Şimdi Ara

Beyler Arabam çizilmiş ne yapabilirim ( SSLİ ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
6
Favori
8.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pasta cila ile ışıl ışıl olur ilk haline döner. pastacilanın parasını onlardan yaptırmadan evel isteyin hala vermezlersede arka mahallelerden çocuğun birine 20tl verin o kadının arabasının üzerine Türkiye haritası çizsin.
  • Bizimde aracın bagajının üstünü çizmemişler resmen ANA AVRAT KÜFÜR YAZMIŞLAR KOCAMAN PUNTOLARLA.Arabamız sıfır değil pek takmadık ama yine de sinir bozucu bir durum.Şimdi bunu ufak bir çocuk yapmış olamaz bunu yazması için birinin bu küfrü bilmeli ve yazması olması lazım.Burada aklıma iki şey geliyor ya bize garezi olan biri ki bir kaç şüphelendiğim şahıs var ama bu kadar şeref yoksunu olduğunu kestiremiyorum.Ya da rastgele bir yerdeyken kendini bilmez itin teki geldi yazı.Her türlü bunu yapan şerefsiz kanı bozuk onun bunun çocuklarına karşı bir önlem almak zor gibi gözüküyor.

Olayı fazla takmıyordum ama gördükçe sinir bozucu oluyor resmen arabamın arkasında küfür yazıyor ve bu tarz çizilme konuları görünce forumda falan aklıma geliyor.Peki şimdi ben bu ONUN BUNUN ÇOCUĞUNU nasıl tespit edebilirim sizce?
  • bugün benimde park halindeki arabama çarpışlar ve çizilmiş.yapanın arkasından çok küfür ettim.
    Ben bu şekil başkasının aracına zarar versem,derhal sahibini bulur özür diler masraflarıda üstlenirim,ufak çizsem bile.
    karşı tarafdanda bunu beklerim
    Ama işte arabama vurup çizen kişi insan olmadıgı için.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lingua__Franca -- 1 Temmuz 2014; 22:08:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi il?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

Arabami 21 ocakta aldım (c4) 2.gunu depo kısmını cizdiler.16 gün sonra kaputu k9mple taşla cizdiler boya yaptirmadim siyah mat folyo kaplattim.indan 6 7 gün sonra park halinde sol çamurluğu tekmelemisler içeri göcmus kasko dan yaptırdım.tamponu cizmisler kırmislar 2 3 yerini tüm mini onarim haklarından feragat ettim 5 adet tamponu yaptırdım 1 hafta sonra yine cizdiler 1 hafta önce pasta cila yaptım makinayla iyice parlattı m içini temizledim sırf onun o
    Icin makina Ped cila lar 400 tl tuttu koçtaş a gittik Makaralı uzatma aldım 95 tl eyvallah akşam araba temiz bi kahve içelim dedim annemle arabanın başına geldim sol on soL arka kapı boydan boya çizik.suan citroen mersa da kapı boyaniyor sadece arka kısmı boy atıyorum on boy atmiyorum.

Arabayi aldığım da 3 parça boyalı ydi sağ kapılar sağ camurluk.bunub üstüne suan sol arka kapı sol camurluk arka eklendi + kaput da çizik var.yani dert etme :).arabayi 1 ay yıkama dim bi bok gelmedi başına pasta cila yaptık olan oldu göz var malum c4 modifiyeli az vsr piyasa da özeniyoruz yaptırıyorum 26 bine aldım arabayi üstüne 10 bin harcadım en az :) şimdi satsam 33 den assagi satmam.kafayi siyiriyoruz çızdikleri zaman.yapicsk birsey yok hakkınızı arayın tanıyorsunuz madem.

Hayırdır arabanızdan ne istiyorlar anlamadım.Çocuklar mı çizmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

gidip annesiyle adam gibi konuşman lazım. gerekirse paranın yarısını ailesinden alabilrsin. çocuğu yapıp, sokağa salmakla bitmiyor bu iş. eğitimsiz çocuğun gelsin arabayı çizsiz, canı sağolsun desin pişkin şekilde. yok öyle dünya.

