Şimdi Ara

Beyler Arabam çizilmiş ne yapabilirim ( SSLİ ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
6
Favori
8.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok derin görünmüyor çizik. Bence pasta cilayla çıkar. Elle kontrol et tırnağa gelmiyorsa sorun yok
  • Pasta ile geçer gibi görünüyor . Ayrıca 3000 nedir ? Aracı komple boyarım ben o paraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twist Of Fate kullanıcısına yanıt
    Mala zarar verme suçundan savcılığa şikayette bulun.. Anne babasını da şüpheli gösterip gerekli yükümlülükleri yerine getirmediğinden onlar hakkındada şikayetçi ol.
  • blawer_s B kullanıcısına yanıt
    Pasta cilayla cikmazsa gerekli olan herseyi yapicam

• Hocam inanın şu 10 yaşlarındaki veled ler tam dayaklık ya benim kapalı otoparkım var sorun çıkmıyor ama yazlıkta şöyle bi olay oldu yazlıkta bi inşaat yapıordum onun için aracı bahçeme çekemedim sokağa çektim arabayı yeni aldım siyah araç 0 bide neyse bi gece sonra bi baktım şoför kapısında taş eziği var kim yaptı kim yaptı mahalleyi ayağa kaldırdım kimse ben yaptım demiyor.Millet toplandı yanıma falan ben bi başladın bunu yapanın diye küfürleri saydırdım sonra güvenlikten baktık kameradan site dışında oturan fakir ailenin çocuğu hayır küfür ederkken o da yanımdaydı hiç sesini çıkarmıyor neyse bişey de diyemedim içime attım servise götürdüm abi bu ezik boya lazım dedi hayır dedim öyle duruyor yapacak bişey yok bi gün arabayı dışarda bıraktık haşat olmuş 0 araba inanın 60 bin tl yi verince o arabayı o halde görünce canı çok yanıyor insanın
    Parayı sokaktan toplayanlar için "eh canım çizilmişse çizilmiş ne olmuş yani" olan durum, çalışarak kazanan için gerçekten de hiç hoş olmayan bir durum.

Maalesef bu memlekette insanların canlarına kıymet vereni bulmak neredeyse imkansız olmuş iken, mallarına kıymet vereni bulmak imkansız gibi.

Benzer bir olay benim de başıma geldi. (hemde birkaç kez)
    akşam sağlam park ettiğin aracın sabah başına gittiğinde çizildiğini, zarar gördüğünü görmek hiç hoş olmuyor.
    Ancak tavsiyem işi güzellik ile halletmeye çalışmanız.
    Aksi halde ters tepme yapabilir.
    Park edip gidiyorsunuz sonuçta. Kimin ne yapacağı belli olmaz. Çizeni döversiniz kinlenir yakar arabayı mazallah.
  • Olay yerinde kamera kayıtları var mı? Bulabilirseniz alın, bulamazsanız görgü tanıdığı bulmaya çalışın. Karakola giderek şikayette bulunun, polis nezaretinde suçlu olan tarafın ailesi karakola getirir, ifadesini alırlar. Hasarın karşılanmasını, aksi takdirde mahkeme vereceğinizi söyleyin.

Değer kaybı davası gibi davalar ile kaybınızı karşılarsınız. Açıkçası, etik olarak bu tarz davaları doğru bulan biri değilim ama böyle yüzsüz insanlara müstahaktır.
  • 13tuğrul10 kullanıcısına yanıt
    Oyle hocam .. inadina bile yapabilirler .. ben adam gibi konustum hallettim meseleyi .. eger bidaha yaparsa isler kotu olacak ..

Yukardaki bosnali arkadas icinde cok uzgunum malesef yapan kisiler insanliktan nasibini almamis insanlar cok yazik .. 60bin lira az buz degil otursan sayamazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Twist Of Fate

quote:

Orijinalden alıntı: creepi

Hocam arabanın marka model ne ? Merak ettim, araba meraklısıyım da

Ayrıca çizik derin değil gibi duruyor, cila ile geçmeli.

bmw 116i 2011 model kardeş

Güzel araba, güle güle kullan

Ayrıca o çocuklar bana gelecek var ya...

• Tesekkur ederim tavsiyelerin icin ama ne kayit var ne gorgu tanigi bi tek ben gordum o kadar .. hukuki olarak yapilacak bir sey yok gibi duruyor hocam .. birsey kanitlayamam ama yukardaki herseyi goruyor

