Şimdi Ara

Beyler Arabam çizilmiş ne yapabilirim ( SSLİ ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
6
Favori
8.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biz zamaninda birak resim cizmeyi,altina top kactiginda bile dikkat ederek alirdik.

Gittikce iq dusuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfire212

Hocam öncelikle geçmiş olsun inşallah pastacilayla geçer kalemle çizdiği için haksızlar ama bazı sözlerinize katılmıyorum mahaledeki çocukların top oynamasına kızmanıza gerek yok sizde zamanında oynamışınızdır şimdi siz diceksinizki mahalede niye oynuyorlar gitsinler halı saha benimde karşılığım size siz niye mahaleye koyuyonuz gidin otoparka herşey karşılıklı hocam komşuluk şunun şurasında ama özür dilemeyide biliceksin kadın haksız

Ne sacma bir yorum bu komsulukta bir yere kadar , gelip ozellikle arabalari cizmek icin ugrasiyo veletler eskiden tip oynanilirken arabayada zarar gelecek diye dikkat edilirdi smdki cocuklarda boyle bir korku yok biz 12 yillik komsumuza bu yüzden tazminat davasi açtık komsulukta birnyerr kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: emreozcan38

quote:

Hocam öncelikle geçmiş olsun inşallah pastacilayla geçer kalemle çizdiği için haksızlar ama bazı sözlerinize katılmıyorum mahaledeki çocukların top oynamasına kızmanıza gerek yok sizde zamanında oynamışınızdır şimdi siz diceksinizki mahalede niye oynuyorlar gitsinler halı saha benimde karşılığım size siz niye mahaleye koyuyonuz gidin otoparka herşey karşılıklı hocam komşuluk şunun şurasında ama özür dilemeyide biliceksin kadın haksız

Ne sacma bir yorum bu komsulukta bir yere kadar , gelip ozellikle arabalari cizmek icin ugrasiyo veletler eskiden tip oynanilirken arabayada zarar gelecek diye dikkat edilirdi smdki cocuklarda boyle bir korku yok biz 12 yillik komsumuza bu yüzden tazminat davasi açtık komsulukta birnyerr kadar

hocam ben orda ne demişim kadın haksız çocuk haksız bilerek yapıyor ben geneleme yaptım hocam top oynayan çocuklar için kolay kolay kırılmaz arabaların bişeyleri bizimde arabamız var ne kadar kızsakta bizde zamanında oynadık dikkat etsende top yine geliyor hocam arada oda tuzu biberi bir şeyler kırılmadıkça

• o ne la ? yüzeysel çizik o kendin bile hazır çizik giderici pastalar var ondan alsan çıkarırsın.
  • xxxxsoldier X kullanıcısına yanıt
    Oyle hocam ben adami pek takmadim yikatirken soyledim dun gece cocuklar a4 kagidiyla ovaliyordu dedim .. adam 3bin lira tutar dedi ama benim aklimda zaten boyatmak yok tirnaga gelmiyor cizikler . Herkes kolay paranin pesinde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emreozcan38

quote:

hocam ben orda ne demişim kadın haksız çocuk haksız bilerek yapıyor ben geneleme yaptım hocam top oynayan çocuklar için kolay kolay kırılmaz arabaların bişeyleri bizimde arabamız var ne kadar kızsakta bizde zamanında oynadık dikkat etsende top yine geliyor hocam arada oda tuzu biberi bir şeyler kırılmadıkça

Hocam iyi misin sen neyin tadi tuzu biberi ?

Millet milyarlarca para verip krediylen zar zor araba aliyor .. iki tane cakal cukal gelecek mahvedecek . Bizde tuzu biberi diyecegiz ha ?

Oyle bi dunya yok . Kolay kazanilmiyor para

Cocuklarida severim ama bu kadarda tepeme ciksin diye degil .

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Yaptiracagiz zaten boya korumadan fakat kac paradir hocam ?

Sadece o cizikleri mi boya koruma yapcaz
    Yoksa tum kaputa mi

• pasta cilayla geçer.boyanmasına falan gerek yok.Elinizde pasta varsa kendinizde yaparsınız.
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle

• Devian kullanıcısına yanıt
    Kendim ellemek istemiyorum tedirgin oldum babam bir yerden randevu aldi bakicaz bugun

• Konuya bi göz gezdirdim de, araba mı sizi taşıyor siz mi arabayı taşıyorsunuz belli değil. Arabası çizilmiş kafayı yemek üzereymiş, kaza yapsa gidip intihar edecek demek.

