Şimdi Ara

Evet Yolun Sonu... Max 27 Lira Öneri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar araba olayına geçen sene girmiştim Nisan,Mayıs gibi 3 ay araştırma sonucu hem maddi hem 2.el piyasasında ki çok değişik tiplerden sonra sinir ile gidip 0 motosiklet alıp sezonu kapatmıştım.Bu sezon ne güzel tekrardan yola koyulup kendi çapımda küçük bir araç ile şehir içinde yağmur,çamur vs günlerde işlerimi halletmek için yani tamamen kapı önünde yatması için araç baktım.Yazın motosiklet kışın araç olarak kullanacaktım.Bir kişinin aracı ile anlaştık tam almaya giderken babam ile bir sohbet sonucu motosikletimi satıp üst model aramaya başladım.Bugün öğlen motosikletimi sattım ve şuan paramız elimizde yarın öncelik servisleri gezeceğiz sonra sahibinden üzerinden arayışlara başlıyoruz.
    Benim aklımda ki kasalar : Nissan Micra,Toyota Yaris,Daihatsu Sirion'idi ama 1 aydır araştırıyorum ve çoğunluk lpg ile problem yaşayacağımı ve Micra'nin kronik problemi direksiyon kutusu olduğunu dile getirdiler.Sonra dedim ki zaten motosikleti de satmış olduk başıma bir sıkıntı gelirse araç ile ilgili kendimi sinirden durduramam heyecan arama istersen diye yolumu Fiat Punto,Dacia Logan ve Sandero,Hyundai Getz ,Peugeot 206,Skoda Fabia yoluna doğru çevirdim(Arabalardan anlamıyorum sadece çevrede gördüğüm kasa bunlar) sadece motor yüksek olduğundan dolayı şimdi sizden önerilere ihtiyacım var .

Aradığımız Şeyler :
    1) Sorun çıkartmayacak,Parçası cep yakmayacak
    2) LPG ile uyumlu olup az yakması
    3) Hidrolik Direksiyon
    4) Klima
    5) Manuel olması

Başka aradığımız bir özellik yok.Dediğim gibi araba olayında anlamıyorum.Buna göre bana bir yol gözderirseniz sevinirim biran önce almak istiyorum aracı nasipse,temiz bulursam 10 günde bu işi halletmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 6 Nisan 2017; 21:49:27 >

• Bütçe çok güzel ama sırf parçası ucuz olsun diye bakılan arabalar bence zayıf. Benim de benzer bütçelerde gözüme kestirdiğim mk3 mondeolar. Belki parçası biraz daha fazladır ama değecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gyradel kullanıcısına yanıt
    Mondeo 1.6 olarak bu fiyat bulunmuyor maalesef hocam , bu yüzden sıcak bakamıyorum

• Daha hem parcasi ucuz hemde sorunsuz bir arac gormedim.

Hatta genelde bir aracin parcasi ucuzsa cok parca degistiriyor bu arac , surumu cok oldugu icin parcasida ucuz diye dusunmusumdur.

Hayirli gunler.

• 2006-2007 makyajli kasa Fiesta. Yakiti uzmez, saglam sorunsuz araba. 27 bine cok rahat bulursun. Piyasasi saglam. sirion'a micraya falan bulasma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paraya alacak arabalardan hangisi en yeni ve en temizse onu al gitsin, hepsi üç aşağı beş yukarı aynıdır. Fabia hakkında merak ettiklerini sorabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Bu paraya alacak arabalardan hangisi en yeni ve en temizse onu al gitsin, hepsi üç aşağı beş yukarı aynıdır. Fabia hakkında merak ettiklerini sorabilirsin.

@Şıh Hazretleri : Hocam sizi etiketleyemiyorum. Şimdi iyi oldu merak ettiklerinizi sorabilirsiniz dediğiniz Ambiente,Choice,Classic,Comfort,Elegance,Special bu seçeneklerden hangisi en dolusu hangisi en boşu oluyor ?Skoda sıkıntılı bir Marka mıdır ?

@tasshelhoff : Hocam açıkçası orası doğru.''Parçası ucuz'' olan derken ''Sorunsuz olup parçası ucuz olan'' demek istedim sonuçta dediğiniz gibi peynir,ekmek gibi satılması yerine(doğan,Şahin parçası gibi) daha az sorun çıkartan daha uygun olması ilk öncelik böyle olmalı.

@Dark Territory : Buraya konu açtıktan sonra bir tanıdık ile konuşmamız geçti ''boşuna heyecan arama ben sıkıntı olsa alırmıydım bu aracı dedi'' Kendisi 1 liralık malı 3'e satmaya çalışır dil döker ama 3 liralık işi 1 liraya yaptırmaya çalışır bu kadar ölücü bir insan forumdakiler gibi.Hocam onda 1.4 Comfort var ama pek anlamadığım için Makyajlı kasa nasıl oluyor ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba iyi gunler 2 ay once 2004 1.4 opel astra g aldim. Konforundan yakıtına cok memnunum. İsterseniz bakın arastirin biraz. Lpgde 20 kurus falan yakıyorum. Tavsiyede ederim

• Grandepunto

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ç.A.Y.D.A.N.L.I.K

Merhaba iyi gunler 2 ay once 2004 1.4 opel astra g aldim. Konforundan yakıtına cok memnunum. İsterseniz bakın arastirin biraz. Lpgde 20 kurus falan yakıyorum. Tavsiyede ederim

@Ç.A.Y.D.A.N.L.I.K : Hocam sizi de etiketleyemiyorum anladığım kadarıyla forumda Ç,Ğ,Ö ile başlayan nickler etiketlenmiyor , Hocam dediğim gibi pek anlamıyorum arabadan 2004 1.4 Astra G derken hangi serisi oluyor ? Classic,Club,Comfort,Cosmo,Enjoy,Enjoy Plus,Essentia,GL,GLS,Life,OPC Line Sport,Start ? Hangisi dolusu hangisi boşu olup tutulandır?

