Şimdi Ara

EVGA GTX980 SUPERCLOCKED ACX3.0 / BİTSPOWER GTX980 FULL COVER WATER BLOCK [SATILIK]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 EVGA GTX980 SUPERCLOCKED ACX3.0 / BİTSPOWER GTX980 FULL COVER WATER BLOCK [SATILIK]
    Merhaba sevgili forum arkadaşlarım.

Yeni masa kasa projem vardı bilen arkadaşlar bilir. O projemiz bitti ve yeni bir proje var dünyada tek denilebilecek düzeyde:))

Bu yüzden elimdeki ekran kartını satıyorum. Projeler zaten uzun sürdüğünden dolayı ekran kartını toplamda en fazla 6 ay kullanabildim. Ürün gayet temiz durumda o yüzden lütfen temizmi sorunu varmı diye sorular sormayın, gerek yok

Ürünün üzerinde Bitspower' ın full cover bloğu mevcut. Kartı bloğuyla beraber satmak istiyorum. Yani bloğuyla beraber satın almak isteyenler tercihimdir.

İstanbulda oturuyorum zaten elden teslimde mümkün. Şimdiden hayırlı olsun. Herkese iyi forumlar ve iyi satışlar.

Ürün resimlerinide ekleyeceğim. Şu an kullanmıyorum zaten. Sistemden sökmüş durumdayım 2 aydır. Vatan faturalıdır faturasınıda vereceğim.

Tekrardan teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

EVGA GTX980 SUPERCLOCKED ACX3.0 / BİTSPOWER GTX980 FULL COVER WATER BLOCK [SATILIK] EVGA GTX980 SUPERCLOCKED ACX3.0 / BİTSPOWER GTX980 FULL COVER WATER BLOCK [SATILIK] EVGA GTX980 SUPERCLOCKED ACX3.0 / BİTSPOWER GTX980 FULL COVER WATER BLOCK [SATILIK] EVGA GTX980 SUPERCLOCKED ACX3.0 / BİTSPOWER GTX980 FULL COVER WATER BLOCK [SATILIK] EVGA GTX980 SUPERCLOCKED ACX3.0 / BİTSPOWER GTX980 FULL COVER WATER BLOCK [SATILIK] EVGA GTX980 SUPERCLOCKED ACX3.0 / BİTSPOWER GTX980 FULL COVER WATER BLOCK [SATILIK] EVGA GTX980 SUPERCLOCKED ACX3.0 / BİTSPOWER GTX980 FULL COVER WATER BLOCK [SATILIK] EVGA GTX980 SUPERCLOCKED ACX3.0 / BİTSPOWER GTX980 FULL COVER WATER BLOCK [SATILIK] EVGA GTX980 SUPERCLOCKED ACX3.0 / BİTSPOWER GTX980 FULL COVER WATER BLOCK [SATILIK] EVGA GTX980 SUPERCLOCKED ACX3.0 / BİTSPOWER GTX980 FULL COVER WATER BLOCK [SATILIK]

EVGA GTX980 SUPERCLOCKED ACX3.0 / BİTSPOWER GTX980 FULL COVER WATER BLOCK [SATILIK] EVGA GTX980 SUPERCLOCKED ACX3.0 / BİTSPOWER GTX980 FULL COVER WATER BLOCK [SATILIK] EVGA GTX980 SUPERCLOCKED ACX3.0 / BİTSPOWER GTX980 FULL COVER WATER BLOCK [SATILIK] EVGA GTX980 SUPERCLOCKED ACX3.0 / BİTSPOWER GTX980 FULL COVER WATER BLOCK [SATILIK]
    Fiyat : 1600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 31 Ekim 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Öncelikle iyi satışlar dilerim.

Ürününüz gayet güzel Ama bukadar para ödenip her ne olursa olsun elde edilecek performans orantısız derecede cok cok dusuk olacaktır.

Özellikle bunu alacağım diyen biri yoksa satmanız uzun sürebilir.

İyi günler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı satışlar kardeşim
  • neglectful N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim..... Haklı olabilirsiniz fakat Fiyat bence gayet normal... Çünki üzerinde su bloğu da mevcur yani bloğuyla beraber o fiyat...

Şu an ASUS'un gtx980 leri 2300.tl civarı boğun fiyatı zaten kargosuyla vergisiyle 200$ a yakın geliyor yani yuvarlarsak 500.tl de bloğu desek bayağı fiyat yüklü oluyor.. Ben zaten kartı fazla kullanamadım gayet temiz durumda...

Sözüm meclisten dışarı sizde zaten bişey dememişsiniz ama forumda yani bu ikinci el forumda özellikle fiyat düşüren mezarcı kişiler çok. Şahsen benim bayağı projem var ve benim atıp çöp ettiğim de çok ürün var. Yani ben fazla satılıp satılmamasını umursamıyorum..:) Bi ürünün bi değeri bi hakkı vardır dostum yanlışmıyım. Eğer oun hakkı verilmezse şahsen ben satmam köşede durur daha iyi... İllaki biri alır veya birine kasa toplarım veya kardeşime veririm.. Bakalım hayırlısı..:):)

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    Sağol dostum teşekkür ederim..:):)
  • neglectful N kullanıcısına yanıt
    He birde şöyle bi durum var..

Pazarlık payı elbette ki var fakat cüzi bir miktar.. Öyle abartı bi indirim söz konusu olamaz...

Şimdi bu kart sende olsa üstünde bitspower su bloğu olsa kalkıpta biri sana 1500.tl veriyim dese.. Eminim sende hadi lenn ordan dersin.. Haksızmıyım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: moslevon

He birde şöyle bi durum var..

Pazarlık payı elbette ki var fakat cüzi bir miktar.. Öyle abartı bi indirim söz konusu olamaz...

Şimdi bu kart sende olsa üstünde bitspower su bloğu olsa kalkıpta biri sana 1500.tl veriyim dese.. Eminim sende hadi lenn ordan dersin.. Haksızmıyım??

Merhabalar. Bu kartın aynısından bende var ve kutusu açılmamış bitspower su blogu ile birlikte 1500 liraya verebilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 650 liraya 970 almaya çalışanların forumunda 2100 liraya 980 satmaya çalışıyorsun Allah kolaylık versin .
  • nerrath kullanıcısına yanıt
    Yorumun bi nebze doğru. Ama bence malımızın değerini düşürmeyelim..

Neyse zaten benim satmaya ihtiyacım yok. Şu an 2 adet MSI GTX 1080 Seahawk EK X ekran kartı aldım..:):)

EVGA GTX980 SUPERCLOCKED ACX3.0 / BİTSPOWER GTX980 FULL COVER WATER BLOCK [SATILIK]
  • eazzy kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın dostum...
  • Üzerinde su bloğu var diye kart GTX 1070 olmuyor ama fiyat GTX 1070'den pahalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.