www.v.i.r.u.s.t.o.t.a.l.com bu adrese koxp u upload edin ve bekleyin size bir sıra verecekler en geç yarım saat sonra hilal adam kim öğrenirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: black_pearl
www.v.i.r.u.s.t.o.t.a.l.com bu adrese koxp u upload edin ve bekleyin size bir sıra verecekler en geç yarım saat sonra hilal adam kim öğrenirsiniz
adam sizin guzel suratiniza crack atmiyo koxpa.Var bir cikari anlayin artik
quote:
Orjinalden alıntı: black_pearl
virus total de temiz çıkıyor dosyalar içinde trojan yada virüs yok ama forum mail gibi bişey var.kaspersky engellemeye çalışıyor fakat oyunu başlatmak için kasperskyi pause etmek gerekiyor.ee gerekincede charınız artık orta malı oluyor. şifre değişimi de olmadığınagöre şu anda bu programları kullanan arkadaşlarım (benim gibi) her oyuna bağlandıklarında itemlerine bakıyorlar.yani yapacak bi şey yok bile bile lades...
başın saolsun cana gelcegine mala gelsin
Adam öyle bi anda ıstırap ı çıkartmış ki oyuna girmek için kullanmak zorundasın yoksa giremezsin zaten bu gidişle 3 aylık fln pre ekleyecekler heralde 1 aydır adam gibi oyuna giremiom
quote:
Orjinalden alıntı: SpeedYgonzal3s
başın saolsun cana gelcegine mala gelsin
evt ama insan ozuluo
kullanmayacaktın bu kadar basit ister koxp olsun ister tektık hepsinde var bişeler
qeçmiş oLsun ama ıstırap feln kullanmayın ..!!
bilgisayara format attim *.q sildim ıstırap ı mızdırapı hic bi sey kalmadi hilaladam da öle bi zaman da cıkartıki su ızdırab mıdır nedir onu yaw vardır bi cıkarı onun yoksa o kadar ugrasıp o programı yapar mı?
ıstırap kullancaksan da şifreni hep kopyala/yapıstır yapcan ekral klavyesinden.
arkadaşlar bi şeyh sorucam bu programların içi görülmüyormu programcı wardır aramızda bi el atsın silsin içindekileri sonra kullansak
ticketden kufur et
quote:
Orjinalden alıntı: kadir_3318
kendimi nasıl banlatabilrim sölermısınız arkadaşlar ?
Kardeşim Şifre Değişmior Şuan ondan Pc ye Koxp Tektık Gißi ŞeyLer indirmemek Lazım Yada ßöyLe oluor Gold pren olsada yaramaz exp düşerker ßu ders olsun herkese
adamlarda vicdan denen şey yok ki anca soyuyolar
Ticket atmayı dene.google den bulursun örnek mail.ticket at şifreni değiştir.
koxp kur şöyle ortalık bi yere bide böyle koxp kurduğun ss den bile anlaşılır biçimde kur ya ban yersin yada biri seni şikayet eder ztn
şifreni ver seni geliştirim biraz
bende ısdırap kullandım bayagi zamandir charda tik yok itemler kilitli ama expte dusurulmuo umarm girmezler
quote:
Orjinalden alıntı: LordofDevils
koxp kur şöyle ortalık bi yere bide böyle koxp kurduğun ss den bile anlaşılır biçimde kur ya ban yersin yada biri seni şikayet eder ztn
en iyisi bende öle düşündüm vallaha imanım gevredi itemleri düzene kadar :S a.q sonuç gene aynı hay böle oyunun neyse :