@DoctorEconomy : Grande Puntolarda ''Dynamic'' Dolusu olup tutulan model diye biliyorum hocam yanlış mı ?
  • Bence temiz Accent Era arayın. Parçası ucuz olup sorunsuz olan bir araçtır kendisi.

• TUG10 T kullanıcısına yanıt
    Neden olmasın hocam şimdi baktım mantıklı,daha önce accent 1.3 almayı planlamıştık bütçe az olduğundan ama şuan bütçeyi arttırınca yön değişti.Ama hangi kasası tutulan ve dolu,boş oluyor ? Eco,Mode,Prime,Select,Start,Team
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Bende suan 2006 makyajli kasa lpg'li 1.4 comfort var. Daha oncede 1 makyajli 2 makyajsiz dizel fiestam oldu. Cok memnun kaldimki suanki arabamda fiesta. Yakit s. İci max 20 kuruş. İstedigin kadar gaza aban 20 kurusu gecmez. (Lpg 2.49 kr) Yere yapisiyo surungen gibi bisey. Yol tutuş abarti derecede iyi. Ben 4 ayda 4300 km yaptim cukurdan tumsekten gectim 70-80 km hizla ama arabada en ufak sorun yok. Makyajsiz kasayla makyajli kasa arasinda cok fark yok. Farlar ve stoplar farkli birde on gogus tasarimi. Sahibindeni acip bakabilirsin. 2005ine bak bide 2006sina.

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    Şöyle diyeyim, Fabia 2005 sonrası makyaj yedi. O bütçeye 2005 sonrası bakılır. Makyaj öncesi direksiyon pompası ve açı sensörü kronik sorunlu. Bir şey makyaj öncesi 101 bg'lik bazı motorlarda keçelerden yağ kaçırma var. Birkaç seri motorda var. Makyaj sonrası bilinen kronik sorunu yok.

Donanım olarak şu şekil gidiyor Classic​-Comfort(Makyajla Ambiente oldu)-Elegance. Choice makyaj öncesi çıkan özel seri, Polo Allstar gibi. Special yine makyaj öncesi, çok arada kalmış bir donanım seviyesi bazılarında jant bile yok. Sedan düşünüyorsanız sedanda Ambiente üstü donanım pek rast gelmez, Ambiente ile Elegance arası çok fark yoktur ufak tefek şeyler hariç. En dolusu Elegance, en boşu Classic. Classic bakmayın derim, çünkü gerçekten 4 teker bir direksiyon var.

Ben 250.000 km yaptım 1.4 75 bg + Lpgli modeliyle. Servis haricinde bir kere su koyuverdi o da benden kaynaklı bir şeydi. Sıkıntıdan kasıt nedir, benim aracın kmsi yüksek olmasına karşın bir iki günde sattım. İkinci eli ölü değildir fakat bir Reno kadar da hızlı gitmez öyle diyeyim. Dizelleri 3 silindirli eski tip Dizeldir, Common Rail yoktur, titreşimli ve sesli çalışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Neden olmasın hocam şimdi baktım mantıklı,daha önce accent 1.3 almayı planlamıştık bütçe az olduğundan ama şuan bütçeyi arttırınca yön değişti.Ama hangi kasası tutulan ve dolu,boş oluyor ? Eco,Mode,Prime,Select,Start,Team

Benim aracım da 98 Accent bunca yıl sorun çıkartmadı. Bakımlı Era'da sorun çıkartmaz diye düşünüyorum.

Buradan tüm donanım seçeneklerini öğrenebilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/dh-hyundai-era-takimi--23744806

• @Şıh Hazretleri: Hocam bu kasada aklıma yattı açıkçası bunun 2006 üstü model olup arayışlardayım.

@Dark Territory Hocam açıkçası aklıma yattı araba şuan da resmen pusuya yatmış bekliyorum

@TUG10 Hocam bunuda aldım listeme bununda arayışlarındayim .

Sizce bunların Kaç bin km'si bu paraya alınabilir ?

dediğim gibi benim ekstra bir beklentim yok dediklerinizden sonra hangisini denk getirirsem alırım
  • Hocam sanırım en dolusu Select Eraların.

''SERİSİNİN EN DOLUSU'' 2006 1.5 CRDİ 10 AİRBAG + SUNROOF 110 ps

İlan No: 417124154

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-serisinin-en-dolusu-2006-1.5-crdi-10-airbag-plus-sunroof-110-ps-417124154/detay

Bu en dolusu ama ağır kazası var belli ki. Temiz bu fiyatlarda 1.4 motorlar oluyor anladığım kadarıyla.

• TUG10 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hocam ilginiz için not olarak alıyorum

• 1.4 accent era alin keyfinize bakin derim lpg ile az yakar gidisi felanda fena degil,parcasi ucuz sahibinden bulursaniz km dusuk olursada bas agritmaz bence taksi cikmasi olmamasina dikkat edin.1.5 crdi den daha mantikli bi secenek bence 1.4

• Kia rio bakin 1.5 crdi bulursaniz tam bir rampa canavari.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.