+1
  • Oda iymiş yap yap canı sağolsun
  • Geçmiş olsun hocam. Sinirlenmemek elde değil. Pasta cila ile düzelir gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

hangi il?

ankara hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronik Enerji

quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

Arabami 21 ocakta aldım (c4) 2.gunu depo kısmını cizdiler.16 gün sonra kaputu k9mple taşla cizdiler boya yaptirmadim siyah mat folyo kaplattim.indan 6 7 gün sonra park halinde sol çamurluğu tekmelemisler içeri göcmus kasko dan yaptırdım.tamponu cizmisler kırmislar 2 3 yerini tüm mini onarim haklarından feragat ettim 5 adet tamponu yaptırdım 1 hafta sonra yine cizdiler 1 hafta önce pasta cila yaptım makinayla iyice parlattı m içini temizledim sırf onun o
    Icin makina Ped cila lar 400 tl tuttu koçtaş a gittik Makaralı uzatma aldım 95 tl eyvallah akşam araba temiz bi kahve içelim dedim annemle arabanın başına geldim sol on soL arka kapı boydan boya çizik.suan citroen mersa da kapı boyaniyor sadece arka kısmı boy atıyorum on boy atmiyorum.

Arabayi aldığım da 3 parça boyalı ydi sağ kapılar sağ camurluk.bunub üstüne suan sol arka kapı sol camurluk arka eklendi + kaput da çizik var.yani dert etme :).arabayi 1 ay yıkama dim bi bok gelmedi başına pasta cila yaptık olan oldu göz var malum c4 modifiyeli az vsr piyasa da özeniyoruz yaptırıyorum 26 bine aldım arabayi üstüne 10 bin harcadım en az :) şimdi satsam 33 den assagi satmam.kafayi siyiriyoruz çızdikleri zaman.yapicsk birsey yok hakkınızı arayın tanıyorsunuz madem.

Hayırdır arabanızdan ne istiyorlar anlamadım.Çocuklar mı çizmiş.

aynen hocam çocuk çizmiş tozlu arabayı a4 kağıdıyla ovalamış .. a4 kağıdınıda yerden almış

• yav gel ben 50 liraya boyasız halledeyim pasta ile ne varki bunda çocuk oyuncağı benim için bu çizik değilki vernik çiziği
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

yav gel ben 50 liraya boyasız halledeyim pasta ile ne varki bunda çocuk oyuncağı benim için bu çizik değilki vernik çiziği

:))) sağolun hocam
  • Bunlar çocuk değil okul çocuğu.yakalasam birini içeri giricem gebertmekten

• Ben bile sinirlendim kesinlikle aileleriyle konuş gerekeni yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Ben bile sinirlendim kesinlikle aileleriyle konuş gerekeni yap.

sağ olun hocam
  • Söylediğine göre çocuğun ailesinin maddi durumu iyi,neden böyle çirkeflik yapıyorlar anlamam.Paran yoksa dersin kardeşim maddi durumum yok,elime geçince hasarını karşılayacağım veya yarısını ödeyebilirim... insanlık bunu gerektirir.Şımarık ve zengin çocukları böyle vurdumduymaz oluyor.Paranın kolay kazanılmadığını ve başkasının malına zarar vermesinin sonuçlarının vebalini anlatmak gerekli.Konunun hepsini okumadım,bayağı hit almış.Sonuç ne oldu ? Kadının kocasıyla görüştün mü ?

Bu arada konuyla alakası yok ama üzerindeki yeşil tişörtü nereden aldın ? Bayağı beğendim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 2 Temmuz 2014; 3:26:18 >
  • valla gecmıs olsun. ben ogrencıyım broadway var. gecen baktım sileceği kırıp kırılan kısmıyla derin sekılde anlamsız harfler yazmıslar arabaya. sizinki modelli arac sanırım daha kötü. yapanı bulamadım ancak bulsakta bu cocukları herhangi bir yasal hakkı yok mu insanın yani? gitsen ailesinden istesen vermem dese ne olacak bu ülkede yan baktın diye insanlar ölüyor illaki kavga mı edeceksin?
  • valla çok üzüldüm ve sinirlendim inşallah bir daha başınıza böyle olay gelmez
  • en direk dal allah ne verdiyse senin verecegin adalet daha guzel olur icin rahatlar yeniden dogmus gibi olursun alem manyak gorsun o zaman korkularindan saygi duyarlar dur daha yetmedi onlarin arabasi varsa komple tornavida sov yap elektrikciye git 0 tornavida al saglam is ciksin bide ustune ise tam olsun hala hirsini alamazsan saglam tekmele arabalarini alem piskopat gorsun insanlarin emeklerini hice saymak neymis gorsunler bu arada gecmis olsun kardes ben okurken yaziyi koptum

• sonuç ne oldu hocam eşiyle görüştünmü
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.