Şimdi Ara

Beyler Arabam çizilmiş ne yapabilirim ( SSLİ ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
6
Favori
8.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malesef policede oyle bir madde yok .
    Ayrica boyatmak hic istemiyorum . Boyali arac diye
    En az 5bin lira fark yapar satarken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mogosan kullanıcısına yanıt
    Biliyorlar hocam o degil cocuk cok gicik hala gelmis tek ben degildim gibisinden konusmalar yapiyor cok uyuz bir aileler fakat babasi iyi adamdir .

• quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Çok derin değil çizikler canınızı sıkmayın pasta cila ile hallolur.

Bence polise filan gitmeyin hiç bir şey yapmazlar en fazla sizin ifadenizi alacağız diye oturturlar iki satır bir şeyler yazarlar, biz ilgilenicez diyip gönderirler sonra da ne gelen olur ne giden. Çocuğun babasıyla düzgün şekilde konuşun anlamazlarsa sizde onların aracına aynı yerden aynı şekilde zarar verin nasıl oluyormuş görsünler.

pasta cila ile kısa süreli geçmez mi ykandıkça geri gelir

Öyle bir şey olup olmayacağını bilemiyorum hocam ama büyük ihtimalle olmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

quote:

Çok derin değil çizikler canınızı sıkmayın pasta cila ile hallolur.

Bence polise filan gitmeyin hiç bir şey yapmazlar en fazla sizin ifadenizi alacağız diye oturturlar iki satır bir şeyler yazarlar, biz ilgilenicez diyip gönderirler sonra da ne gelen olur ne giden. Çocuğun babasıyla düzgün şekilde konuşun anlamazlarsa sizde onların aracına aynı yerden aynı şekilde zarar verin nasıl oluyormuş görsünler.

pasta cila ile kısa süreli geçmez mi ykandıkça geri gelir

Öyle bir şey olup olmayacağını bilemiyorum hocam ama büyük ihtimalle olmaz.

pasta ciladan sonra araba 1-2 gün yıkanmaz
    yıkandıkcada gözükmez hiç bir şey olmaz

• Twist Of Fate kullanıcısına yanıt
    Eğer boyanizin dış yüzeyi cilalı ise sadece kaputu yaptirin.(50 tl tutmaz)Eğer cilasi eski ise on kaput cok parlak diğer taraflar mat kalacağı için komple yaptirsaniz daha iyi olur.Yoksa çok cins durur.100-150 tlye yaptirirsiniz.

• ilk çözüm olarak çizik giderici kalemler var 100 tl falan çizikler çok derin değilse onları dene o da olmazsa pasta cila o da olmazsa boyaya sokma bence orj bozma sade görünümlü kaplama falan yaptır
  • Tırnak takılmıyor ise, makina ile çizik giderici pasta atılsa halledilir. Hatta! el ile %50-60 geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Eğer boyanizin dış yüzeyi cilalı ise sadece kaputu yaptirin.(50 tl tutmaz)Eğer cilasi eski ise on kaput cok parlak diğer taraflar mat kalacağı için komple yaptirsaniz daha iyi olur.Yoksa çok cins durur.100-150 tlye yaptirirsiniz.

sağolun hocam komple kaputu yaptırıcaz heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Tırnak takılmıyor ise, makina ile çizik giderici pasta atılsa halledilir. Hatta! el ile %50-60 geçer.

elle yaptırma taraftarı değilim ..
    artık kendime makinesini alacağım çok kötü bi durum arabanızı çizikler içinde görmek
    umarım başınıza gelmez çünkü güneş tepeme vurdu beynime kan sıçradı arabayı öyle görünce
  • Hocam arabanın marka model ne ? Merak ettim, araba meraklısıyım da

Ayrıca çizik derin değil gibi duruyor, cila ile geçmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twist Of Fate

quote:

Orijinalden alıntı: SqrT1903

bizimde apartmanın otoparkında çocuklar top oynuyor 2 farklı yerde arabayı park etmeye korkuyoruz...
    apartmanda engelli bir çocuk var tek başına top oynuyor kaç kere arabanın üzerinde basket topu izi gördüm, ama bişey diyemedim sonuçta çocuk hasta diye düşündüm...
    araba zaten siyah renk çok belli ediyor çizik vs...

geçen yılda arkadaşın arabasının üzerine çocuklar kum serpiştirip ovalıyorlarmış arkadaş son anda yetişmiş...

çocuk çocuktur tamam candan değerli değildir ama bende çocuk oldum babam bu konularda çok hassastı.. ve her türlü azgınlığı yapardık belki ama başkasının malına özen gösterirdik arkadaş...

aynen öyle bir kere bile bizim kapımıza geldiklerini hatırlamam

geçmiş olsun. Sizi çok iyi anlarım. Geçen ay da benim başıma geldi. Mahallenin köpeği var ona taş atarken 5 yaşında velet benim arabanın arka camını patlatmıştı

Anası geldi kapıyı çaldı akşam akşam. Bizim oğlan sizin arabanın camını çatlatmış dedi. İndik baktık cam tuz buz olmuş bir dokundum hepsi aşağı indi gece gece hava da yağmurlu. Allah'tan sanayii de tanıdık vardı da onun dükkanına kapattık. Ertesi gün işi gücü bıraktık servislerde orjinal cam aradık 1,5 günüm öldü.

Tamam 5 yaşındaki çocuk. Dövsen eline ne geçecek. Can daha önemli diyorsun ama kardeşim g.tümüzü yırttık o arabayı almak için. Artık en ufak sesde pencereden bakar oluyorum.

Daha sonra çocuklardan öğrendim bu çocuk herkese taş atıyor kimse onla oynamıyor dediler. Doğurmak marifet değil ki. Biz mahallede top oynarken arabaya top geldimi korkudan altımıza ederdik. Sahibi kızacak mı bağıracak mı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: creepi

Hocam arabanın marka model ne ? Merak ettim, araba meraklısıyım da

Ayrıca çizik derin değil gibi duruyor, cila ile geçmeli.

bmw 116i 2011 model kardeş
  • basis35 kullanıcısına yanıt
    öyle hocam ya insan tedirgin oluyor bende aynen öyleyim en ufak tıkırtıda kendimi camda buluyorum .
    bundan sonra sizi daha kötü günler bekliyor. Şimdi bilinç altınıza yerleşti bir araba sesi bile duysanız çıkıp bakacaksınız. Yanaştımı yanaşırken sürtermi diye

Eşim en sonunda bana, apartmanın önüne kamera taktırcam zırt pırt balkona çıkıp gelmekten kurtarcam seni dedi

Bu arada yukarıdaki arkadaşa katılmamak elde değil. Lüks araba alacaksan kendi otoparkın yada en azından site içine koyabileceğin yerin olacak.
    Mal canın yongasıdır boşuna dememişler
    El uygulamasını kendiniz yapabilirsiniz, o anlamda söyledim. Makina için biraz tecrübe gerekir, o yüzden uygun bir yere ücreti karşılığı yaptırın.

Zaman zaman benim aracıma da çocuklar birşeyler dokunduruyor. El ile pasta atıyorum geçiyor. Yüzeysel olduktan sonra halledilebilir bir durum.
  • basis35 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle kardeş dediğin gibi olacak yapıcak bir şey yok ..

insanlar para veriyor zar zor alıyor . çakal çukal çizsin vursun diye değil ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

El uygulamasını kendiniz yapabilirsiniz, o anlamda söyledim. Makina için biraz tecrübe gerekir, o yüzden uygun bir yere ücreti karşılığı yaptırın.

Zaman zaman benim aracıma da çocuklar birşeyler dokunduruyor. El ile pasta atıyorum geçiyor. Yüzeysel olduktan sonra halledilebilir bir durum.

peki aracı hemen yıkıyormusunuz pasta attıktan sonra
  • Hocam bence parasını da isteme.

Sen gidip düzgünce çocuğun böyle yapmış dediysen.Kadının candan önemli değil ya demesi normal ama şu var kendinin demesi lazım.Hasarınız varsa karşılayalım tarzında.

Ama tahmin ettiğim kadınsa özür bile dilememiştir.

Para istesen kötü sen olursun paragöz,çıkarcı,cimri,arabayı almışlar bize ödetiyorlar tarzı cümleler kurarlar.Bu tarz konuşmalar yapar.Bu eğitimsizlik ve bilgisizlikten.

Şayet ev hanımı ise çocuğuna neden sahip olmuyor sorun isterseniz.

Sonuçta bir şey elde edemezsiniz.Kocası ile konuşun derim.
  • Derin değiller sağlam pasta işiyle çıkarlar ama yaptırın faturasını alın gidin babasından bu parayı tahsil edin. Önceden de bunu konuşun. Yok mok derlerse polise ya da zabıtaya haber verin. Yok öyle salayım çocuğu sokağa istediğini yapsın. Adam gibi eğitim verecekler çocuklarına, vermiyorlarsa da ceremesini çekecekler. Elalemin piçi malıma bilerek zarar verecek, benden candan önemli değil diye geçceğim öyle mi? Para kolay kazanılmıyor. Bizde çocuktuk ama kimsenin de ne arabasını çizdik, ne bir şey yaptık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

gidip annesiyle adam gibi konuşman lazım. gerekirse paranın yarısını ailesinden alabilrsin. çocuğu yapıp, sokağa salmakla bitmiyor bu iş. eğitimsiz çocuğun gelsin arabayı çizsiz, canı sağolsun desin pişkin şekilde. yok öyle dünya.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.