Şimdi Ara

EVGA SÜPERNOVA 750W GOLD PSU 10 YIL GARANTİNİN BİR ANLAMI VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6806

Linkteki psunun verdiği gücün nerede ise yarısını verecek bir psu bile işimi görmeye yeter. Ama 10 yıl garanti + kalite bana bunu al diyor.

Sizden beklentim, fikirlerinizle bana bu hareketin mantığı açısından yardımcı olmanız.

1. Evga bu garantiyi 2+8 yıl olarak sunuyor ve ürünün distribütörü Venkron elektronik bu ithalatçı firma hakkındaki düşünceleriniz nedir? 10 yıl garantinin verdiği ağırlığın altından kalkabilir mi ülkede firmaları biliyoruz bana göre en kalitelisi çizgi elektronik ve bence diğerleri hikaye venkron bilmiyorum. Ayrıca 2 yıl garanti bile birçok firmaya ağır gelirken... Kullanıcı hatası kavramının arkasına çok sığınıyorlar.

2. si 2+8 yıl garantinin 2. parçası kimi bağlayacak

Arkadaşlar belki çok abartılı davrandığımı düşünüyor olabilirsiniz ama ben bu ürünü ihtiyaçtan değil 10 yıl garantinin cezbi ile almayı düşünüyorum. onun için bunu böylesi sorguladım.

Yardımcı olacak arkadaşlara anlayış ve yardımları için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

BU YÖNDEKİ HAREKETİM MANTIKLI MI ARKADAŞLAR ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim6330 -- 12 Temmuz 2015; 3:32:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim6330

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6806

Linkteki psunun verdiği gücün nerede ise yarısını verecek bir psu bile işimi görmeye yeter. Ama 10 yıl garanti + kalite bana bunu al diyor.

Sizden beklentim, fikirlerinizle bana bu hareketin mantığı açısından yardımcı olmanız.

1. Evga bu garantiyi 2+8 yıl olarak sunuyor ve ürünün distribütörü Venkron elektronik bu ithalatçı firma hakkındaki düşünceleriniz nedir? 10 yıl garantinin verdiği ağırlığın altından kalkabilir mi ülkede firmaları biliyoruz bana göre en kalitelisi çizgi elektronik ve bence diğerleri hikaye venkron bilmiyorum. Ayrıca 2 yıl garanti bile birçok firmaya ağır gelirken... Kullanıcı hatası kavramının arkasına çok sığınıyorlar.

2. si 2+8 yıl garantinin 2. parçası kimi bağlayacak

Arkadaşlar belki çok abartılı davrandığımı düşünüyor olabilirsiniz ama ben bu ürünü ihtiyaçtan değil 10 yıl garantinin cezbi ile almayı düşünüyorum. onun için bunu böylesi sorguladım.

Yardımcı olacak arkadaşlara anlayış ve yardımları için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

BU YÖNDEKİ HAREKETİM MANTIKLI MI ARKADAŞLAR ?

dostum selamlar

öncelikle bu vergi vs geleceği için 1-2 ay içerisinde şuan vergi binmeden imkanın varken al.

artı olarak çizgi elektronik eskiden güzeldi sonrasında bozdu ve zaten servis hizmetini Asus için SMS Infocomm denen daha rezalet hatta en rezaletleri diyebileceğimiz servise verdiler.

Vektron emin ol bunların arasında altın.

10 yıl garanti bildiğin 10 yıl hocam o bakar mı bu bakar mı diye dusunmene gerek yok faturayı seri numarası ile birlikte evga sitesinde kayıt ettiğin anda olay bitmiştir.Bir sıkıntı ile karsılastıgın taktırde evga'ya yazıyorsun adamlar cozuyor hani Türkiye de bakmam etmem vs lafları gecerse diye soyluyorum.Sıkıntı yok imkanın var ise kesinlikle al

• Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim kardesim siparisi geciyorum o zaman. Cok saolasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim6330 -- 12 Temmuz 2015; 13:41:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl türkiyede garantisi var diğer 8 yıl için yurtdışına yollaman gerekiyor. Evgada durum nasıl bilmiyorum ama eğer kargo masrafını onlar karşılamıyorsa o garantinin hiçbir anlamı yok.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Yapma ya. Bir arastirayim gerci satin aldim artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.