Şimdi Ara

EVGA GTX 260 sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

gigabyte g41 combo üzerinde tümleşik ekran kartı var. anakart ile pc ilk açılışta onboard ekran kartından açılıyor. yeniden başlat yapınca gtx 260 karttan sornsuz açılıyor. yanlız onboard olmayan bir anakarta takılınca hiç açılmıyor görüntü gelmyor. kartı 2-3 anakarta taktım açılmadı onboard olmayan ana karta. benim kullandığım g41 combo anakartta birinci açılıştan sonra yeniden başlatınca gtx 260 karttan açılıyor. hiç bir sorun gözükmüyor. nedir problem.. çözümü olabilirmi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi Aygün

Arkadaşlar elimde evga gtx 260 var.

gigabyte g41 combo üzerinde tümleşik ekran kartı var. anakart ile pc ilk açılışta onboard ekran kartından açılıyor. yeniden başlat yapınca gtx 260 karttan sornsuz açılıyor. yanlız onboard olmayan bir anakarta takılınca hiç açılmıyor görüntü gelmyor. kartı 2-3 anakarta taktım açılmadı onboard olmayan ana karta. benim kullandığım g41 combo anakartta birinci açılıştan sonra yeniden başlatınca gtx 260 karttan açılıyor. hiç bir sorun gözükmüyor. nedir problem.. çözümü olabilirmi..

gerçekten çok garip bir sorun, anakart sanırsam kendini g41 combo'ya bağdaştırmış başka bir sorun olabilir, bu arada onboard u bios dan devredışı bırakın.en azından her seferinde baştan başlatmak zorunda kalmazsın

• onuda yaptım ama yine aynı malesef bu şekilde çalışıyor ama garip bir yanı everesthomda hiçbir sorun göstermiyor çalışmasında sıkıntı yoktur. crysis 2 ful detay sorunsuz oynatıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 970 vs R9 390 ? !
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.