arkdaşım evden giriyorsan pc format cek keyloger yemişsin .eger cafeden girdiysen kesin cafeye keyloger atmışlardır. şifre değişmesi içinde uyeliğin olması lazım . yada kredikartından az miktar para alarak şifre değişiyor..
aynı şekilde bende soyuldum pathosta itemleri söylemesem daha ii keninkilere üzülmeyi bırakır benimkilere üzülürsün
Geçmiş Olsun
zten forumun %70i hecklenmiştir bn 6 kere hecklenmiş olarak!!1
yaa of gecmis olsun aga uzuldum benm de calindi da benm ki eziqti dah yaa haa yaa arkadaslar nasil gircez pre ytanio oyuna da yeni basladim hic bisiyini bilmiorum
geçmiş olsun koxpun zararları işte
geçmiş olsun
Geçmiş olsun
geçmiş olsun kardeşim bütün suc k2 networkdedir millet oyuna girebilmek için illegal programlar kullanmak zorunda kalıyor bu da emek hırsızlarının işine geliyor napalım şu sorunlar bi bitsin bende değiştirecem şifremi şimdiden geçmiş olsun
quote:
Orjinalden alıntı: spawn24
geçmiş olsun kardeşim bütün suc k2 networkdedir millet oyuna girebilmek için illegal programlar kullanmak zorunda kalıyor bu da emek hırsızlarının işine geliyor napalım şu sorunlar bi bitsin bende değiştirecem şifremi şimdiden geçmiş olsun
katılıyorum,
bir sürü insana yazık olacak gibi(ben dahil),paraları ve bazı itemleri yan chara aktarayım bari kurbanlık koyun gibi sıra beklemek kötü bişey
en az 100 kere demişimdir charını seven forumlarda ağlamak istemeyen şu tarz programları kuLLanmayın diye hadi diyelim kullanmak zorundasınız o zmn şunu yaparsınız
1.Bir not defteri açarsın içine saçma sapan şeyler yaz araya da şifreni yaz mesela benim şifrem BAN olsun bir not defteri açıyorum içine şöyle yazıyorum
adıııhk12309jsady1jıhapBAN213kag18hbsaş
sonra burdan kendi şifremiz olan BAN yazısını kopyala yapıyoruz ve oyuna girerken CTRL + V yaparak oyuna giriyoruz aynı şekilde id mizi de yapıyoruz ve pc de keylog olsa bile bunu ctrl +v olarak algılar ve kimse senin şifreni öğrenemez
Şöyle de yapabilirsiniz isterseniz BA yazısını kopyalayıp CTRL + V ile kopyalarız geriye kalan N harfini de klavyeden yazarız keylogger olsa bile şifremizi sadece N olarak algılar ve güvende oLuruz
Ama en önemlisi Charını seven bu tarz programları kullanmasın en sonunda siz üzülürsünüz !!!
Ko'nun kötü tarafı da bu
geçMiŞ oLsun
Geçmiş olsun
ARkadas Sıze Ne dedık ne koxp ne ızdırap kullanmayın dedık sız bunu hakettınız sana gecmıs olsun bıle demıyorum.kendın ıstedın cunku
herşey için teşekkürler giden gitti atık :S
kardes lwl i kac charın ya ne kufur edion banlasın die ver bana :P
bi iyilik etmis olursun :P
geçmiş olsun
GeçmişOlsun
quote:
Orjinalden alıntı: barreldragon
zten forumun %70i hecklenmiştir bn 6 kere hecklenmiş olarak!!1
+3 KEREDE BEN HACK YEDİM EN SONUNCUDA ÇAR GİTTİ ELDEN 72 LVL WARRIOR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme