Şimdi Ara

Evga 980 Ti Crysis 3 16 FPS! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Orijinalden alıntı: Prophet66

Uptade kurulu mu ?
    Bir önceki veya sonra ki sürüm driver kurup denediniz mi ?
    Cpu ve Gpu kullanimlarini test ettiniz mi ?
    Hepsine tek tek cevap verirseniz sevinirim.

hallettmiş sorunu kart takılı değilmiş

İnanması güç
    Mini sürümden girdiğim için çözüldüğünü fark etmedim olayın.

• Merhaba

Crysis 3'te 1080p çözünürlükte o ekran kartıyla 50-60 fps alman lazım. 16 fps çok düşük gerçekten.

80 derece o ekran kartı için abartılacak bir sıcaklık değil. Fan devrini yükseltirsen yüzde yüz yük altında 75-76 derecelere düşebilirsin. Kasanın hava akımı iyiyse tabiiki.

O ekran kartını kullandığına göre psu ' nun kaliteli olduğunu varsayıyorum.

Ram miktarın 16 gb var ise sana virtual memory yi devre dışı bırakmanı öneririm.
    http://windows.microsoft.com/en-us/windows/change-virtual-memory-size#1TC=windows-7
    Virtual memory kullanılıyorken batman arkham knight ' ta yaklaşık bir saatlik oynanışın ardından bilgisayar takılmaya, oyun oynanmaz hale gelmeye başlıyordu. Bu sırada hdd nin ciddi manada zorlandığını gördüm. Hdd kullanımı %100 lere çıkıyordu. Sonra virtual memory yi iptal ettim. Sorun çözüldü. Bir daha asla böyle bir problem almadım. 30 fps ' de smooth şekilde oynadım ve bitirdim.

Oyunun grafik ayarlarını aşırı derecede kasmadığından emin ol. Aa yı son ayarlara getirmediğini kontrol et.

Oyunu low settingste oyna bakalım kaç fps alacaksın.

İşlemcinin hyper threading özelliğinin devre dışı olmadığını biosu açarak veya görev yöneticisindeki çekirdek miktarından kontrol edebilirsin. Bu oyun için yaptığım denemelerde hyper-threading in performansa ciddi etkisi olduğudur.

İşlemcin overclocklu ise fabrika ayarlarına al, aynı şekilde ramler de oc li ise farbika ayarlarına al. kısacası biosu fabrika ayarlarına al. tabii hyper theading i kontrol et tekrardan : D

bir de battlefield 3 gibi problemsiz su gibi akan bir oyunda dener misin? diğer oyunlardaki performans nasıl? sadece crysis 3 ' e özgü bir durum mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canskru -- 24 Temmuz 2015; 10:16:38 >

• fps düşüşün soğutucuyla ilgili olabilirmi?

bu arada ben CM v8 gts kullanıyorum bu iyi bir soğutucu mudur? varsa kaliteli soğutucu önerisi olan tavsiyelere açığım.

bendeki bu:
    http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00E0EXYDC/ref=mp_s_a_1_1?qid=1437722335&sr=8-1&pi=AC_SX200_QL40&keywords=cm+v8+gts&dpPl=1&dpID=41ktu9uhDvL&ref=plSrch

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.