Çocuktur çizmiş arkadaş ne yapıcan dövücen mi? Ailesinin tavrı yanlış katılıyorum, sorumluluğu üstlenmesi lazım fakat kafayı yicem bilmem ne... Ne oluyor ya maldır altı üstü kafayı yicek ne var?

Mala mülke bu kadar bağlanmayın, kendinize yazık edersiniz. Yıllarını verirsin biriktirir alırsın ev araba yat kat... bir kıvılcım alır götürür neyin var neyin yok ağzın açık izlersin sadece.

Zar zor, binbir zorlukla, krediyle araba alıyor diye savunmuş bir de. O kadar kasmaya ne gerek var? Hayırdır, araba olmadan yaşayamıyor musun?

Te allam ne hale gelmiş millet ya.

Haktır kardeşim haktır, bu millete bu benzin parası, bu zamlar, fahiş fiyatlar haktır.
  • Çocuklar yapıyor böyle şeyler. Geçen bi baktım, velet bizim arabanın kaputunu merdiven yapmış, arabanın üstünden bahçe duvarına çıkıyor, oradan da ev sahibinin ağacından meyve topluyor. Babası-dedesi komşumuz, hergün ekmeğimizi aldığımız fırıncılar, iyi de insanlar ama durum ortada..

Kızdım indi, ama kızarken bile insan dozu aşmaması gerektiğini düşünüyor, çünkü her saniye arabaya bakamazsın, çocuk bu, arkanı dönersin çocuk kafasıyla intkam için daha beterini yapar bakarsın.

İş ana-babada bitiyor elbette. ''Olsun-olmasın, yapsın-yapmasın'' kalıbına sokamıyoruz çocukları, ''pısırık olmasın ama şımarık ve saygısız da olmasın'', ''bilgisayara bağımlı, asosyal bir çocuk olmasın ama sokaktan eve girmeyen ipsizin teki de olmasın'' gibi dengeleri tutturamıyoruz.

Çocukları pısırık olmasın, özgüvenleri yüksek olsun derken dengeyi kuramayarak çocuğuna lâf etmediği gibi başkasına da lâf ettirmeyen ana-babalar çocuklarına ve topluma ne kadar büyük kötülük ettiklerinin farkında değiller. O çocuk bugün değilse yarın büyüdüğünde terbiye olacak/edilecek halbuki, hem de görmeyi hiç istemediğimiz yollardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Çok derin değil çizikler canınızı sıkmayın pasta cila ile hallolur.

Bence polise filan gitmeyin hiç bir şey yapmazlar en fazla sizin ifadenizi alacağız diye oturturlar iki satır bir şeyler yazarlar, biz ilgilenicez diyip gönderirler sonra da ne gelen olur ne giden. Çocuğun babasıyla düzgün şekilde konuşun anlamazlarsa sizde onların aracına aynı yerden aynı şekilde zarar verin nasıl oluyormuş görsünler.

pasta cila ile kısa süreli geçmez mi ykandıkça geri gelir
  • Biz de çocuk olduk. Kimsenin arabasına dokunamaz, top gelecek diye korkarak oynardık. Ufacık bir şey olduğunda da annemiz babamızdan fırçayı yerdik otururduk. Bir keresinde 5 ya da 6 yaşındayken attığım taş komşunun camına gelip kırmıştı. Komşu sorun çıkarmasa bile dedem hemen parasını vermişti. Eğitimle bilinçlendirirken refah seviyesi de kayıtsız ve ukala bireyler haline getiriyor insanları. Burada en önemlisi ailenin durumu kabullenip özür dilemesidir. Ve bir daha yapmayacaklarından emin olmanızdır. Allah sabır versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twist Of Fate

Öncelikle hayırlı ramazanlar , beyler olayı şöyle ufaktan bir anlatayım ..

Gece saat 22.30 civarı falan mahallenin çocukları arabanın etrafına toplanmışlar . Balkondan gördüm hemen aşşağı indim .

bi baktım ki tozlu arabanın üstüne ( motorun olduğu kaput tarafı ) resimler çizmişler ve bu gelgit akıllı bebeler a4 kağıdıyla silmişler . Ben kağıtla ovalerken gördüm .

