Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK => Samsung 870 EVO 500GB SSD ( Sıfır Kapalı Kutu ) 575 TL !! Satın Al 2 Aralık 2021 14:19 1 1 SATILIK => Samsung 870 EVO 500GB SSD ( Sıfır Kapalı Kutu ) 575 TL !! Arkadaşlar herkese merhaba ,Elimde başlıkta da yazdığı gibi 870 Evo 500 GB SSD mevcut .Yeni sistem kurmayı düşünüyordum ama her şeyin fiyatının artması sebebiyle vazgeçtim , o yüzden elimde boşta olan SSD satılıktır .30.01.2021 yılında Itopya dan alınmıştır . Sıfır kapalı kutu hiç bir şekilde açılmadı koruma etiketleri & bantları durmakta .Fiyat olarak = 575 TL düşünüyorum .Fotoğraf isteyenler için anlık olarak whatsapp üzerinden atabilirim .Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 575 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 30 Ocak 2026 Satıldığı Şehir : Ordu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK => Samsung Galaxy S9 Ultra 16 Ram/1 TB Hafıza + Orjinal Beyaz Smart Book Cover Kılıf ! SATILIK => Optoma UHZ50 4k Hdr Lazer Projeksiyon - 5 Yıl Garanti - Sıfır Ayarında !