Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 EVGA FTW 3 ULTRA RTX 3090 Satın Al 27 Ağustos 2023 22:36 1 1 EVGA FTW 3 ULTRA RTX 3090 Forumdan arkadaşım olan @demircibu kardeşimden alınmadır, kartın ilk sahibi denilebilir benim için uçakla amerikalardan geldi. Oyun bilgisayarımda kartı severek kullandım, şimdi upgrade zamanı. Ben fazlasıyla memnun kalarak kullandım zaten kartı bilenler bilir 3090 ların kralıdır kendileri. Yeni sahibine şimdiden hayırlı olsun. Fiyatı : 17.500 Tl. dir, gönül kırmayacak şekilde ufak bir pazarlık olur.Amerika garantisi devam etmektedir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 17500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] EVGA FTW 3 ULTRA RTX 3090 PLAYSTATİON 4 1 TB + 4 DUALSHOCK4 SATILIK OYUN CANAVARI KOMPLE SİSTEM SATILDI SIFIR KUTULU 240 Gb Corsair LE ve 250 Gb Samsung 850 Evo
Kartlarin en yakisiklisi en iyi tasarimi.. muthis bir rgb ekrani vardir.İsteyenlere istanbul elden teslim veririz..birkac foto eklim