Şimdi Ara

EVGA RTX 3050 BLACK 8 GB EKRAN KARTI | 5.800 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
4
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 EVGA RTX 3050 BLACK 8 GB EKRAN KARTI | 5.800 TL

Newegg üzerinden Amerikadan alındı.

Evga'yı bilen bilir 3 sene global garantisi vardır. Bir sorun olduğunda Evga'ya mail atıp Almanya'ya ürünü gönderirsiniz ya tamir ederler ya da yenisini gönderirler.

Sıfırdan farksızdır, 9 Şubat'ta kargo elime ulaştı 1 aydır kullanıyorum. Sessiz ve sorunsuz bir karttır, yük altında değilken fanları çalıştırmaz bile. Oyunlarda max 61 derece gördüm kasamda.

Üst düzey bir kart alacağım için satıyorum.

Kocaeli elden ya da sahibinden üzerinde param güvende şeklinde teslim edebilirim.

Pazarlıksız son fiyattır. (Diğer 3050'ler ile değil Evga 3050 fiyatları ile kıyaslayınız lütfen.)

Jelatinli fotoğraflar kasama takılmadan öncedir, jelatinleri çıkartıp kasama taktım.

Fiyat: 6500 TL ---> 6000--->5800 TL SON FİYATTIR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Şubat 2025 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hayırlı satışlar. Bu kartın Backplate i var mı acaba?

• Mr.Neverdies kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Kartın backplate bulunmuyor fakat; Dying Light 2, RDR2 ve God of War gibi birçok oyunda kullandığım üzere 58-61 dereceleri geçmedi, soğutması beklediğimden iyi çıktı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.