öğlen yıkamacıya götürdük bi baktım ki araba çizilmiş .. öyle böyle değil .. Sonra 10 dk önce annesiyle falan konuştum .. Bunlar çocuktur zart zurt gibi konuşmalar yaptılar .

Candan önemli falan dedi .. Candan tabii ki önemli değil fakat çocuğu arabamı çizecek ve canı sağolsun diyeceğiz öyle mi ?

Öyle değil işte 53 bin liralık arabam çizilecek ve canı sağ olacak ha ?

oto kuaför 3 bin liraya boyanır dedi fakat boyatmak istemiyoruz .. ne yapılabilir ? pasta cila çıkarır mı ? yardım edin kafayı yiceğim ..
     Beyler Arabam çizilmiş ne yapabilirim ( SSLİ ) Beyler Arabam çizilmiş ne yapabilirim ( SSLİ ) Beyler Arabam çizilmiş ne yapabilirim ( SSLİ )

hocam valla en makul olanı gidip bu arabayı cızenden parasını alman. çünkü resimden gördüğüm kadarıyla gayet sert çizmişler ve pasta cilanın bi işe yarayacagını sanmıyorum.eger çizikten tırnak geçiyorsa yani çizigin üstüne tırnagını getırdıgınde tırnak içeri giriyorsa ne pasta cila ne de çizik kalemi bi işe yarar.(sanayiideki ustadan duymuştum.) ama yine de bi yaptır bakalım az da olsa kapanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sairfilmenam58

Çocuklar yapıyor böyle şeyler. Geçen bi baktım, velet bizim arabanın kaputunu merdiven yapmış, arabanın üstünden bahçe duvarına çıkıyor, oradan da ev sahibinin ağacından meyve topluyor. Babası-dedesi komşumuz, hergün ekmeğimizi aldığımız fırıncılar, iyi de insanlar ama durum ortada..

Kızdım indi, ama kızarken bile insan dozu aşmaması gerektiğini düşünüyor, çünkü her saniye arabaya bakamazsın, çocuk bu, arkanı dönersin çocuk kafasıyla intkam için daha beterini yapar bakarsın.

İş ana-babada bitiyor elbette. ''Olsun-olmasın, yapsın-yapmasın'' kalıbına sokamıyoruz çocukları, ''pısırık olmasın ama şımarık ve saygısız da olmasın'', ''bilgisayara bağımlı, asosyal bir çocuk olmasın ama sokaktan eve girmeyen ipsizin teki de olmasın'' gibi dengeleri tutturamıyoruz.

Çocukları pısırık olmasın, özgüvenleri yüksek olsun derken dengeyi kuramayarak çocuğuna lâf etmediği gibi başkasına da lâf ettirmeyen ana-babalar çocuklarına ve topluma ne kadar büyük kötülük ettiklerinin farkında değiller. O çocuk bugün değilse yarın büyüdüğünde terbiye olacak/edilecek halbuki, hem de görmeyi hiç istemediğimiz yollardan.

Aynen oyle kardesim

• obmann O kullanıcısına yanıt
    Yok hocam tirnaga gelmiyor ben gececegini dusunuyorum bakicaz insallah gecer

• Dostum kaskonda mini onarım paketin varsa onu otoking boyar. hasarsızlık indiriminde devam eder.. Benim arabayı harita gibi çizmişlerdi. ön kapı+arka kapı ve arka çamurluk boyandı. geçmiş olsun.
  • En makul olanı çocukların aileleriyle konuşmaktır.Para alın veya almayın orasına karışamam ama en azından ailelerinin bilmesi lazım.Hem çocuk yaptığı hatanın farkına varır,hemde belki başka arabalara aynı olayın yapılmasını engellemiş olursunuz.Kaliteli malzeme ile pasta cila yaptınızmı çizikler çok derin değilse kapanır.Cila makineniz varsa yarım saatinizi almaz.
  • tamam o zaman sıkma canını geçer. hatta bi de çizik kalemi almanı onerırım. once çizik kalemıyle çiziğin uzerınden gec daha sonra pasta cila yaptır daha kesin sonuç alırsın.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.