Şimdi Ara

Evga (GTX970) mı Asus (GTX970) mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum fakat ikisi arasında kalmış bulunmaktayım, farklarını ve özelliklerini detaylı yorumlayabilecek kadar bilgiye sahip değilim.

Evga

Çekirdek Hızı 1165Mhz
    RAM Kapasitesi 4 GB
    Bellek Hızı 7010MHz
    Bellek Tipi GDDR 5
    Bellek Arayüzü 256 Bit
    VGA Slot
    PCI Express 3.0 Var
    Bağlantı Özellikleri
    DVI Var
    HDMI Var
    1x DisplayPort 1.2 Var

ASUS

Çekirdek Hızı 1114Mhz
    RAM Kapasitesi 4 GB
    Bellek Hızı 7010MHz
    Bellek Tipi GDDR 5
    Bellek Arayüzü 256 Bit
    VGA Slot
    PCI Express 3.0 Var
    Bağlantı Özellikleri
    Display Port Var
    DVI Var
    HDMI Var

Model ve fiyatlar:
    Evga GTX970 SuperClock ACX 2.0 GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı
    1.560,84 TL

Asus GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı
    1.401,24 TL

Ayrıca EVGA'nın çok enerji yediğini, ASUS'unda makul bir seçim olduğunu duymuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmythy -- 19 Nisan 2015; 9:51:16 >

• ucuz olani alin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASUS'un servisinden şikayetçi olanlar var EVGA alın bence garanti konusunda daha az sorun yaşarsınız. Birde şu model daha çok güç tüketiyor diye kafanıza takmayın zaten bu yeni mimari kartlar 150-170W arası TDP değerine sahip aralarında çok fark olmaz yani. Aralarında bariz fark varsa ucuz olanı seçin yoksa EVGA derim ben
  • xmythy X kullanıcısına yanıt
    Evganin hangi gtx 970 modelinden bahsediyorsunuz ayrica nvidia kart konusunda en iyi markanin evga oldugunu dusunuyorum kingpin serisi olsun classfield serisi olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her markanin ust duzey modelleri var onemli olan sizin neye ihtiyacniz var evgada dedikleriniz var asusda poseidon- matrix var gigada super clock var anliycaniz parasi olana secenek cok vatandas sivi sogutma ile kullanmayacaksa ne yapsin kingpini poseidonu

• 970 lerin içinde en az cw olan asus ben şuan asus kullanıyorum diger markalardan cok şikayet var diye biliyorum ama karar sizin tabiki
  • bence iki adt gtx 960 al 970 ler sorunlu kart hem gtx 980 performasını daha ucuza yakalamış olursun

incelemeler

https://www.youtube.com/watch?v=e__ffwCLL8g

http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_geforce_gtx_960_strix_2_way_sli_review,17.html

• Supervisor_ kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_101764906/f_//tm.htm#101764906

5 karttan 4 ünde cw var asus strixte.belkide bizim forumda böyle.bende evga,zotac ve gigabayte diğerlerine nazaran daha cw siz diye biliyorum.
  • bu eksileyenler acaba kulandınızmı 970 tabiki hayır

• Valla evga kullanıyorum gayet memnunum.Isınma felan yok zaten çok az coil whine var kasa kapalıyken zaten duymak imkansız
  • 4 aydır 970 var ben bir sorun gormedim kartta 1080p monitorum var

• xmythy X kullanıcısına yanıt
    Çok farkeden birşey yok, ASUS daha sorunsuz olduğunu biliyoruz forumda da yazılıyor.
  • Evganın çekirdek hızının daha fazla olması gerekiyor yanlışım yoksa.
  • Arkadaşlar modelleri şöyle;
    Evga GTX970 SuperClock ACX 2.0 GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı
    1.560,84 TL

Asus GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı
    1.401,24 TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.