• dün aynısı benim başıma geldi 12000 bindeki arabamın yan sürücü kapısına yeni bisiklet sürmeyi öğrenen bir kız çoçuğu bisikletiyle beraber düştü
    kapı bir güzel çizildi içim cız etti arabayı öyle görünce , çocukta korkudan ağlayarak kaçıp gitti. Şimdi gitsem ailesine laf anlamaz, çocuktur olur derler size dedikleri gibi hakkımı arasam karşılıklı komşuyuz yüz yüze bakıyoruz. Ne yapacağımı bilemiyorum bende. Herhalde üzerine soğuk bir su içip sineye çekeceğim. Maalesef insanlarımız bizim düşündüğümüz kadar iyi niyetli değil sanmıyorum ki çocuğun alisi gel ben yaptırayım desin. Anca geçmiş olsun vs der geçerler. Neyse geçmiş olsun sana da hocam. Çok kafaya takmamaya çalış yoksa sinirinden kafayı yersin kendini üzersin.
    mahalleden bir veletin cebine 20 kağıt sıkıştırın, gitsin topuyla onların evlerinin camlarını patlatsın sırayla. Varsa onların arabasını aynısını uygulayın sizde. Bu işin davası size masraf çıkarır, bu konuda bilgim olmadığını belirteyim ancak tazminat davasında eğer kazanırsanız dosya ve avukat masraflarını da karşı taraf ödüyor size ne yakın geliyorsa onu yapın
  • KekiR kullanıcısına yanıt
    Okurken bi an bana olmus gibi hissettim . Bence bi gidin konusun alttan almayin izler cok fazlaysa resmini cekip gosterin adama .. ne olacaksa olsun insan mali sonucta gavur mali degil ya . Bu arada sanada gecmis olsun kardesim

• TheApproachingCurve kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim sagol var ol dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Twist Of Fate

quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

gidip annesiyle adam gibi konuşman lazım. gerekirse paranın yarısını ailesinden alabilrsin. çocuğu yapıp, sokağa salmakla bitmiyor bu iş. eğitimsiz çocuğun gelsin arabayı çizsiz, canı sağolsun desin pişkin şekilde. yok öyle dünya.

kardeş işte kızdığım nokta o daha arabayı nisanda aldık ya

kadın bizim binada oturuyor birde şey diyor . Yazın araba mı değiştirilir diyor yaa ..

o izin verirse araba alabilecez .. Te Allahım yarabbim oruçlu oruçlu

Siz yaza araba değiştirir misiniz bilmem ama o kadının kocası yaza Karıyı değiştirse iyi olacak
    Şaka bi yana çocuktur tamam ama olmaz böyle. Tavır yanlış.
    Mini onarım hakkınız varsa kullanabilirsiniz. Güveniyorsanız tabi, bu onarımlardan memnun kalan da kalmayan da çok.

• Öncelikle geçmiş olsun..Birebir aynısı benim başıma geldi.. Yaklaşık 10 ay önce Autowax şirketine komple bakım yaptırmıştım..Hemen yanlarına gittim yapılabilecek bir şey var mı diye..
    Kontrol ettiler..Tırnak içine girecek kadar derinlik vardı..
    'İşlem yapalım yarım saat sonra gelin dediler' 45 dakika sonra gittiğimde en ufak bir çizik yoktu..Nasıl yaptıklarını sorduğumda 'Meslek sırrı' dediler..
    Toplam 20 TL verdim..
  • Benim 2 aydir yatiyor toz korumasina aldim tozlardan cizilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 1 Temmuz 2014; 20:22:20 >
  • Arabami 21 ocakta aldım (c4) 2.gunu depo kısmını cizdiler.16 gün sonra kaputu k9mple taşla cizdiler boya yaptirmadim siyah mat folyo kaplattim.indan 6 7 gün sonra park halinde sol çamurluğu tekmelemisler içeri göcmus kasko dan yaptırdım.tamponu cizmisler kırmislar 2 3 yerini tüm mini onarim haklarından feragat ettim 5 adet tamponu yaptırdım 1 hafta sonra yine cizdiler 1 hafta önce pasta cila yaptım makinayla iyice parlattı m içini temizledim sırf onun o
    Icin makina Ped cila lar 400 tl tuttu koçtaş a gittik Makaralı uzatma aldım 95 tl eyvallah akşam araba temiz bi kahve içelim dedim annemle arabanın başına geldim sol on soL arka kapı boydan boya çizik.suan citroen mersa da kapı boyaniyor sadece arka kısmı boy atıyorum on boy atmiyorum.

Arabayi aldığım da 3 parça boyalı ydi sağ kapılar sağ camurluk.bunub üstüne suan sol arka kapı sol camurluk arka eklendi + kaput da çizik var.yani dert etme :).arabayi 1 ay yıkama dim bi bok gelmedi başına pasta cila yaptık olan oldu göz var malum c4 modifiyeli az vsr piyasa da özeniyoruz yaptırıyorum 26 bine aldım arabayi üstüne 10 bin harcadım en az :) şimdi satsam 33 den assagi satmam.kafayi siyiriyoruz çızdikleri zaman.yapicsk birsey yok hakkınızı arayın tanıyorsunuz madem.

• Ben küçükken yanlışlıkla bir arabanın camına top atmıştım cam kırılmıştı ailem 1 yıl boyunca dışarı çıkartmamıştı ve binbir özür ile zar zor affettirmiştik kendimizi.Şuanki anne/babalar böyle yüzsüz mü oluyor ya ne demek canın sağolsun ya. Kolay gelsin hocam büyük sıkıntı değil bence de kaliteli bir pasta-cila makine ile uygulandığında çizikleri yok edecektir.
  • Çizikler astara inmemiş gibi görünüyor, tanıdığın bir oto boyacıya götur pasta cilayla hallolur gibime geliyor ..

Bu olay cansıkıcı seneler evvel defalarca başıma gelmişti malesef , bu yüzden arabamı bile boyattığım oldu , daha sonra başıma bela almamak için ve semt den iyice nefret ettiğim için başka eve taşınmıştım..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.