Şimdi Ara

Evga GTX980 KINGPIN ACX 2.0+ GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia Satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Evga GTX980 KINGPIN ACX 2.0+ GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia Satılık
    Ürün vatan bilgisayardan alınmış olup 29.10.2017 tarihinde garanti süresi bitmiştir faturası ve kutu içerikleri mevcuttur. Uzun süreli oyun oynamak istediğiniz zaman "EVGA Precision XOC" GPU clock offseti min 62mhz aşa çekmeniz gerekiyor bu işlem yapıldığı taktirde sorunsuz olarak çalışıyor bu işlem yapılmadan oyun oynanırsa drx hatası verip masaüstüne atıyor. pc işlemleri film izleme gibi durumlarda sorunsuz çalışmaktadır. Bandırmada yada yakın illerde ikamet etmekde olup isteyen test etmek için gelebilir. Elektronik eşyalarda kargo firmalarına güvenim olmadığından dolayı Çanakkale, Balıkesir, Bursa, İstanbul illerinde elden teslimat yapabilirim. Fiyatı 1250TL dir.
    https://www.evga.com/articles/00904/evga-geforce-gtx-980-kingpin-acx-2/http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx980-kingpin-acx-20-gddr5-4gb-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html
    Evga GTX980 KINGPIN ACX 2.0+ GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia Satılık

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir,Bandırma Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Sorunlu kartı nwden satmaya calılıyırsunzu ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CuneytBora kullanıcısına yanıt
    sorunludan kastınız ne(siz bu kartla ne yapmak istiyonuzda yapamayacağınızı düşünüyonuz) ben bu kart ile 16 saate yakın oyun oynuyom (daha fazla saat için bende insanım yani) hic bir sıkıntı olmadan istediniz kadar internette gezinip filim izleye biliyosunuz benim bu kartı değiştirme nedenim sizin diyişinizle sorunlu olması değil lg 43uj63 alıpda sonrasında total war warhammer2 oynarken cözünürlü 3840 *2160 aldığımda 980 nin bir dur ben bu kadarını kaldıramam demesi. Bundan dolayıda zaten gidip EVGA GTX1080 Ti 11GB GDDR5X 352Bit Gaming Black Edition ICX aldım doğal olarak 980 boşa çıkmış oldu ve bu nedenden dolayı ekran kartını satmayı uygun gördüm. inşallah bu yazı sorunuza cevap olmuştur yardımcı olabileceğim başka bir konu varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfland2

sorunludan kastınız ne(siz bu kartla ne yapmak istiyonuzda yapamayacağınızı düşünüyonuz) ben bu kart ile 16 saate yakın oyun oynuyom (daha fazla saat için bende insanım yani) hic bir sıkıntı olmadan istediniz kadar internette gezinip filim izleye biliyosunuz benim bu kartı değiştirme nedenim sizin diyişinizle sorunlu olması değil lg 43uj63 alıpda sonrasında total war warhammer2 oynarken cözünürlü 3840 *2160 aldığımda 980 nin bir dur ben bu kadarını kaldıramam demesi. Bundan dolayıda zaten gidip EVGA GTX1080 Ti 11GB GDDR5X 352Bit Gaming Black Edition ICX aldım doğal olarak 980 boşa çıkmış oldu ve bu nedenden dolayı ekran kartını satmayı uygun gördüm. inşallah bu yazı sorunuza cevap olmuştur yardımcı olabileceğim başka bir konu varmı.
    Kartınız arızalı. Kendi hızında çökme yapıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.