Şimdi Ara

Beyler Arabam çizilmiş ne yapabilirim ( SSLİ ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
6
Favori
8.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oha kadında tam yuzsuzmus sonuna kadar haklısın kardeşim kocasıyla konuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkry

çizikler yüzeysel görünüyor.kaliteli bir pasta alırsın.meguiars m101 kullanırsın.hem pasta hemde hare giderici etkisi var.uygulama için de linkteki pedi kullanırsın.

uygulama şekli

-önce yüzeyi yıkanacak.
    -kuruttuktan sonra gölgede pedin üzerine 2-3 tane nohut büyüklüğünde pasta dökün.bunu ileri geri şekilde çok hafiften baskı uygulayarak çizikli bölgeye yayın.pasta kaybolana kadar sürmeye devam edin.eğer çizikler çıkabilecek şekildeyse çıkacaktır.çıkmıyorsa tek kurtuluşu boyamaktır.o da tek parça en fazla 200-250 lira tutar.ama yine de boyatmayın...

ürünler:
    1-http://erdemboya.ticiz.com/p361953-meguiarsm101compoundcizik-cikarici-pastabolunmus250.html
    2-http://erdemboya.ticiz.com/p90768-meguiarselle-wax-cila.html

daha detaylı bilgi detailingturkey.nette

Teşekkür ederim kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Twist Of Fate

quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KKochaKK

gidip annesiyle adam gibi konuşman lazım. gerekirse paranın yarısını ailesinden alabilrsin. çocuğu yapıp, sokağa salmakla bitmiyor bu iş. eğitimsiz çocuğun gelsin arabayı çizsiz, canı sağolsun desin pişkin şekilde. yok öyle dünya.

kardeş işte kızdığım nokta o daha arabayı nisanda aldık ya

kadın bizim binada oturuyor birde şey diyor . Yazın araba mı değiştirilir diyor yaa ..

o izin verirse araba alabilecez .. Te Allahım yarabbim oruçlu oruçlu

kardeş niye burada dil döküyorsun babasıyla konuş ben bu boyayı tamir ettirecem parasınıda sizden alacam de

Konuşacağım akşam gelsin de bir .

iftarı mı açayım basıcam zillerine

benim arabayıda çizmişlerdi bulamadım çizenleri o kadar zoruma gidiyorki orada bulsaydım arabanın önüne kukla yapardım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

Kaputa pasta cila ile hallolur hocam dert etmeyin

bildiğiniz iyi bir pasta cila markası var mı kardeş

Benim kaputuda harita gibi çizmişlerdi geçen sene. Gittim oto kaporta-boyacıya gösterdim. Adam 2 kat cila attı kaputa makine kullanarak, şimdi güneşte çok az belli oluyor .
  • Allah sana sabır versin hocam ben bile okurken sinirlendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serseri006 kullanıcısına yanıt
    valla ben yakaladım ama çocuklar 3e 4e gidiyor bacak kadarlar bir şey yapamıyorsun .. birde kaç yıllık komşular ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twist Of Fate -- 30 Haziran 2014; 15:57:47 >
  • Alttan alma kardeşim git gerekeni yap,paranın 2/3 ünü onlardan al,kalan ufak kısmı da kendin ekle.Yarısını almak nedir ? Suça ortak olma gibi bir algı doğuyor.Saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdembyrby

Allah sana sabır versin hocam ben bile okurken sinirlendim

teşekkür ederim .

sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

Alttan alma kardeşim git gerekeni yap,paranın 2/3 ünü onlardan al,kalan ufak kısmı da kendin ekle.Yarısını almak nedir ? Suça ortak olma gibi bir algı doğuyor.Saçmalık.

tamamını bile alırım .. Dua etsinler pasta cilayla geçer inşallah ..

moralim çok bozuldu
  • ben sizin camınızı indirsem canın sağolsun mu diyeceksiniz deseydin.saçmalığa bak isterse 3 bin liralık parayı versin o araç artık boyanmış olacak yine sen zarardasın.umarım kolay bir şekilde halledebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

ben sizin camınızı indirsem canın sağolsun mu diyeceksiniz deseydin.saçmalığa bak isterse 3 bin liralık parayı versin o araç artık boyanmış olacak yine sen zarardasın.umarım kolay bir şekilde halledebilirsin.

aynen öyle boyalı araçlar piyada %10 fiyat düşürüyor .. belki daha fazla bile olabilir ..
  • Pasta ve Cila yı ayrı alıp makineyle uygulayın el ile istenilen sonucu alamazsınız.
  • Kadının dediği lafa bak yüzsüzlük diz boyu hocam ben bile sinirlendim yerinizde olmak istemezdim doğrusu.Bizde çocuk olduk ama gidip kimsenin arabasını çizmedik.
  • yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    öyle hocam bizde çizmedik .. kadına zaten gıcıktım 6-7 yıldır iyice gıcığım
  • Git söyle, parayı vermezlerse mahkeme v.s hakkını ara.Biz de çocuk olduk milletin bişeyine zarar gelcek diye üç buçuk atardık yok öğle çocuktur yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Pasta ve Cila yı ayrı alıp makineyle uygulayın el ile istenilen sonucu alamazsınız.

denicem hocam akşam editlerim olayı .. İnşallah iyi bir sonuç alırız .
  • quote:

öyle hocam bizde çizmedik .. kadına zaten gıcıktım 6-7 yıldır iyice gıcığım

Valla hocam bizim bi komşu vardı doğudan gelmişler 4 çocuklu aile 2 senedir falan gürültü yapıyorlardı sürekli en son çıktım sokakta bir dövüştüm.Şimdi sesleri çıkmaz oldu bunlara anladığı dilden konuşacaksın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Pasta ve Cila yı ayrı alıp makineyle uygulayın el ile istenilen sonucu alamazsınız.

denicem hocam akşam editlerim olayı .. İnşallah iyi bir sonuç alırız .

Çizik tırnağına takılıyorsa çıkması çok zor ama eğer tırnağına takılmıyorsa çoğunluğu gider anca böyle güneşli havalarda dikkat edince beliren izler çıkar.
  • aynen öyle anlayacağı gibi dilden konuşacaksın bunlara karşı .. ne küfürler ederdim fakat mübarek aydayız oruçlu oruçlu .

Allah kimsenin başına vermesin .
  • İndir evinin camını çerçevesini, ödeyeceksin derse boşver canından kıymetli mi dersin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.