Şimdi Ara

EVGA'nın özel tasarımlı GeForce GTX 780 Ti ekran kartı 2GHz'de çalıştırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hastayım bu karta ya :) bizim r9 290x %80 fan hızıyla 70-75 derecede zor tutuyorum.

• Bu tip sogutma duzenekleri tamamiyle bos is.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oharanza
  • 2si1 "F5 Tusu Bozan" Oyun ve Teknoloji programi nerde kaldi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 4 Temmuz 2014; 22:49:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

biz hala gtx 560 ti

yanliz degilsin "550ti"
    bencede bu kartlar ile oyunlar artik ti ye bile almazlar bizi
  • Psu pert olmustur.

• Zamanında ilk 1ghz yapanda dandik dediğiniz sapphire'dı
  • İ Vİ Cİ EY

bu yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfylmz08

Psu pert olmustur.

Genellikle 1600'lük PSU kullandıkları için bir şey olmamıştır.
  • tasarımlarına bende hastayım :)

• bu başarı kartı tasarlayanlara değilde oc yapanlara mal ediliyor ben ona ayar oluyorum. yapıyorlarsa stokla yapsınlar o zaman başarı sayarım

• Bu adamlara tofaş versek Bugattiyi geçirecekler maşallah.
  • Mühendislik budur!

En ekstrem koşullarda bile kararlı çalışıyor.

ROG falan hikaye.

Param olursa ileride evga dan toplarım sistemi.
  • Ekran kartı görsel olarak güzel dürüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

biz hala gtx 560 ti

Bende aynı kartı kullanıyorum, emin ol daha 3 yıl rahat oyun oynatır (1080p orta~yüksek ayarlarda)

• Oharamingo
  • Param olsa direk satın alırdım
  • Bu skorların bizim gibi kullanıcılara hicbir getirisi yok. Kartı almakta da bir kriter degil.Bunlar tamamen bir firmanın reklamını yapmak adına yapılmıs cok guzel hareketler. Adamlar zaten evganın ucretli elemanları senede bir kere sesleri cıkıyor onuda yapsınlar artık.

Bizim icin bu kartta en guzel incelemeyi gene bu forumdan nessarien yapacaktır. Ulasılabilecek kullanıcı skorunun gene onun tarafından gelecegini dusunuyorum. Yoksa kimse evinde ln2 varili bulundurmuyor. Kartların mosfetlerine kadar fabrika destekli mudahele etmiyor.

Sonucu nessarien in projesi bitince gorecegiz, cunku bu kartın kullanıcıları icin en dogru sonucu gene onun yapacagı testler verecektir.
  • Kendi soğutmasıyla olan değerleri sunsalar daha iyi reklam olur bence. Burada atıyorum 100 kişi bu kartı aldıysa 70'i ocsiz çalıştırır kalanıda hiç ilave soğutma yapmadan OC yapar. Belki max 5 kişi Custom Sıvı Soğutma takar. Ama bu Evga her şey beklenir

• Evinin altında sıvı azot deryası bulunan kullanıcılar "çok iyi ya" "bayılıyorum bu karta" "of süper" yazmıyorlar mı, beni bitiriyor

Evga yarın ürün kalitesini düşürse rahat bi 2 sene kimse çakmaz durumu sırf marka imajının getirdiği şöhret yüzünden
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.