Şimdi Ara

Beyler Arabam çizilmiş ne yapabilirim ( SSLİ ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
6
Favori
8.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam bence parasını da isteme.

Sen gidip düzgünce çocuğun böyle yapmış dediysen.Kadının candan önemli değil ya demesi normal ama şu var kendinin demesi lazım.Hasarınız varsa karşılayalım tarzında.

Ama tahmin ettiğim kadınsa özür bile dilememiştir.

Para istesen kötü sen olursun paragöz,çıkarcı,cimri,arabayı almışlar bize ödetiyorlar tarzı cümleler kurarlar.Bu tarz konuşmalar yapar.Bu eğitimsizlik ve bilgisizlikten.

Şayet ev hanımı ise çocuğuna neden sahip olmuyor sorun isterseniz.

Sonuçta bir şey elde edemezsiniz.Kocası ile konuşun derim.

konuştum kocasıyla . Adam karısının söylediklerine karşılık tam tersini söyledi ama ben parasını filan istemiyorum nefret ettirdiler ..

artık boşverdim kardeş

• Tırnağını sür takılıyorsa pasta cila işe yaramaz..boya lazım veya arabanın renginden karbon fiber yaptırabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu çocuk yapıp yapıp sokağa salanlar var ya ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Twist Of Fate

yukarda arkadaş demiş 30.bin liradan fazla arabaya binersen böyle olur diye ..

gayet doğru bu ve bunlar gibiler yüzünden memlekette hiç bir şey yapılmıyor ..

çizilecek mi ? vuracaklar mı ? korkusu var hemen hemen herkeste ..

tek çare otoparkı olan güzel bir site dairesi ..

Hocam otoparkta buna çare olmuyor.Arabayı temizliyorsun,yıkıyorsun elbet o arabayla bir gün bir yere gidip park edeceksin.Adam bakıyor arabada temiz güzelmiş diyor alışveriş merkezinin otoparkında bile çiziyor.Bunların hepsi eğitimle olur başka yolu yok.
  • Bu ülkede arabaya eşşeğe biner gibi binican, itican kakıcan çamur toz çizik bol olucak, yoksa elalem gelir çizer böyle !… arabaların üstünde taşlarla oyun oynayanlar var ! anasıda kapıda çekirdek çıtlar çoçuğunu izler napıyosun demez, kaputtan çıkıp tavandan geçip bagajdan aşağı inerler.
  • http://www.hepsiburada.com/liste/autokit-cizik-alici-pasta-cila/productDetails.aspx?productId=otfalfa1221&categoryId=20035740

Dün aracımı bununla cilaladım yıkadıktan sonra derin olmayan çizikleri kapatınca çok şaşırmıştım.

Sırf denemek için almıştım.

İyice bastırarak ovalamak gerekiyor.
  • farukakgun kullanıcısına yanıt
    Malesef bu boyle kardes

• Daft Punk D kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim kardesim

• Apocalypto33 A kullanıcısına yanıt
    Insanlarin gozune batiyor .. dogru soyluyorsun kikse cekemiyor bunlar hayvan herifler baska bir yakistirma bulamiyorum .. cocuklarina terbiye vereceklerine oturup dedi kodu yaparlarsa cocuklari boyle olur insan degiller ya soylenecek soz yok

• quote:

Tesekkur ederim kardesim

Rica ederim.

Gerçekten üzücü bir olay ama yapacak bir şey yok kapının önüne parkediyoruz araçlarımızı ve hepimizin başına geliyor.

Geçen gün sahil kenarında bir kafeye gittik arkadaşımla.

Bir şeyler içtik son otoparka geldik aracı almak için arabanın tavanında kedi yatıyor.

Arkadaş kediyi korkutunca kedi benim arabanın tavanında o tırnakları ile patinaj çekmeye başladı.

Bir ara mosmor oldum kedi patinaj çekerken :)

Sonra baktım kedi tırnak izleri duruyor.

Dün cilaladım bununla işe yaradı umarım sende de yarar.

