Şimdi Ara

EVGA 8800GTS 512 MB / G92 Almalımıyım nasıl bir kart ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaslar forumdısında uygun bir fiyata buldum arkadaslar almak istiyorum fena kart degıl gibi fakat benim Feel marka max 460 watt powerim war sizce kaldırırmı nasıl bir kart sizce almalımıyım ?

Anakart:ASUS M2N
    İşlemci:AMD ATHLON X2 4200 +@ 2.85 GHZ
    RAM: 3 GB KİNGSTON DDR 2 667 MHZ
    HARDDİSK: WD 80 GB SATA 2
    SEAGATE 160 GB SATA 2
    SAMSUNG 80 GB SATA
    POWER:FEEL Hurricane 460 watt power
    Sistemimde bundan ibaret arkadaslar

• 2. el alıcaksın herhalde , kötü kart değil PSU'da sıkıntı çıkmaz alır kullanırsın, nasıl 1 kart almalıyım kısmına'da bütçe vermeden 1 şey söylemek zor ama zaten systemine görede çok fazla seçenek yoktur.
    Aslında almayı düşündüğün 88gts e. kartı güzeldir / iyidir fakat eski 1 kart, vadesi dolmak üzre yani elinde kalma ihtimali'de vardır, bu sebeple 2. el olarak alınması 1 az riskli bence bunuda düşünmen gerek, istersen bütçe veririsin güncel 1 kart belirlersin burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sskteam2

selam arkadaslar forumdısında uygun bir fiyata buldum arkadaslar almak istiyorum fena kart degıl gibi fakat benim Feel marka max 460 watt powerim war sizce kaldırırmı nasıl bir kart sizce almalımıyım ?

Anakart:ASUS M2N
    İşlemci:AMD ATHLON X2 4200 +@ 2.85 GHZ
    RAM: 3 GB KİNGSTON DDR 2 667 MHZ
    HARDDİSK: WD 80 GB SATA 2
    SEAGATE 160 GB SATA 2
    SAMSUNG 80 GB SATA
    POWER:FEEL Hurricane 460 watt power
    Sistemimde bundan ibaret arkadaslar

psu biraz riskli markası itibariyle ama yinede 8800gts ler abartı bi güç çekmez yeter umarım. güncel bi kartla karşılaştırmak gerekirse 5750 ayarı bi karttır eski olması pek mühim değil dx11 felan eksik kalsın..
  • tesekkur ederim hocam iknizide cevapladıgınız icin ...Fakat 8800 ü ilk çıktıgından beri almak istiyordum nasip bugüneymiş zaten 1 yıl daha kullanırım bu sistemi sonra yeni bir pc toplarım büyük bir ihtimal fakat araştırmalarıma göre çok iyi bi kart yani açamadığı oyun yok gibisinden çok iyi derken suan Sapphire Ati Radeon 4670 1 GB 128 Bit kartım var ama tatmin etmiyor bazı oyunlarda o yüzden kart alıcam umarım alırım sorunsuz kullanırım ...
  • quote:

tesekkur ederim hocam iknizide cevapladıgınız icin ...Fakat 8800 ü ilk çıktıgından beri almak istiyordum nasip bugüneymiş zaten 1 yıl daha kullanırım bu sistemi sonra yeni bir pc toplarım büyük bir ihtimal fakat araştırmalarıma göre çok iyi bi kart yani açamadığı oyun yok gibisinden çok iyi derken suan Sapphire Ati Radeon 4670 1 GB 128 Bit kartım var ama tatmin etmiyor bazı oyunlarda o yüzden kart alıcam umarım alırım sorunsuz kullanırım ...

fiyatını merak ettim açıkçası
  • hocam fiyatı gayet uygun 95 tl
  • arkadaşlar kartı aldım fakat kartı taktığımda monitöre görüntü gelmiyor güc kablolarını felan taktım fakat hiçbir goruntu yok kart arızalı galiba yada asus m2n anakartım desteklemiyor olabilirmi simdi adamında günahını almak istemiyorum ya ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sskteam2 -- 28 Mart 2012; 20:30:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PALİT mi ZOTAC mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anakartın destekler
  • kartı iade ettim ama biraz arastırdım hocam cozumleri warmıs ramden felan cogu seyden olabılıyormus dvi donusturucunun 2 cesıdı warmıs oburunu denemedım ondan oluyormus mesala kartı yarın bıda alcam denıcem satıcıyla gorustum ama ınnsallah kart patlak degıldır emeklerım bosuna gıtmez
  • Anakartının pilini sok (elektrini keserek) pil sökülü vaziyette pc'ni o kartla çalıştır açılırsa pili tak açılmazsa ve varsa anakartının bios'unu güncelleyip dene, kartın senin anakartında çalışmaması gibi 1 olasılığı'da var.
  • hocam kartı zaten 10 dk anca deneyebildik arkadas ewe geldi taktık olmuo pili cıkardım açtım olmuo ekran kartının guc kablosunu cıkardım oyle actım ötmeye basladı bu arada benim bios defaultta degildi hocam overclokcluydu ramlerim timing ayarları felan o.cye gore ayarlıydı ondanda ilgili bi sorun olabilirmiki ama aynı ayarda ati 4670 taktıgım an goruntu gelıyor birde kartı vidalamadık ben ne kadar vidalayalım dediysemde arkadas gerek yok dedi oyle taktık olmadı bir daha denicez bakalım bios güncellemeyi bilmiyorum gerek varmı sizce hocam anakartım neden desteklemez pci ex16 sonuçta ...
  • quote:

hocam kartı zaten 10 dk anca deneyebildik arkadas ewe geldi taktık olmuo pili cıkardım açtım olmuo ekran kartının guc kablosunu cıkardım oyle actım ötmeye basladı bu arada benim bios defaultta degildi hocam overclokcluydu ramlerim timing ayarları felan o.cye gore ayarlıydı ondanda ilgili bi sorun olabilirmiki ama aynı ayarda ati 4670 taktıgım an goruntu gelıyor birde kartı vidalamadık ben ne kadar vidalayalım dediysemde arkadas gerek yok dedi oyle taktık olmadı bir daha denicez bakalım bios güncellemeyi bilmiyorum gerek varmı sizce hocam anakartım neden desteklemez pci ex16 sonuçta ...

Sıfır kart al elinde patlar benden söylemesi, xfx 7600GT xxx edition 1 yıl, HD4870 Sonic dual 1gb 3-4 ay sonra elimde patladı benden söylemesi.
    O günden sonra yeminliyim 2.el ekran kartı almayacağım diye.

• hocam doru dıyorsun sıfır kart almak lazım bu devirde ama işte nakitim olsa zaten hıc durmam sıfır alırım ...
  • quote:

hocam doru dıyorsun sıfır kart almak lazım bu devirde ama işte nakitim olsa zaten hıc durmam sıfır alırım ...

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11191-01-20g-hd6570-gddr3-1gb28gb-hm-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=57535
    %25 İndirim ile 105TL + 5TL kargo ile alabilirsin, çoğu oyunu orta derecede oynatır biraz frekanslarınıda yükseltsen performansa katkısı olur.
    2-3 Yıl garantisi olur, Sıfır ürün, DX11 + 1GB + Daha düşük güç tüketimi + HDMI + Shader model 5.0
    128Bit DDR3 1GB bellek ile grafik işlemcisini gayet dengeli biçimde besler.
    Aldığın kart elinde patlıyabilir hem ne şartlarda kullanıldığınıda bilmiyorsun diyorsunki ileride daha iyi bir sistem kuracağım, bende HD7850'nin türkiyeye gelmesini bekliyorum 6850 power o.c. edition kullanmaktaydım ürünü iade ettim şimdilik düşük profil baskılı devreli HD2400Pro ile idare ediyorum, ileride ekran kartını aldığında satmazsan gerçekten ihtiyaç duyuluyor böyle kartlara.
    Bunun çift fanlısını kullanan arkadaşım var gayet memnun E4500 @2.9GHz + 2GB DDR2 Bellek ve HD6570 ile gayet mutlu ve online battlefield 3 oynamakta.

• hocam kart gayet iyi gerçekten ama şuan oyun oynamak istedigimden kart arıyorum o yüzden birde benimki 8800 gts hevesi çok istiyorum ya bakalım bende zaten 4670 1 gb 128 bit kart war oda cogu oyunu acıyor orta sevıyede oynatıyor fakat 8800 gtsle daha iyi olur die dusunuyorum bakalım kısmet ....
  • quote:

hocam kart gayet iyi gerçekten ama şuan oyun oynamak istedigimden kart arıyorum o yüzden birde benimki 8800 gts hevesi çok istiyorum ya bakalım bende zaten 4670 1 gb 128 bit kart war oda cogu oyunu acıyor orta sevıyede oynatıyor fakat 8800 gtsle daha iyi olur die dusunuyorum bakalım kısmet ....

4830 - 4850de olabilir
  • ewt hocam bende 4850 dünüyorum fiyatıda gayet uygun 100 tlye çok var fakat 4850 alsam psu bir sorun cıkartırmı ?
  • quote:

ewt hocam bende 4850 dünüyorum fiyatıda gayet uygun 100 tlye çok var fakat 4850 alsam psu bir sorun cıkartırmı ?

9800gtx gts250 felan bunlarda biraz oynanmış g92 lerdir yani 512 8800gts ile aynı gpulardır biliyorsundur zaten büyük ihtimal. seçenkler arasına alabilirsin yani.
  • walla hocam sizlere helal olsun aklımdaki istedigim kartları söylüyorsunuz 9800 gtx istedigim bi kart gts 250 olsa daha iyi :D
  • üstelikte evga alınca O.C işinde yardırırsın onunla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.