Bildirim
Evga ile MSI arasında farklar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İki markanın da kullandıkları soğutma çözümleri ödül almış çözümler bence ikisi de başarılı (MSI TwinFrozr, Evga ACX 2.0+) Aynı GPU'yu kullanan iki kart neredeyse aynıdır, üreticiler saat ve bellek hızları ile biraz oynayarak OverClock modeller çıkarıyorlar bunlar arasında küçük hız farklılıkları bulunabiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: rulurak
İki markanın da kullandıkları soğutma çözümleri ödül almış çözümler bence ikisi de başarılı (MSI TwinFrozr, Evga ACX 2.0+) Aynı GPU'yu kullanan iki kart neredeyse aynıdır, üreticiler saat ve bellek hızları ile biraz oynayarak OverClock modeller çıkarıyorlar bunlar arasında küçük hız farklılıkları bulunabiliyor.
Sıkıntı yaratmaz dimi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaratmaz. -
soğutması iyi olanı al ,ikisininde soğutması aynıysa ucuz olanı al veya hangisinin servisi daha iyiyse onu al. -
Ucuzunu al hocam fark yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya butcemin sınırını geçiyor msi alırsam
Arada kafaya takilacak kadar fark yok hangisini alirsan al keske digerini alsaydim demezsin zaten.butcen hangisine yetiyorsa onu al
msı için bi şey diyemem ama :
evga ürettiği ürünlere global garanrti veren 2 markadan biridir.Evganın öne çıktığı durum müşteri memnuniyeti dir.Ürünlerine 10 yıl gibi garanti veren tek firmadır
1.evga
2.corsair
Başka global garanti veren varmı bilmiyorum (bilen varsa eklesin) -
Aralarında pek fark yok dostum. Ben Evga almanı öneririm. -
Mesela evga aldım veya msi bir sorunla karşılaştım vatandan alıcam ürünü sorun çıkarsa vatana mi göndericem yoksa yetkili servisi var mı Türkiye'de ?
Evga hem kalitelidir hemde garanti sistemi cok daha iyidir Evga tercih et
quote:
Orijinalden alıntı: AlperGüzel26
Mesela evga aldım veya msi bir sorunla karşılaştım vatandan alıcam ürünü sorun çıkarsa vatana mi göndericem yoksa yetkili servisi var mı Türkiye'de ?
Vatan'dan aldığınız ürünü arıza durumunda direk Vatan'a götürüyorsunuz, muhatabınız Vatan. -
Anladım Teşekkürler
rica ederim:) -
Yurt dışında fiyatları neredeyse aynı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X