Şimdi Ara

SATILDI SIFIR KUTULU 240 Gb Corsair LE ve 250 Gb Samsung 850 Evo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
3
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILDI SIFIR KUTULU 240 Gb Corsair LE ve 250 Gb Samsung 850 Evo
    VATAN BİLGİSAYARDAN ALDIĞIM SSD'LERİM GÜÇ KAYNAGIMDAN DOLAYI ARIZALANINCA GARANTİYE GÖNDERDİM, BU ARADA M.2 SATA SSD ALDIM, GARANTİDEN GELEN İKİ ADET SIFIR,KUTULU VE VATAN BİLGİSAYAR GARANTİLİ SSD'LERİ İHTİYAÇ FAZLALIĞI NEDENİYLE SATIYORUM. İLGİLENEN ARKADASLARA TESEKKÜRLER. ALICISINA HAYIRLI OLSUN.

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-240gb-le-serisi-sata-30-ssd-560mb-okuma-530mb-yazma.html
    Forum dışına satılmıştır
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-250gb-850-evo-sata-30-okuma-540mb-yazma-520mb-ssd.html
    A Lifetime kullanıcı isimli kardeşime hayırlı olsun

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

SATILDI SIFIR KUTULU 240 Gb Corsair LE ve 250 Gb Samsung 850 EvoSATILDI SIFIR KUTULU 240 Gb Corsair LE ve 250 Gb Samsung 850 EvoSATILDI SIFIR KUTULU 240 Gb Corsair LE ve 250 Gb Samsung 850 EvoSATILDI SIFIR KUTULU 240 Gb Corsair LE ve 250 Gb Samsung 850 EvoSATILDI SIFIR KUTULU 240 Gb Corsair LE ve 250 Gb Samsung 850 EvoSATILDI SIFIR KUTULU 240 Gb Corsair LE ve 250 Gb Samsung 850 Evo
    Fiyat : 240 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• ELİMDEKİ ÜRÜNLER SIFIR KAPALI KUTU VE VATAN FATURALIDIR... SUAN VATANDA 349 LİRA OLAN ÜRÜNE BEN 240 LİRA YAZDIGIM HALDE HALEN 200 LİRAYA PAZARLIK YAPMAYA ÇALIŞAN ÖLÜ SEVİCİLER BU İLANDAN UZAK DURSUN!!!!!@#₺₺@₺₺@@₺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip fiyatlar cok uygun yil sonu firsati resmen
  • demircibu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kardeşim ihtiyacı olana giderler inşallah

• ne kadar garantili? alış tarihleri ne? bunları neden yazmıyorsunuz?

değişimden gelen ssd lerin garantileri devam edermi ki?
  • garantileri tabiiki devam ediyor, faturalari elimde yanımda degil ancak yarın isteyene atabilirim whatsapp dan. yanlış hatırlamıyorsam corsair agustos yada eylül 2016 tarihli, samsung da mart 2016 tarihli. merak eden yada bana güvenmeyen ürünlerin seri numaraları ile vatan bilgisayardan teyit alabilir. netice itibari ile garantiden sıfır olarak geldi kutularını kontrol amaçlı dahi açmadım. umarım aydınlatabilmişimdir.

• ghost41 kullanıcısına yanıt
    pm atıldı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.