlan konuştum kardeş .. adam zaten iyi birisi fakat karısı ve çocukları sevimsiz ve vitaminsizler küçücükler ..

Adam zararınız neyse karşılarız özür dileriz falan dedi .. Benim beklediğimde bu zaten ..

Yarın babamgilin şirket araçlarını götürdüğü yere götürecez pasta cila çektireceğiz .. ama ben parasını almayacağım bu adamdan

çünkü geldi adam gibi özür diledi ..

adamada söyledik zaten karın geldi böyle böyle kötü konuşmalar yaptı filan diye
    ayrıca babasının yanında söyledim bir daha zarar verme filan diye ne bana ne başkasına yoksa kötü olur gibi konuşmalar yaptım

halen sinirliyim fakat adam gibi konuştuğu için zararı ödetmeyeceğiz ..
    öyle sağlık olsun demeye benzemiyor ..

Ayrıca araba annemin üzerine kadın çok üzüldü canı gibi bakıyordu ama ikna ettim sonunda çıkar eder falan dedim yüzeysel çizik gibi konuşmalar yaptım

İNŞALLAH KİMSENİN BAŞINA GELMEZ ÇÜNKÜ ÇOK KÖTÜ BİR DUYGU , İNSAN ZAR ZOR TAKSİTLEN ALDIĞI ARABASINI ÇİZİKLER . VURUKLAR İÇİNDE GÖRMEK ÇOK KÖTÜ
    BİR DUYGU KARDEŞLERİM ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

valla parayı vermezse hastanelik et 3 bin liralık şaka değil ramazan ayındayız farkındayımda yarın öleceğimi bilsem de helal parayla kazandığım malı enayi değilim yedirmem mevlanada değiliz ne olursan ol gel modunda olalım.

PASTA CİLA GEÇİRECEK GİBİ HOCAM .. GEREKLİ ŞEKİLDE SÖKE SÖKE ALIRDIM FAKAT ADAM GELDİ GÜZELCE KONUŞTU .. İYİ BİR ADAM ZATEN BUNU BİLİYORUM

AMA KARISIYLA KÖTÜ BİR KONUŞMA YAPTIĞIMIZ İÇİN BANA TERSLENECEK, KARŞILIKLI KAVGA EDİCEZ DİYE DÜŞÜNÜRKEN SAKİN SAKİN KONUŞTU ..

AMA GENEDE HOŞ BİR DAVRANIŞ OLMADI
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gönderiliyor...

valla parayı vermezse hastanelik et 3 bin liralık şaka değil ramazan ayındayız farkındayımda yarın öleceğimi bilsem de helal parayla kazandığım malı enayi değilim yedirmem mevlanada değiliz ne olursan ol gel modunda olalım.

PASTA CİLA GEÇİRECEK GİBİ HOCAM .. GEREKLİ ŞEKİLDE SÖKE SÖKE ALIRDIM FAKAT ADAM GELDİ GÜZELCE KONUŞTU .. İYİ BİR ADAM ZATEN BUNU BİLİYORUM

AMA KARISIYLA KÖTÜ BİR KONUŞMA YAPTIĞIMIZ İÇİN BANA TERSLENECEK, KARŞILIKLI KAVGA EDİCEZ DİYE DÜŞÜNÜRKEN SAKİN SAKİN KONUŞTU ..

AMA GENEDE HOŞ BİR DAVRANIŞ OLMADI

hocam kadın erkek ayırt etme valla bu konularda adam efendi olduysa suçu kabullenip tamam maddi durumu olmasa onada eyv ama pişkinlik yapıyosa afedersin ama azına s. acık net kolay gelsin sımdıden inş sıkıntı yaratmazlar.

• Ulan en gıcık olduğum insan tipidir. Terbiyesiz, cahil, faydasız, gereksiz insandır böyle çocuklar. Hiç bir faydası yok topluma, anca tüketir soysuzlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yukarda arkadaş demiş 30.bin liradan fazla arabaya binersen böyle olur diye ..

gayet doğru bu ve bunlar gibiler yüzünden memlekette hiç bir şey yapılmıyor ..

çizilecek mi ? vuracaklar mı ? korkusu var hemen hemen herkeste ..

tek çare otoparkı olan güzel bir site dairesi ..

ben babamin arabasini yolun kenarina parketmeye korkuyorum avm de otoparka birakinca biri cikarken carparmi diye aklim orada kaliyor
    arabada 2011 Honda civic etrafta adam 200 300 bin liralik arabayi sacma sapan yerlere birakiyor diyorum hic mi korkmuyor
  • bizimde apartmanın otoparkında çocuklar top oynuyor 2 farklı yerde arabayı park etmeye korkuyoruz...
    apartmanda engelli bir çocuk var tek başına top oynuyor kaç kere arabanın üzerinde basket topu izi gördüm, ama bişey diyemedim sonuçta çocuk hasta diye düşündüm...
    araba zaten siyah renk çok belli ediyor çizik vs...

geçen yılda arkadaşın arabasının üzerine çocuklar kum serpiştirip ovalıyorlarmış arkadaş son anda yetişmiş...

çocuk çocuktur tamam candan değerli değildir ama bende çocuk oldum babam bu konularda çok hassastı.. ve her türlü azgınlığı yapardık belki ama başkasının malına özen gösterirdik arkadaş...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.