Şimdi Ara

EVGA GeForce GTX 670 4GB Superclocked

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    evga'nın ülkemizde distribütörü yok
  • Hmm zotac gtx 670 4 gb var ama geforce gelmez demek
  • Olayı karıştırmışsınız biraz. Zotac'ın 670'i de GeForce. GeForce Nvidia kartlara özgü bir isimlendirme, kartın satışını yapan firmalarla bir alakası yok. Ancak EVGA firması ülkemizde satılmıyor ve bir süre daha satılmayacak gibi görünüyor. Zotac ile Evga'nın kartı arasında teknik olarak ciddi farklar yok. Ancak EVGA Nvidia'nın Apple'ı gibidir, müşteri memnuniyeti, genel kalitesi ve müşteri desteği çok üst seviyededir. EVGA'yı tercih sebebi yapan da bunlardır zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 14 Temmuz 2012; 15:09:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Olayı karıştırmışsınız biraz. Zotac'ın 670'i de GeForce. GeForce Nvidia kartlara özgü bir isimlendirme, kartın satışını yapan firmalarla bir alakası yok. Ancak EVGA firması ülkemizde satılmıyor ve bir süre daha satılmayacak gibi görünüyor. Zotac ile Evga'nın kartı arasında teknik olarak ciddi farklar yok. Ancak EVGA Nvidia'nın Apple'ı gibidir, müşteri memnuniyeti, genel kalitesi ve müşteri desteği çok üst seviyededir. EVGA'yı tercih sebebi yapan da bunlardır zaten.

anladım açıklamalı yorumunuz için teşekkürler
  • şu evga nın ismine fazla takılıyorsunuz arkadaşlar..

evga dan kasıt özel tasarımlı modelleri ve yurtdışında geçerli olan garanti süresidir.. Tr ye gelse bile o garanti süresi 2 yıla inecek zaten..

uzun lafın kısası çıkıpta ref. tasarım modellere evga evga diye bağırmanın anlamı yok diğerlerinden tek farkı üzerindeki etikette evga yazmasıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 14 Temmuz 2012; 16:01:27 >
  • Evga ve Türkiye mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GeForce GTX 1070 8gb
    3 hafta önce açıldı
    Zotac AMP! Gtx 1060 6gb
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • F.@.T.İ.H'e aynen katılıyorum.
    Referans tasarıma tövbe dediğim halde, sırf markası Evga olduğu için 480 almıştım ve diğer 480'lerden bir farkını görmediğim için, aldığıma pişman olup sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

beki asus gtx670 2gb dc2 ile evga gtx670 4gb sc arasinda 20 tl fark varsa hangisini alırdınız?
  • Birinin +2 GB bellek farkı, diğerinin özel soğutucu farkı var. Sanırım kartı yurtdışından alacaksınız. Ben olsam bellek farkından dolayı Evga'yı tercih ederdim. Ancak, eğer aceleniz yoksa şu kartın piyasaya çıkmasını bekleyin ve bunu sipariş edin: Inno3D'den 4GB bellekli GeForce GTX 680 HerculeZ 3000 ekran kartı
  • @bocekgrafik bilgi için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.