Şimdi Ara

Evet Yolun Sonu... Max 27 Lira Öneri.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizelden ziyada hocam lpg bakıyorum,Şuan ki aracımız 2016 Rio bundan önceki aracımız 2009 Rio'idi Rio'nun yeri farklı ailemizde onu zaten söylemiyorum pususundayız @Nike Tyson

@MuhteremDede Hocam focusdan ziyade fiesta tercih et diyorlar sebebi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 7 Nisan 2017; 23:9:5 >
  • Benzer bütçelerde ben de araç bakmaktayım konuyu takipteyim
  • samsunluuu55 kullanıcısına yanıt
    Hocam arayışlarındayim ana dediğiniz gibi taksi çıkması olands var bu kasalarda o yüzden dikkat ediyorum dediğiniz gibi km düşük olduğunda tadından yenmez

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    En dolusu emotion ama temizini bulmak mesele onun bi altı dynamic bir altı fun en boşu activedir ben dynamic öneririm parça ucuz bakım maliyeti ucuz vergisi ucuz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    Fire Dynamic doğru mu hocam :)
    Multijet motorda Dynamic

Benzinli motorda Fire Dynamic

Starjet önermem lpg ile uyumu iyi değil

Temiz multijet fire dynamicden daha iyi ve ekonomiktir hocam :) birde dynamic lerde kesinlikle dijital klima vardır klima digital olmayanlar dynamic değildir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsane kasa corolla
  • Clio 1.6 16V Dynamique 2003 model
    https://www.sahibinden.com/renault-clio-1.6-dynamique/manuel?a5_max=2005&a8=62068

bendeki 1.4 16V RXT 2001 model
    hedefim bu model sizde düşünebilirsiniz
  • 30 a cıkabilirsenşz düzgün golf 4 focus 1 megane 2 bulunur

• DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    yokyak kullanıcısına yanıt
    Erestor kullanıcısına yanıt
    @DoctorEconomy Bu bilgilendirme gerçekten işe yarar oldu hocam çünkü bir iki kere ruhsata yanlış yazıldığını gördüm sonuçta ruhsatta öyle yazıp başka aracı satmaya çalışabilirler :)

@Erestor Maalesef hocam eski kasa bir araca o kadar veremem , dediğiniz gibi efsane bizde kullandık ama şuan sadece abartı.

@yokyak Hocam açıkçası clio'dan ziyade symbol diyorlar ?

@umm.7 Hocam gönül isterdi golf 4 alıp serüveni kapatmak bende beğeniyorum ama maalesef o fiyatı dediğim gibi o model bir araca vermek pek doğru olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 9 Nisan 2017; 9:7:28 >
  • Saplantı yoksa

Fiyatı uygun bir Fiat.
  • Delifisek.Tux kullanıcısına yanıt
    Biraz önce attığım linkimi incelediniz hocam ?
    Yok.

Parçası ucuz bazından yürüyorum. Eski arabalarda benzin yenilerde dizel tecrübem var biraz. Şahsen fazla donanım odaklı değilim, ne yakar ne kadara gider bazında bakıyorum.

Anladığım kadarı ile siz daha atak bir araç bakıyorsunuz. Gerçi Motordan sonra hepsi kağnı size.
  • Delifisek.Tux kullanıcısına yanıt
    Ataklığına bakmıyorum sadece saydığım kriterlerde olsun yeterli hocam , şuan bakınıyorum temiz birşey denk geldiğinde alacağım

• 2008 ve üzeri bir Lacetti Sedan tavsiye ederim, 180.000 km dir kullanıyorum, bugüne kadar periyodik bakım dışında 2016 yılında klima motoru değiştirdim, bir de dün 1 adet hortum deforme olmuş onu değiştirdim, onun dışında periyodik bakım dışında herhangi bir arıza açmadı. 180.000 km dir lpg li kullanıyorum, bir kere lpg ayarı, ayar bozukluğu için servise gitmedim. içi geniş,koltukları rahat, basarsan iyi gider, basmazsan az yakar, km de ortalama 25-26 kuruş tüketir. olumsuz tarafı 130 km hız üzerinde motor sesi rahatsız eder, ön takım biraz lokurtulu çalışır.sonuç olarak lacetti veya başka bir araç olsun ama C sınıfı bir araç tercih etmeye çalışın bence
  • konuyu mobilde okumak cok zor. konu sahibi ayni cevap icinde 4 kisiye yanit veriyor. hepsinin bagli mesajina ulasmak imkansiz. kim ne yazmisti diye diye sayfayi suruklemekten bertaraf oldum valla

• @qpqpqp Hocam şöyle söylemek daha doğru olur benim aklımdaki araç direk Chevrolet bir arabaydı ama babamın ''işe yarasaydı ülkeden tutunurdu sakın alma'' demesi sonucu herşeyi anlatmama rağmen bir türlü ikna edemem sonucu vazgeçtim

@Paint It Black Hocam mesajınıza haykırdım Evet dediğiniz gibi bir cevabım ile 3 4 kişiye cevap vermeye çalışmam sırf herkesin önerisine cevap vermiş olmak için sadece masaüstü sürümünde iken yazıyorum ama mobilde iken bakıyorum 1 kişi yazmış hemen cevaplıyorum .

• Sağ kapıdan dolayı 2500 tutar çıkıyormuş.
    Serviste değişim olduğundan sorgulatabilirsiniz dediler nasıldır ?

https://www.sahibinden....i-lpg-li-418684028/detay

Bu paraya değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Daha hem parcasi ucuz hemde sorunsuz bir arac gormedim.

Hatta genelde bir aracin parcasi ucuzsa cok parca degistiriyor bu arac , surumu cok oldugu icin parcasida ucuz diye dusunmusumdur.

Hayirli gunler.

bu yorum yerine bi mitsubishi onerisi giderdi. yakismadi uzun adam..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.