Bende deneme amaçlı o ürünü aldım.

Turtle wax yada Sonax ürünleri ile denerseniz daha iyi sonuçlar alınabilir.

Geçmiş olsun.

• Hepinize ayri ayri tesekkur ederim .. konu kapanmazsa diger insanlarda bilgilenebilir .

• Çocuklar her daim tehlikeli. Benim de arabaya futbolcu etiketleri yapıştırmışlar. Yine arkadaşın Mercedes amblemini sökmüşler geçen hafta. Mahalleye bırakmıyorum artık. Parka koyuyorum. Çizikler yine iyi, 4 kişi arabanın önüne oturuyorlar, kaporta çöküyor abi.
  • ^^Evo^^ ^ kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz tabi kardes

• Yobaz kafa ya.Çocuk arabanın içine etsin, 3000 tllik hasar versin candan önemli mi de.Hiç yoktan yere 3000 TL zarar niye veriyor ? Bizim eski oturduğumuz yerde hiç aracımız zarar görmedi ama bazı komsular hatta çevremiz kaçıncıya araç değiştiriyorsunuz diye söyleniyorlardı.Alamayanların çamur atmasını da anlamamısımdır.Lisede staj yaparken (3 yıl önce ) pahalı telefon almıştım.aradan baya zaman geçince gördüler tavır almıslardı.Yüzüme vurdular hep.Bir de müdüre söylemişler ne alakaysa.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

El uygulamasını kendiniz yapabilirsiniz, o anlamda söyledim. Makina için biraz tecrübe gerekir, o yüzden uygun bir yere ücreti karşılığı yaptırın.

Zaman zaman benim aracıma da çocuklar birşeyler dokunduruyor. El ile pasta atıyorum geçiyor. Yüzeysel olduktan sonra halledilebilir bir durum.

peki aracı hemen yıkıyormusunuz pasta attıktan sonra

Hiç dikkat etmedim. Zaten birşey olursa lokal pasta atıyorum, o yüzden uygulama sonrası yikamakta bir sakınca görmüyorum. Onun haricinde yılda bir kere ince pasta-cila atarım. Aracım beyaz, yıkama işini de duruma göre 15-25 günde bir.

• quote:

Malesef policede oyle bir madde yok .
    Ayrica boyatmak hic istemiyorum . Boyali arac diye
    En az 5bin lira fark yapar satarken

yahu kardeşim sen neden yelkenleri suya indirdin? çirkef karı doktormuş, kibar adam yarbay. senin 53 bini zar zor toparlayıp edindiğin arabayı 4-5 aylık toplam maaşlarıyla alabiliyorlar onlar. 3 bin mi artık kaç binse masrafın it gibi ödemeleri lazımdı. Derdini en başından beri takip ediyorum, sonunda maliyeti onlara yıkmaman iyi olmamış.
  • Kardesim aldiklari paraya bakma cok cimri cirkef insan bunlar .. konusulmuyor bile ..
    Bize dedigi laflari bir duysan .. durdun durdun yaz gunu araba degistirdin falan dedi oda yetmezmis gibi dunya malini onemseme gelip gecici canim sagolsun diyen karidan ne bekliyon allah askina .. eve giderkende senin biraz aci cekmen gerekiyor filan dedi .. daha bu insanlarla ne konusulabilir haram zikkim olsun benim hakkim

• quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

telefonun ses kaydedicisini aç çocuğun yaptığını kabul ettir adamlara sonra polise ver
    işe yararmı bilmem ama işlem yaparlardiye tahmin ediyorum en azından

Bu delil sayılmaz.

• Hocam git o parayı al ders olsun onlara almazsan yine yaparlar birşey olmuyor diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimotech -- 1 Temmuz 2014; 16:27:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babasinin yaninda soyledim bidaha olursa cok kotu olur filan diye konustum . Laf essege soylenir .. eger birdaha yaparsa boyle bisi giderim arabasinin basina 360derece anahtari takarim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.