Bildirim
PALİT mi ZOTAC mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yok mu Fikri Olan Bilgili Arkadaşlar ? -
Hangisini soğutma performansı daha iyiyse o. -
Palit Daha Ağır Basıyor Gibi -
palit kullanıyorum soğutması harika ekran gtx 250 sonic sp 216 bence palit performans çok güzel -
quote:
Orijinalden alıntı: sarere
Hangisini soğutma performansı daha iyiyse o.
Bende Bu Sorunun Cevabını Arıyorum sarare Hangisinin Performansı İyi Ona Göre Alıcam Palit 400 TL Zotac 435 TL.
Palit te Çift Fan Mevcut. -
Şurada tartışılmış daha önce;
http://forum.donanimhaber.com/m_31802824/mpage_1/key_//tm.htm#31802824
Ben Zotac Gtx275 tercih ettim.Novada fiyatı Palit'inkinden daha ucuz.Hangisi fiyat avantajlıysa onu al.Oc falan yapacaksan çift fanlı model daha cazip gibi duruyor. -
Zotac bence daha iyi, iki modeli de kullanmış biri olarak söylüyorum bunu. Zotac çok daha sessiz ve ısınan havayı kasa dışına atıyor, Palit ise fan hızını arttırmazsanız ısınıyor, ısıtıyor, fan hızını arttırırsanız gürültülü çalışıyor.
İkisi arasından Zotac, ya da bulabiliyorsanız ucuz Gigabyte GTX275.
Palit'in kartının diğerleriyle olan karşılaştırmasına da bir bakın:
http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-275-shootout-bfg-inno3d-palit-sparkle-test/11
Kesinlikle Zotac
EDIT: Hızaşırtmada da Zotac daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hserdark -- 26 Eylül 2009; 18:11:06 >
-
Teşekkürler Arkadaşlar. -
palitttttttt -
bnce palit gtx 260 sonic kullanıyorum bosta fanlar %30 calısırken 40 derceyi gecmior ve hic ses duyulmuyor load da da 55 derceyi gecmior ve yine ses sorunu yok fanları %100 calıstırdımda kart 25 derce oluor sogutma bnce cok iyi -
ikisinden biriyse palit ama gigabyte ıda tercih edebilirsin hem 350 lira -
garantili oldugu surece marka farketmez -
quote:
Orijinalden alıntı: derinkoma
ikisinden biriyse palit ama gigabyte ıda tercih edebilirsin hem 350 lira
stokta yok 350tlik gigabyte su an , zotac da palit de iyidir bence farkı anlamazsın al birini gitsin : ))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X