Şimdi Ara

Evi ilaçladım gözlerim yanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
16.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mutfağa böcek ilacı sıktım elimede geliş galiba sonra gözlerimi ovdum şuan gözlerim yanıyor. çözüm varmı beyler ciddiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaLeBee -- 23 Haziran 2014; 3:15:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Evi İlaçladıktan Sonra Yanma Hissi: Nedenleri ve Çözümleri

Evi ilaçlamak, zararlıları ve böcekleri uzak tutmak için gerekli olsa da, bazen beklenmedik sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Evi ilaçladıktan sonra gözlerinizde veya yüzünüzde yanma hissi yaşayabilirsiniz. Bu durum, ilaçlama sonrası yüz yanmasına ne iyi gelir veya zirai ilaçlamadan sonra yüz yanması nasıl geçer diye merak etmenize neden olabilir.

İlaçlama sonrası yanma hissinin temel nedeni, ilaçların içinde bulunan kimyasalların cilt ve gözlerle temas etmesidir. Bu kimyasallar, tahrişe, kızarıklığa ve hatta yanıklara neden olabilir.

İlaçlama sonrası göz yanması nasıl geçer sorusunun cevabı, gözlerinizi derhal bol suyla yıkamaktır. Gözlerinizi en az 15 dakika boyunca yıkamalısınız. Ayrıca gözlerinizi ovuşturmaktan kaçınmalısınız, çünkü bu durumu daha da kötüleştirebilir.

Zirai ilaç yüz yanması nasıl geçer diye merak ediyorsanız, etkilenen bölgeyi sabun ve suyla yıkamalısınız. Yıkama işlemini en az 15 dakika boyunca tekrarlayın. Yüzünüzü yıkarken sert bir bez veya lif kullanmaktan kaçının, çünkü bu cilt tahrişini artırabilir.

Tarım ilacı yüz yanmasına ne iyi gelir sorusunun cevabı da sabun ve suyla yıkamadır. Böcek ilacı yüzde yanmasına ne iyi gelir sorusunun cevabı da aynıdır. Yıkama işlemi, kimyasalların cildinizden uzaklaştırılmasına yardımcı olacaktır.

İlaçlama sonrası yanma hissini önlemek için şu adımları izleyebilirsiniz:

• İlaçlama yapmadan önce her zaman koruyucu gözlük ve maske takın.
    • İlaçlamayı havalı bir alanda yapın ve iyi havalandırın.
    • İlaçlamadan sonra ellerinizi ve yüzünüzü iyice yıkayın.
    • İlaçlama sırasında çocukları ve evcil hayvanları bölgeden uzak tutun.

İlaçlama sonrası göz yanması veya yüz yanması şiddetliyse veya bir haftadan uzun sürüyorsa, tıbbi yardım almanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • acile git kör olursun
  • bol suyla yıkayın
  • Su ile hafifçe yıka.Geçmezse benimki fıstıklı olsun.

• Gözlerin böcek olabilir kardeş

• suyla yıkadım hala geçmedi . konu dışı özele açmadım buraya açayım dedim burada daha çok kişi oluyor

• Kardeşim illa ki vardır üzerinde öyle bir durumda yapılacakların yazdığı bir bölüm.ilacın üstüne bak.yıka gözlerini bol suyla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gece kalbimi evde bıraktım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en kısa sürede bir doktora görünün
  • Helva varmış diye duydum sincaplar.
  • geçiyor şuan inceden gözümün içi değilde göz kapaklarım yanıyor gibi geliyor daha doğrusu sol gözün

• Yaklasik 10 yil omce yazilmis bu ileti. Ben de evimi Detan Sinekkiran ve K-Othrine ile ilacladik. Ve her iki gozumun etrafi su anda yaniyor. Aksam 5-6 gibi basladi. Gece boyu devam ediyor. Insallah sabaha duzelir.

• Acile git durumu anlat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.